Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia-Angel

Starania i probleny z zajściem w ciążę

Polecane posty

Gość staraczka taka jedna
Dziewczyny ja juz jutro wszystkiego sie dowiem...prawdopodobnie!! trzymajcie prosze za mnie kciuki!! :)

Gość Ewunia27pola
Witam Drogie Panie chciałabym do Was dołączyć jesli pozwolicie... Staramy się z Mezem od niedawna o Dzidzie, ale już napotkaliśmy na problem, cały organizm zwariował od jakichś 3 tygodni i zachowuje się jakby był w ciazy, niestety testy wychodzą negatywnie a beta hcg

Gość Ewunia27pola
a beta hcg 1.2 :-( czyli albo ciąza sie nie rozwija albo już jej nie ma a hormony pozostały. W przyszłym tygodniu mam wizytę ale nie wiem czy jest sens iść :-( co o tym myślicie?

a ja kochanie dopiero wychodze za maz w czerwcu 25:) juz nie moge sie doczekac poiwedz mi czy to naprawde najpiekniejszy dzien w zyciu?

Niunia888 Ja swój ślub pamiętam jako zamieszanie! Wiesz.... najważniejsza para! ;) Twój dzień! Dopiero kilka dni po ślubie mogłam przeanalizować co naprawdę się wydarzyło bo dopiero wtedy to do mnie doszło! Stres... Ale pięknie jest. Chociaż - mam nadzieję że mój mąż się nie obrazi ale uważam ze ten najpiękniejszy dzień jeszcze przede mną - że dziecko - narodziny to będzie to!

Niunia888 Koleżance: staraczka taka jedna chodziło o to że jutro teścik robi - zerknij do tabelki ( 4-5.12 miesiączka/testowanie ). Ty 25 Czerwca a ja wychodziłam za mąż 20 czerwca hi hi ;)

staraczka taka jedna W tabelce napisałaś tylko datę testowania - czy to jest jednocześnie data spodziewanej miesiączki, bo jeśli nie to nie podałaś.... Można podać nawet tą datę która już była.

nie mam gg ;( A nie mogę ściągnąć bo mam wolny net i mały limit na pobieranie danych ;( Bezprzewodowy... Dziadostwo ;(

A tak w ogóle kobietki to od tygodnia stosuję dietę 1000 kcal. Jestem strasznym łakomczuchem. Przytyłam po wyjściu za mąż i po hormonach ( Luteina ). A to nie sprzyja ciąży - znam przypadki że kobiety długo się starały zajść w ciążę i nic a podczas diety się udało. No i sama zauważyłam że z każdym kg z moimi hormonami było gorzej a zanim zaczęłam tyć było ok. Więc muszę się trzymać i trwać w diecie! Oczywiście to jest tak: kobiety ważące za dużo - przed ciążą powinny kilka kg schudnąć. kobiety za szczupłe - powinny kilka kg przybrać. I to się często sprawdza - że po takiej zmianie łatwiej zajść w ciążę! A ja jutro robię ruskie pierogi - więc muszę zjeść co innego.

czesc dziewczyny, po tym co przeczytalam to troche lzej mi sie zrobilo.... ja sie staram dopiero od 3 miesiecy i juz sie zalamalam ze nic z tego nie wyszlo i pewie jestem chora.... w tym miesiacu chyba nam przepadna staranka bo jestem chora i od dzis jestem na atybiotyku a owu powinnam miec za ok tydz i nie wiem czy zdarze sie wyleczyc.... trzymam kciuki za Nas wszystkie :)

Małgorzatai Mistrz Jak to często nawet powtarzają oni sami - żaden człowiek, nawet lekarz nie jest w stanie pojąć, ani do końca nauczyć się ludzkiego organizmu i jego działania... Zawsze będzie nas zaskakiwał, zawsze jest nadzieja, nasze wnętrze ma własną drogę i nawet badania nie dają 100 % pewności - bo często rzeczy niemożliwe stają się możliwe! Więc nie poddawaj się! - Nigdy! ;)

pozwolicie ze sie dopisze :) NICK .......................WIEK...........SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @/ TEST ********************************************************* ************************************ Kasia-Angel.................22...........dolnośląskie.. ...............12. .............07.01.2011 miauczydelko..............39........zachodniopomorskie... ......12...............21.12.2010 Małgorztai Mistrz.........27........warminsko-mazurskie.......26....... ........17.12.2010 taka jedna staraczka...30........... mazowieckie.................1................04-05.12.10 Niunia888l...................22...........dolnośląskie. . ...............3................12.12.2010 kasiula201.............27...........dolnośląskie.......3.........24.12.2010

Małgorzatai Mistrz Jak to często nawet powtarzają oni sami - żaden człowiek, nawet lekarz nie jest w stanie pojąć, ani do końca nauczyć się ludzkiego organizmu i jego działania... Zawsze będzie nas zaskakiwał, zawsze jest nadzieja, nasze wnętrze ma własną drogę i nawet badania nie dają 100 % pewności - bo często rzeczy niemożliwe stają się możliwe! Więc nie poddawaj się! - Nigdy! ;)

Witam wszystkich. cześć kasiula201, widzę, że jesteśmy w tym samym wieku :-)). Taka jedna staraczka trzymam z całej siły kciuki i wierzę, że zobaczysz dwie kreseczki :-) Pewnie jeszcze śpicia, a ja niestety od rana w pracy :-(

Gość Oczekujaca na cud
To i ja sie do Was dolacze:) Ja staram sie od lipca tego roku !! Ciaza obumarla w marcu tego roku:/