Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pomocy bo nie wiem co z

jestem w czarnej dooooopie

Polecane posty

Wiecie co to jest dramat ktoś prosi o pomoc o poradę a tu takie odp jesteś głupia, prosta itd. Kjura jak ktos nie ma nic madrego do powiedzenia to niech sobie daruje jednozdaniowe super rady!!!!!!!!

No jestem gllupia, i na pewno gdyby nie wypadek mich rodzicow calkiem inaczej by mi sie zycie ulozylo:( wielkie dzieki za odpowiedzi, a dal tych co sa tacy madrzy to niech uwazaja bo zycie wlasnie sklada sie z takich utartych schematow

Nic się nie martw i nie poddawaj się. Wszystko jest do udowodnienia, pieniądze były i się nie rozpłynęły... w dodatku opiekowałaś się jego matką i sama przyznałaś, że pewnie ktoś znajomy się znajdzie, kto potwierdzi Twoje słowa. Z domu się nie wyprowadzaj i jak najszybciej skontaktuj się z jakimś adwokatem. Oczywiście nie informuj o tym gacha, tylko udawaj, że się na wiosnę wyprowadzisz i że się z tym pogodziłaś, a po cichu, jak go nie ma rób swoje - znajdź ekipę, która robiła remont, porób zdjęcia sprzętu, który kupiłaś, poznajduj rachunki, najgrywaj wasze rozmowy dotyczące tej suki. Niech koleś się mocno zdziwi, jak dostanie pozew z powództwa cywilnego. Pomyśl o tym tak, że chyba cię nie docenił, poza tym nie robisz tego dla siebie, ale dla dzieci, które też muszą mieć gdzie mieszkać.

Gość taka jedna 44446
kurde. co za kretyn. trzymaj sie

DZieki wielkie,troche przemowilyscie mi do rozumu - powaznie zastanawialam sie nad wyprowadzka bo mam swoj honor i dalabym sobei jakos rade, mam dosc sluchania,ze znalazl milosc sswojego zycia i zebym mu nie utrudniala bo on jakos mi pomoze sie urzadzic. Fakt, znalazl mi mieszaknie do wynajecia ale to sie nie nadaje do zamieszkania z 2jka dzieci, 5ciolatek rozrabia, maly chce sapc, ja potrzebuje sie uczyc a tu jeden pokoj...

Dla świetego spokoju bierz co jest, a jemu nie odpuszczaj niech ponosi konsekwencje... Jeden pokój to mało ale przynajmniej będziesz miała luz...

Absolutnie nie!!! Nie ułatwiaj mu życia... jeżeli taki honorowy, to niech się sam tam wyprowadzi, a Tobie zostawi dom. Nie wyprowadzaj się, tylko zbieraj materiał dowodowy i jutro do adwokata!

To ze sie wyprowadzi nie zmienia faktu ze dzieci sa tam zameldowane i dowód jej pobytu w tym domu jest... Ewentualnie zgódz sie na opuszczenie domu jak podpisze weksel na kwotę która włozyłaś w dom, albo spiszcie jakis dokument notarialnie i tyle... W sumie kolezanka ma racje postaw warunek, niech podpisuje papier...

Gość absolutnie sie nie wyprowadzaj
bo dostaniesz od tego cwaniaczka pozew o rozwod - z twojej winy!!! Ze niby go opuscilas :O Rob tak jak mowi Ignacja. Trzymaj sie!!!

Gość za głupote sie płaci
tyle w temacie rodzenia dzieci bez slubu

za głupote sie płaci Sluchaj powiem Ci jedno czy rodzisz dzieci przed slubem czy po nie ma zadnej roznicy bo jak ktos urodzil sie kurwiarzem i sukinsynem to nie ma znaczenia czy zostawi cie bez z slubu czy ze slub a moze i lepiej ze nie ma slubu bo teraz jak znajdzie naprawde konkretnego faceta bez problemu moze zalozyc biala suknie !!!A tak miala by juz papiery zapaprane!!!! Autorko wspolczuje Ci ale tak jak dziewczyny ci radza nie wyprowadzaj sie do puki on nie zapewni Ci bytu !!! Pzdrawiam

Niech odda kasę którą połozyłaś na chatę i dodatkowo zapewni wam mieszkanie... tak chyba bedzie sprawiedliwie, znalazł młoda pinde ma teraz dużo wolnego a Ty udupiona za przeproszeniem z dziecmi i wszystkim dookoła... Twardym trzeba byc a nie miętkim:)

Gość Mała miijka
Z tego co wiem jak mieszka sie conajmniej pół roku w jednym miejscu, to nawet jeśli teraz pójdziesz się zameldować to Cię zameldują !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I walcz o swoje. Dla swoich dzieci!!!!!

ja na twoim miejscu nie wychodzila bym z domu niech on sobie z suczka wyjdzie do tej dziupli ktora tobie proponuje . Ty zaginaj do adwokata i galopem pozew do sadu z cywilnego ! Dzieci musza miec matke i godne warunki a on fora ze dwora! Bedzie tobie trudno wywalczys ale faktury , rachunki i koniecznie swiadkow jak najwiecej szkoda ze z matka jego czekasz do swiat. Ja juz byla bym. sama walcze o eksmisje eks meza i juz 4 lata walcze i nie poddaje sie! Robie to dla dzieci > ktore sa starsze niz twoje . To ze nie masz slubu pal szesc. Napewno znajdziesz godnego meszczyzne ktory cie bedzie szanowal i twoje dzieci. jestes jeszcze mloda atrakcyjna i nie poddawaj sie . Skoncz szkole i bedziesz pania swego palacu. Trzymaj sie i nie poddawaj walcz o swoje jak i ja walcze. tez mam wszystkie rachunki i kwitki. spora kolekcje!i pamietaj SWIADKOW JAKL NAJWIECEJ!