Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia-Angel

Starania i probleny z zajściem w ciążę

Polecane posty

Hej, ja też staram się od lipca i w zeszłym miesiącu dopiero okazało się że brakuje mi prolaktyny. Teraz biorę hormony na wyregulowanie i myślę, że w końcu będzie dobrze. Niestety jestem chora i biore antybiotyk a jestem w połowie cyklu,myślę że grudzień to będzie mój miesiąc. :)

NICK .......................WIEK...........SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @/ TEST ********************************************************* ************************************ Kasia-Angel.................22...........dolnośląskie.. ...............12. .............07.01.2011 miauczydelko..............39........zachodniopomorskie... ......12...............21.12.2010 Małgorztai Mistrz.........27........warminsko-mazurskie.......26....... ........17.12.2010 taka jedna staraczka...30........... mazowieckie.................1................04-05.12.10 Niunia888l...................22...........dolnośląskie. . ...............3................12.12.2010 kasiula201.............27...........dolnośląskie....... 3.........24.12.2010 Karinka24..................24.............mazowieckie...................5.............15.12.2010

Niunia888 Przepraszam wczoraj akurat net mi padł - tak mam często z zasięgiem ;( Szkoda gadać jakie to badziewie. A dziś próbowałam wejść na link który podałaś i jak wchodzę to tylko muszę się zalogować i jestem u siebie, czyli podałaś link ogólny, do twojego profilu musi być trochę dłuższy... po profil... numer twojego profilu. Musisz wejść na swoją stronę, później na swój profil dopiero skopiowac link. Czekam ;)

Gość AgusiaS
Ja staram sie dopiero z mężem od 1 cyklu. Ale myślałam ze nie bedzie zadnych problemów. A tu jak na zlosc dostałam okres , pomimo sekssu bez zabezpieczenia w dni płodne.Ze stresunawet po okresie bola mnie piersi ikłuja jajniki

Witam bardzo serdecznie wszystkie kobitki starające się, ja też należę do waszego grona. U mnie trzecie cykl starań. zobaczymy jak będzie, trzymam za was kciuki i bardzo chętnie się przyłącze do waszej dyskusji. Widzę tylko, że w weekend nic się tu nie działo!

Gość AgusiaS
Dzieki bardzo i mam nadzieje ze tak bedzie, bo myslalam ze uda sie za pierwszym razem

AgusiaS ty się tak nie załamuj już na starcie, ja mam już chłopca, ma 6 lat i uwierz mi ze też "trafiliśmy" dopiero albo jakby któraś powiedziała aż za 3 razem. To nie jest takie proste... Teraz tez już się staramy 3 miesiąc i nie wiadomo czy się udało, na to trzeba cierpliwości i wytrwałości. Wiem i rozumiem cie, ja przy pierwszym razie olałam to ze nie zaszłam, przy drugim zastanawiałam czemu się nie udało a jak teraz się nie uda to zacznę się denerwować i robić jakieś badania, także 3mam kciuki za nas wszystkie...

No ja też siedzę w pracy i cieszę sie że ona pozwala mi na poklikanie trochę na forum, Małgorzatai Mistrz my to trochę jesteśmy sąsiadkami. Bo ja jestem z podlaskiego a ty z warmińsko-mazurskiego, więc pozdro... dla ciebie.

No i czemu nie odzywa się taka jedna staraczka, ona miała termin @ na 4-5 grudzień, ciekawe czy jej się udało. A może dziś są jej najlepsze mikołajki w życiu?

Gość AgusiaS
Stresa mam bo na początku z mezem nie planowalismy dzieci i chcielismy sie soba nacieszyc , a jak sie juz zdecydowalismy to myslałam ze bedzie za pierwszym razem, w końcu ja mam juz 30 lat a mąż 36. Ale wiem trzeba cierpliwości

Gość AgusiaS
Narazie nie ma powodów do zmartwień wiem :) bede próbowac, kolejne dni płodne za tydzień:)

Gość AgusiaS
Dzięki i wzajemnie powodzenia dla wszytkich staraczek

Gość AgusiaS
NICK .......................WIEK...........SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @/ TEST Kasia-Angel.............22...........dolnośląskie.. ..........12....07.01.2011 miauczydelko........39....zachodniopomorskie ......12.....21.12.2010 Małgorztai Mistrz...27........warminskomazurskie.....26.........17.12.2010 taka jedna staraczka....30 . mazowieckie......1.....04-05.12.10 AgusiaS............30, śląskie.................1..........27.12.2010

No Widziałam wcześniej Małgorzatai... że Ty z Elbląga, no trochę to km, ale możemy się dzięki netowi łączyć w super. A Tobie AgusiaS powiem tak, ty tak jak ja chciałaś mieć wszystko zaplanowane ale w życiu tak się nie da, ja tak zaszłam w ciąże z moim pierwszym synem, to też zaplanowałam że nie urodzi sie on w niedzielę i bardzo nie chciałam żeby był skorpionem, bo to był listopad to albo skorpion albo strzelec, Ja musiałam ze względów zdrowotnych mieć cesarkę to byłam więcej niż pewna ze wszystko pójdzie zgodnie z planem. A mój syn zrobił mi niespodziankę i zaczął się pchać na świat tydzień przed terminem, w niedzielę, dostałam rano skurczy i o 12.35 było juz po wszystkim, No i niestety urodził sie w znaku skorpiona, także nie nie da się zaplanować, my z mężem tez nie panikowalismy, przecież zdrowi jesteśmy to myślałam o zechcę to zajdę a tu lipa, 3 miesiąc w zasadzie chyba nawet 4 i nie wiem, @ ma mieć za tydzień, ale kto to wie?

Witam:) widze ze u Was wesoło:) moge się przyłaczyć;) też sie staram tylko o 2 dzidzie:) o która tez walczyłam ponad 2 lata:) i w cyklu kiedy lekarz powiedział ze nic z tego;) odstawiłam duphaston i nic:) w koncu sie wkurzyłam ze znowu cos mi sie pomieszało:) ciaze wykluczałam:) bo jak lekarz mówi tak ma byc:) a tu:) cud:) nad cudy:) 18 konczy dwa lata:) wiec trzeba wierzyć:) nigdy nie tracic nadzieji:) a drugie sie stram 6 miesiecy ! generalnie mam PCO i nie mam naturalnej owulacji:) ale......po 5 miesiacach starania lekarz powiedział ze robiy przerwe- tato mi zmarł i wogle nie miałam głowy na starania:) wiec odstawiłam leki i... zaczoł bolec mnie jajnik wiec odrazu nabrałam sobie do głowy ze to cysta:) ide na usg:) a tam drugi cud;) naturalny wychodowany przezemnie a nie przez leki pecherzyk 23 mm:) dostałam ovitral i w weekend byłam wg zalecen miła dla meza;) teraz czekam na 3 cud:) 18 ide na badanie moze sie udało:) dziewczyki:) razem łatwiej:) wiec co przyjmiecie mnie;) a ja juz zaczynam czytac Was od poczatku:)

Gość AgusiaS
No to powodzenia:) ja myslałam ze poprostu uda sie odrazu

NICK .......................WIEK...........SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @/ TEST Angel.............22...........dolnośląskie.. ..........12....07.01.2011 miauczydelko...39....zachodniopomorskie .....12.....21.12.2010 Małgorztai Mistrz...27........warminskomazurskie.....26........17.12.2 010 taka jedna staraczka....30 . mazowieckie......1....04-05.12.10 AgusiaS............30, śląskie.................1............27.12.2010 validos27..........30, małopolskie...............6.......17.12.2010

Witamy cię Validos27, ja też dopiero dziś się dołączyłam, czytałam już ten post w sobotę i trochę się wahałam pisać czy nie, ale widzę że wątek się rozwija, ja na razie spadam na 3,4 godzinki ale po południu zaraz do was wracam,