Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidze swojej tesciowej!!!

Tesciowa kaze mi odsniezac...w 4 miasiacu ciazy!

Polecane posty

Gość do poczytania i zapoznania się
Ale chyba ta teściowa nie każe jej odśnieżać całego osiedla tylko chodzi o podjazd do domu? bez przesady, ja jestem w piątym miesiącu i sobie podjazd odśnieżam. Bez jaj, to nie jest jakaś mega ciężka praca:-O Jest mróz, śnieg nie jest mokry.

Gość zdupa
Takie są właśnie uroki mieszkania z rodzicami. Lepiej biedniej, ale samemu.

Gość apaulina
ale ona nie chce osobno mieszakc bo gdzie jej bedzie lepiej gdzie bedzie miec darmową sprzataczke, praczke, odnieżarke, kto ja darmo bedzie woził kto jej darmo ugotuje

Gość d2qeqa
[zgłoś do usunięcia] Nienawidze swojej tesciowej!!! Jestem w ciazy- tak ciezko to zrozumiec?! DOSKONALE ROZUMIEM ciąża to nie choroba,uwierz mi,czym więcej ruchu,bedziesz miała łatwiejszy poród,ja w ciąży meble przestawiałam,dźwigałam zakupy,okna myłam i urodziłam w 3 godzinki twoja teściowa jest starej daty i dobrze wie,że umiarkowany wysiłek w ciąży ułatwia poród jak ciąża nie jest zagrożona,możesz odśnieżyć powoli na spokojnie

Autorce nie daje wiecej niz 22, 23 lata.:o Moze odniezanie to nie jest najlepszy pomysl w ciazy, ale ugotowac obiad, posprzatc dom to juz chyba mozesz, prawda?

a ja nadal uwazam ze jezeli babka nie jest w zagrozonej ciazy,to moze normalnie wiele rzeczy robic.odsniezyc kawalek terenu tez moze.nic jej nie bedzie.

Gość podniecacie sie tepaki a
przecież to prowokacja :o Kilka dni temu byl prawie taki sam temat i też się bulwersowały :D

Autorka chciała się po prostu pośmiać się z matek polek tutaj siedzących co nic nie robią, siedzą całymi dniami na forum bo przecież nie mogą się przemęczać jak są w ciąży. Na każdym kroku liczą na pomoc bo z brzuchem chodzą więc ludzie wręcz powinni im pomagać, wnosić zakupy, wszędzie ustępować... Mąż musi zapierdalać całymi dniami żeby wyżywić księżniczkę. Tego nie zjedzą, nie napiją się bo są w ciąży. Najlepiej cały dzień niech leżą i niech każdy wszystko za nich robi :o Większość tutaj takich dam siedzi. W ciąży nic nie robią "bo im nie wolno" a jak urodzą to dziecko podrzucają do mamusi czy teściowej bo tak im wygodnie nieroby jebane :o

Gość śnieg w ciązy jest ciężki
i nie wolno machać żadną łopatą odśnieżając go. Jeszcze dziewczyna zacznie plamić i straci dziecko. Praca zawodowa owszem, sprzątanie w domu ok, ale nie odgarnieie śniegu w ciąży. Ja nawet cięższych zakupów nie mogę nosić, bo w 3 miesiącu plamiłam, więc Was nie rozumiem.

a pocałuj mnie w dupe :) 🖐️

Ohydna jędza podłączam sie pod to co napisałas :) Ja w przeciwieństwie do wiekszosci tych baranow sama płacę za dostep do internetu i nie musze prosić mamusi....Ledwo takiemu gnojowi sie wasik sypnie a juz podskakuje:)

Następna niedorobiona jędza :o czytaj uważnie albo wróć się do podstawówki 😴 chodzi o to, że większość tutaj ciężarnych nic nie robi, nawet nie posprząta w domu bo uważają, że jak są w ciąży to inni muszą na nie zapierdzielać a one mogą sobie leżeć i udawać jakie to nie sa zmęczone bo pare kg im przybyło :o Nie mówię o lataniu z łopatą tylko o tym, że palcem nie kiwną w domu by chociaż obiad ugotować lub posprzątać. Nie zazdroszczę bo nie mam czego :o Zamiast siedzieć przy pieluchach zapuszczona jak świnia wolę iść do pracy i rozwijać się zawodowo, zwiedzać świat i nie jęczeć później że mąż mnie zdradza 🖐️

do;podniecacie sie tepaki a sama jestes/sam jestes tepakiem to 1 a 2 nie zycze sobie zeby ktos tak mowil do kogokolwiek!nienawidze poprostu wygodnych dziwek ktore uwazaja sie za pepek swiata bo sa w ciazy!

