Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VeNoM

Czy mozliwa jest ciaza?

Polecane posty

Gość VeNoM

Mam pytanie poniewaz meczy mnie jedna rzecz... bo moja dziewczyna brala 7 dni antybiotyki, potem miala miesiaczke i w koncowej jej fazie doszlo do stosunku (miala w sobie tampon). Nie uzywalismy zabezpieczenia a ja doszedlem kilkanascie sekund przed na zewnatrz a nie w niej ale boje sie ze jakis sluz mogl sie dostac do srodka mimo wszystko. Namawiam ja by zrobila test ciazowy bo juz minelo 10dni ale ona nie chce bo mowi ze nie ma zadnych objawow. PROSZE o informacje czy antybiotyki wplywaja jakos na to by bylo ciezej zajsc w ciaze i jak sadzicie ile jest % szans ze jest w ciazy? pozdrawiam

Gość vcvfvfg0000
idzicie sie doszkolic do szkoly a potem uprawiajcie sex

Gość take it easy man
.

Gość Sylwiiaa
Jak miała tampona to chyba nie mogła zajść w ciążę..A spóźnia jej się okres że myślicie że jest w ciąży? Antybiotyki nie mają nic do tego

Gość VeNoM
narazie nic jej sie jeszcze nie spoznia bo dopiero co jej sie skonczyl tydzien temu no nic zostalo tylko poczekac :((

hehehehehehe dobre dawno takiej bzdury nie słyszałam ,najgorzej jak dzieci sie za sex biorą... nie musisz sie martwic na pewno nie jest w ciąży,nie masz na co czekać,od samego wkładania w ciążę się nie zachodzi aha kiedyś była taka gazeta dla młodzieży Bravo moze to tam kieruj takie pytania

Gość VeNoM
LUDZIE ktorzy nie odpisuja mi na pytanie tylko zwracaja DURNE uwagi niech se odrazu daruja wypowiedz bo glupi albo dzieckiem nie jestem. A przypadki rozne chodza po ludziach, glupi tylko jestem pod tym wzgledem ze nie uzylem prezerwatywy wiec nie piszcie mi glupich wypowiedzi! W niektorych sytuacjach nie idzie przewidziec wszystkiego i dlatego pytam kto moze mial podobnie

a ja jestem pewna że twoja dziewczyna jest w ciąży. daję 100%. będą bliźnięta :)

Gość VeNoM
dzieki za pocieszenie :/