Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny dziewczyny dziewczy

chciałabym się zmienić-nie wyglądam na swój wiek

Polecane posty

Chciałabym jakoś zmienić swój wygląd,lecz kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, mam 20lat, a każdy mi mówi, że wyglądam na 16-17, za każdym razem kiedy kupuje alkohol w sklepie proszą mnie o dowód:o, jestem mała 164cm, chuda 46kg, ogólnie trochę zaniedbana-mam trądzik i nigdy nie moge poradzić ze swoimi włosami-zawsze związuję je w kucyk, co mam zrobić, żeby wyglądać poważniej i być bardziej zadbaną?doradzcie:))

Gość zhbxidcix
mnie tez jak mialam jeszcze ze 23 lata pytano czesto o dowod jak ccialam kupic fajki. ale powiem ci ze nie chcialam tego zmieniac. lepiej dlugo mlodo wygladac:) ja sie ciesze ze wygladam na mlodszą i jak mnie prosza o dowod to dla mnie komplement:) kto tam chce sie postarzac na sile, daj spokoj ;p no i mozna tez wyglac mlodo i troszke zadbac o siebie, nie wiem- makijaz i jakies modne ciuszki dla mlodych osob( niekoniecznie jak nastolatki ale tez nie jak stare babcie), i bedzie git;p

Gość zhbxidcix
mnie tez jak mialam jeszcze ze 23 lata pytano czesto o dowod jak ccialam kupic fajki. ale powiem ci ze nie chcialam tego zmieniac. lepiej dlugo mlodo wygladac:) ja sie ciesze ze wygladam na mlodszą i jak mnie prosza o dowod to dla mnie komplement:) kto tam chce sie postarzac na sile, daj spokoj ;p no i mozna tez wyglac mlodo i troszke zadbac o siebie, nie wiem- makijaz i jakies modne ciuszki dla mlodych osob( niekoniecznie jak nastolatki ale tez nie jak stare babcie), i bedzie git;p

ja jak poznalam swoja przyszla tesciowa mialam 20 lat... powiedziala mojemu narzeczonemu ze jest pedofilem :P bo napewno mam z 15.. nie bylo mi do smiechu musialam jej nawet dowod pokazac zeby mi uwiezyla :P w sumie fajnie wygladac mlodziej.. nie chce sie szybko postarzec ;)

Gość ooooooooooohahahahaha
haha, a mnie jak miałam 28 lat to pytali o dowód, dajcie spokój!

heh to nie jestem sama, ale mnie to troche denerwuje jak mnie prosza o dowod..