Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem Bi

kto mnie utuli do snu?

Polecane posty

zna, jej to lata czy mój mąż ją akceptuje, a on albo akceptuje albo udaje, że akceptuje, mówi, że jest ok i mu to nie przeszkadza ale ile w tym prawdy nie wiem

:D ok my tu gadu gadu a moja podusia czeka :) dziękuję za utulenie i idę spać miłej nocki

oooooo mój Wybawiciel :) Mąż na spotkaniu z kolegami. Przyjaciółka z mężem w łóżku pewnie :)

Ale twój mąż chyba nie jest Bi :P i jego koledzy też :P i pewnie piją alkohol ;) takie spotkanie może sie źle skonczyć ;)

I za pewne już się skończyło źle. :) Raz na jakiś czas jestem w stanie to znieść :p

Hej! no ja tak sobie myślę, że tez bym czasem chciała dziewczynę... taka miękka i pchnacą i na zakupy mozna razem iśc i paznokcie pomalowac... Bi ja Ci zazdroszcze po prostu no! Bo mnie dziewczyny nie lubia raczej... Jesli moge sie dołączyc to przytulam także :-)

O jak mi dzisiaj milutko będzie. :) maria izabela de la krata ty oczywiście też wskakuj pod kołderkę :)

A latam sobie a co mi tam i tak nikt mnie nie zna :-) A żebyś widział jak się ludzie bulwersują, no poezja dosłownie! Że pusta i głupia a ja i tak wiem swoje :-) Kolor nie mój naturalny ale dzięki :-)

ha ha W poniedziałek w nocy znów będę sama, mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie :)