Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polańczykówk,a

czy białko w krwi oznacza ciąże?

Polecane posty

Gość polańczykówk,a

robiłam dziś grupe krwi i laborantka pytala czy jestem w ciazy bo mam jakies bialko we krwi czy cos.. a ja na to ze nie.. miesiaczke mam dostac 11-12 grudzien dopiero czy jest mozliwosc ze nawet gdybym byla w ciazy wykryto by juz to?

oznaczałaś grupę krwi i zbadali Ci białko? Może morfologię robiłaś? wracając do Twojego pytania, to nie. Ciążę można stwierdzić tylko i wyłącznie po poziomie hormonu hcg we krwi, a on jest dopiero kilka dni przed @ . Niemożliwe, żeby był ponad tydzień przed

Po pierwsze czy Ty wiesz dokładnie jakie badanie robiłaś :)? Grupa krwi jak sama nazwa mówi określa się tylko i wyłącznie grupę krwi :) Moze robiłaś morfologię :P Jeśli tak to nie stwierdzi się na podstawie niej ciąży! A jakie stężenie masz tego białka we krwi?Jesli ponad normę moze oznaczać chorobę.

Gość hgfdsa
nie...białko w moczu oznacza problem z nerkami.

Gość dlatego zapytała się
o ciążę, bo w ciąży cześciej niz normalnioe zdarza się miec białko w moczu, ale to czy jestes w ciąży okreslisz tylko i wyłącznie badając hormon hcg

"w ciąży cześciej niz normalnioe zdarza się miec białko w moczu" po pierwsze ona ma we krwi a po drugie białko w moczu w ciąży czy nie to nieprawidłowość

Gość autorak postu
tak, robiłam grupę : ) tylko właśnie coś tam mi jeszcze wybadali (coś z białkiem, niewiem do końca co bo z babką przez telefon rozmawiałam i do końca się nie dowiedziałam) i pierwsze jej pytanie po tym jak zadzwoniła, to to czy jestem w ciąży. dlatego moje pytanie : )

Gość autorak postu
.