lay :D Od dawna nie mieszkam z rodzicami i utrzymuję się sama, jak również nie muszę się podniecać że sama sobie za internet płacę :D Wow toż to naprawdę jesteś kobietą sukcesu, że stać cię na internet :D Widzę, że większość tutaj tępych matek bo zawodówce z doświadczeniem kasjerki w biedronce :D

A może wróć sie do pierwszej strony i przeczytaj watek od poczatku, jedyną osoba która napisała że nic nie robi zasłaniając się ciąża była autorka wątku... Reszta jak najbardziej jest za tym że ciąża to nie choroba, jak się czyta to może ze zrozumieniem? Prawie wszyscy sa zgodni że wysiłek jak najbardziej ale odśnieżanie nie koniecznie...

Villemka też mnie wkurzają i dlatego tutaj napisałam. Tylko gdybyście miały trochę rozumu to zauważyłybyście, że to prowokacja i autorka sobie z was jaja robi :o

podniecacie sie tepaki - no i co ze provo a Ty co obrońca naszego zmarnowanego czasu? Wiekszość watków to prowo, temat ciekawy to jest dyskusja...

Lay a może ty zacznij czytać ze zrozumieniem? Napisałam, że większość tutaj na forum (nie tylko w tym temacie) ciężarnych uważa się za pępki świata i myślą, że jak są w ciąży to nie muszą nic robić oprócz leżenia w łóżku, ewentualnie z przerwami na toaletę. Autorka założyła ten temat, żeby jeszcze bardziej wkurzyć innych dodając, że teściowa musi jej obiady gotować a ona sprząta tylko swoje pokoje.

Ja odsniezalam w 7 miesiacu ciazy, i bylo ok, ale jak zaczelam odsniezac w 8 to wyladowalam na podtrzymaniu ciazy . Nie mowcie ze duzo ruchu to latwy porod, zapieprzalam cala ciaze i meczylam sie prawie dobe. Przepisy bhp jasno okreslaja ile kg moze podniesc kobieta w ciazy by nie narazac siebie i dziecka, ciaza to nie choroba ale pewnych zasad powinno sie przestrzegac, wiec nie widze sensu w chwaleniu sie tym ile to kg sie dzwigalo bedac w ciazy. Gdyby jedna z druga stracila dziecko to by wiedziala ze sie pewnych glupot nie robi. Jest natomiast milion prac ktore mozna robic bedac w ciazy i nie dzwigajac ale odsniezanie sie do tego nie zalicza.

Podniecacie sie tępaki a... Zapuszczxona jak świnia? hehe mam dwoje dzieci ponad 3 dychy i mogłabyum przyprawic Cie o co najmniej małego gula, to po 1 a po drugie co złego w pracy kasjerki w biedronce? Nie rozumiem, no tak Ty po studiach opłaconych przez rodziców i nagle wielka Pani...

Jaka dyskusja? :D Autorka się pośmiała i zaraz się zmyła a wy się dalej podniecacie :o

Ciezarna nie jest pepkiem swiata i nie podoba mi sie tego robienie z tego wielkiego halo ale bez przesady, niedlugo kobiety w ciazy do kopalni zapedzicie. Mozna prac, sprzatac, gotowac, wyprowadzac psa, myc samochod, robic papierkowa robote, zajmowac sie dziecmi, myc okna, wieszac firany, odkurzac...ale machac lopata? Nie zmienia to faktu ze skoro mieszkasz u tesciowej masz gowno do gadania.

Dla twojej wiadomosci studia skonczylam panstwowe i sama utrzymuje sie od 19 roku zycia więc nie pierdol glupot bo pewnie sama ledwo zawodówkę skończyłaś i teraz żal ci patrzeć na osoby które sobie poradziły nie musząc prosić rodziców o pomoc w kupnie mieszkania czy samochodu. Trzeba być ambitnym a nie robić dzieci jedno po drugim i siedzieć na utrzymaniu mężulka i za 1500zł miesięcznie wyżywić 4 osobową rodzinę :o

:) No tak, nie będę tu się licytować kto ma wiecej. Ważne że nie muszę zastanawiać sie jak zwiazać koniec z końcem, na utrzymaniu mężulka powiadasz? Właśnie tak jest, z zawodówką też dobrze trafiłaś( administracja w szkole zawodowej haha). To byłby na tyle, pozdrawiam serdecznie...

Skomentowac pragne tylko jedno słownictwo jakiego używasz "podniecacie sie tępaki a" ewidentnie świadczy o wysokiej kulturze osobistej osoby ktora skonczyła studia i ma abicje...