Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooorotkaa

mąż nie chce spedzic ze mną sylwestra;(

Polecane posty

Gość dooorotkaa

witajcie! mój mąż nie chce spedzic ze mną w tym roku sylwestra , juz mi to zapowiedział! powiedzial że idzie sam z kolega do klubu... mnie nie chce wziąśc... oczywiscie ten kolega nie ma zony ani dziewczyny, bo gdyby mial to by ją wziął...a mąż by wzial mnie.... w zeszlym roku spedzalismy sylwka razem...... jest mi przykro ze tak sie zaparl ze nie chce ze mną spedzac;( co wy na to????? mam takie pytanie: czy wy na moim miejscu poszlybyscie same tez sobie gdzies np. do kolezanki albo coś na sylwestra czy pokazalybyscie że jest wam przykro i ze źle postąpił i zostalybyscie w domu z dzieckiem?????? bo ja myslę ze jesli gdzies pojde sama bez niego... to on uda ze sie z tym pogodzilam i ze jest wszystko ok...a chce zeby wiedzial ze mi zrobil przykrosc...

ja bym na twoim miesjcu poszla z koleznakami i pozakala mu ze tez potrafie sie bawic a jak bedziesz smutna to i tak on nie zrezygnuje i pojdzie

Gość a z kim
zostawisz dziecko?

Gość dooorotkaa
dziecko zostawie z moją mamą;) ale sie tak zastanawiam co zrobić, zeby bylo ok...... czy wlasnie gdzies tez isc czy siedziec w domu i pojsc spać... zeby mu sie glupio zrobilo ze tak postąpił.... moze by pomyslał ze przesiedzialam w domu i mi bylo przykro..???

Gość wnioskuje......
nie wierze

Gość marika fika
co ty, jemu sie przykro nie zrobi, jesli ty zostaniesz sama w domu... Idz gdzies z kolezanka i pokaz, ze sie swietnie bawilas, a dzien pozniej powiedz, ze w nastepnego sylwka znowu bawicie sie osobno, bo nigdy sie tak nie wybawilas, jak wczorajszej nocy... Zobaczysz, juz cie wiecej samej nie pusci.

twój mąż to debil :( najlepiej niech zamieszka z tym kolegą, razem podzielą się obowiązkami i będzie git :( ja pierdooolę, to chyba prowo, bo nie wierze, że istnieją tacy egoiści :(

Gość no to gratuluje mężusia
takie okazy to niezmierna rzadkość :O

ja sobie nie wyobrażam żeby mój mąż mi zapowiedział że idzie sam na Sylwestra przecież taką noc powinno się spędzić z najbliższą osobą a nie z kumplem w pubie jestem teraz w ciąży a i tak Sylwestra spędzamy razem, pewnie w domu ale razem!

Gość co ja bym zrobiła?
kupila fajną wygodną walizkę, spakowala meza i wystawila za drzwi. Co to znaczy " ze idzie z kolegą?" kolegów to on mial jak byl kawalerem i wtedy sobie po klubach mógl z nimi chodzić, a odkąd jestesmy rodzina i mamy dzieci to zachowujemy się jak rodzina i świeta spędzamy razem, a witanie nowego roku to świeto wlasnie.

on napewno bedzie sie dobrze bawil i nie bedzie myslal czy ty jestes smutna i czy ci przykro czy nie...tylko nie rozumie czemu on tego wieczoru nie chce spedzic z toba i ze znajomymi tylko idzie sam a ciebie zosatwia w domu

Gość dooorotkaa
dobrze więc opowiem wam całą historie, ale to dlugie..ok/??

Gość marika fika
wiecie... ja bym nie miala nic przeciwko temu, zeby moj maz spedzil sylwka z kolegami, o ile ja mialabym dobra kolezanke przy boku, z ktora moge poswirowac na parkiecie, czy smiac sie cala noc. Mysle, ze ten maz chce odetchnac, chce sie poczuc jak przed slubem, moze ma dosc kieratu malzenskiego, dosc dziecka i zony, chce sie wybawic raz na ruski rok.

powinien cie najpierw zapytac o zdanie, on chyba chce zeby ci przykro bylo. a twojej mamie nie zazdroszcze ze odchowala swoje dzieci a na sylwestra sama nigdzie nie wyjdzie. ja mam zamiarsobie odbic jak moje dziecko bedzie dorosle.

to niech idzie na impereze sobie w sobote a nie na sylwka zostawia zone ciekawe czy tak bys go pusila czy tylko tak piszesz

Gość dooorotkaa
CO WEEKENDN JEST NA IMPREZIE, BO STOI NA BRAMCE NA DYSKOTEKACH

Gość doo
pisz całą swoją historie bo z jakiegoś powodu chce iść sam z kumplem.

Gość dooorotkaa
uwierz mi że może pić, robić co chce:) bylam wiele razy i widzialam zdobrze sie bawił

Gość NiePenelopa
Jeśli to nie prowokacja!!! TO CHORE!!! Jesteś totalną idiotką, że wyszłaś za IMBECYLA![ Mąż chce OSOBNO- spędzić Sylwestra???? To JAKIŚ pokemon??? Dla mnie- to byłby KONIEC! Powiedz, że Ty idziesz z kolegą :D ..NIE... z koleżanką! :P

Gość dooorotkaa
ok, juz opisuje...zaraz tu wszystko wkleje...

Nie rozumiem. Jeseście małżeństwem??????????????????????czy jesteście parą , która wzięła ślub bo tak wypadało ???????????

Gość dooorotkaa
a więc tak: