Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co wy na tooooooo

przerazajaca wróżba

Polecane posty

Gość i co wy na tooooooo

Dziwne jest co napiszę, prosze poradźcie co byście zrobiły. Otóż siedze ze swoim chlopakiem i moja mama za granica. Przez ostatnie kilka miesiecy sprawy syply sie do tego stopnia ze caly czas rozwazalismy opcje powrotu do polski. Sprawa wyglada tak ze wlasnie podjelismy ostateczna decyzje ze wracamy za kilka tygodni. Moj chlopak zadzwonil do swojej rodziny i im o tym powiedzial, jego mama sie ucieszyla i w ogóle. Natomiast po 10 min zadzwonila jego zaplakana siostrzyczka (ma ponad 30:o) zebysmy przełożyli to na za dwa miesiace bo wróżka jej wywróżyła ze bedziemy mieli wypadek. On sie wkurzyl, zjebal ja i sie rozlaczyl. Po chwili znowu zadzwonila jego mama i powiedziala ze wrozka cokolwiek jej wrozyla to sie sprawdzilo. Dodała ze wrozka powiedziala ze bedzie mial wypadek samochodowy, bedzie jechal z dziewczyna i kobieta. A potem ze jego rodzice umra ze smutku i zalu. Ale ze jak przelozymy to na za 2 miesiace to bedzie wszystko dobrze. Nie wiem czy to istotne ale jego siostra bawi sie we wrozki i wrozby od niedawna, jest podatna bardzo na takie pierdoly. mam wystarczajaco duzo problemow bez tego i sie troche martwie choc nie dopuszczam w ogole takiej mysli. No i nie bardzo jest jak ten wyjazd przelozyc. Jak tu sie ustrzec przed takimi czarami. a zeby bardziej moja krew sie zmrozila, moja mama mi powiedziala ze kiedys (jak jeszcze bylam z innym chlopakiem) jej wrozka przepowiedziala ze moj chlopak zginie w wypadku samochodowym... brrr :o prosze o rozsadne i przemyslane komentarze i rady

Gość i co wy na tooooooo
up

Gość i co wy na tooooooo
uuuup wypowiedzcie sie prosze chociaz moze lepiej nie bo niechce nastawiac sie zle. juz wyparlam te jebane sugestie ze swojej glowy

Gość niewróżka kafee
Wiesz co, ja dla świętego spokoju przełożyłabym wyjazd. Nie ma co kusić losu, bo a nuż się okaże, że wróżka miała rację. Pomódl się - jeśli chcesz o dobre rozwiązanie tej sytuacji.

Gość i co wy na tooooooo
tylko ze juz ustalilismy z moimi współpodróżnikami ze nie siejemy paniki, i nawet nie gadamy o tym. będziemy jechac ostrożnie a jak wrocimy (az chce sie rzec "o ile!") to moj chlopak wyjebie jej te durne karty. A przełożyć nie mamy za bardzo jak - bilety, mieszkanie no i brak funduszy na to.

Gość i co wy na tooooooo
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość susana amii
ja tez bym raczej nie jechala

Gość i co wy na tooooooo
ktos jeszcze?? spicie wszyscy??:( czy zostawiacie to bez komentarza??

Gość i co wy na tooooooo
up up up :(

mi kiedys sprawdzila sie przepoiwednia wrozki, choc w noa nie wierzylam i byala naprawde malo prawdopodobna ze sie spelni... ja bym nie rzyykowala

ale jak wywrózyla ? Ja chodze do wrózki z Będzna.. ona to baba dobra jest :D Mojemu facetowi wywrózyła mnie :) Wywrózyła wesele, wywrózyła spadek .. z mojej strony jak i z mego faceta.:o Wywrózyła śmierć dziadka na serce.. i wiele wieeeele innych rzeczy.. dlatego chodze tam juz od bardzo dawna. I jej zawsze bede wierzyc

a najlepsze jak pierwszy raz u niej bylam ( to wtedy pokazuje ze potrafi robic to co robi) powiedziała mi całą sytruacje ktora jest teraz. Ilu mam braci jaki tata ma stosunek do czegos tam, ze ja mysle tylko o rodzinie i o tym by ja zalozyc itd itp .. Mojej znajomej ktorą matka ma w dupie, uciekala juz z domu (ta matka) do londynu zostawiajac wlasne dzieci powiedziała peirwsze zdanie - " ale mama to się nie interesuje Wami" Albo spotykala się wtedy z facetem ktory dilował - to powiedziała " uuu brunet, pieniążki bardzo lubi, ale do pracy mu nie po drodze, woli zdobyć je łatwiej.. " itd

Gość i co wy na tooooooo
tej jego siostrzyczce tez sie ponoc wszystko sprawdzilo, ale podejrzewam ze to byly dylematy tupu ten zaprosi cie na kolacje, tamten cie oleje, bedziesz miala rozterke zyciowa jak wybrac miedzy 3 amantami:o wszyscy tu wierzycie we wrozby??

Gość i co wy na tooooooo
az mnie dreszcze przechodza bo wczesniej tez lubilam wrozby ale jakos nigdy nie podchodzilam do nich bardzo serio:(

ja we wrózby jakies kobitki ktorej sie zachcialo wrozyc nie wierze.. ale tej babce co ludzie z warszawy przyjezdzają nawet zawsze bede wierzyć :) Aż nie wierze ze tak sceptycznie do niej podchodziłam.. Ostatnio jeszcze byla sytuacja ze mowi mi całkiem inne fakty, jakby nie o mnie ze wszytskim się myli.. ale nic sie nie odzywałam.. na koncu coś tam robi i mowi " ooo matko, błędne karty , za szybko pani przyszła.. za malo czasu minelo od ostatniego wróżenia.. " i zrobila tylko jeszcze raz koncowke i powiedziała mi o moim szczesliwym narzeczenstwie jak będzie dalej itd itdp :)

Gość oczko300
mysle ze to kwestia tego czy ciagle o tym myslisz , jak tak to o przyciagasz. napewno bedziesz o tym myslec wiec przeloz wyjazd. znam podobny przypadek i choc pewnej dziewczynie mowil nie jedz to pojechala - twaz jest kaleka do konca zycia. przypadek ?? niewiem ale nie kus losu.

Gość i co wy na tooooooo
oczko nie strasz mnie. Nie stac mnie zeby zostac tu dluzej bo nie mam za co:( dobra koniec, bo wpadne w jakas chora rozkminke, co ma byc i tak bedzie

Gość 322323323
to podajcie numery do jakiś sprawdzonych wróżek , bo narazie trafiam na same partaczki

moja nie ma telefonu:) Zapraszam do Wróżki z Będzina do TERESY babcia ponad 80 lat.. ma z 20 psów.. smród brud iu ubóstwo.. bierze 10 zł.. kiedys jak mieszkala w rozwalajacym się domu brala 5 bo nie miala pradu A teraz ma i bierze 10 :) bo ja eksmitowali i przyznali obok mieszkanie :) KObeita pomaga bezdomnym ludziom, psom.. Pomaga ludziom z patologii ktorzy maja problemy itd:) A kolejki są takie ze raz czekalam 6 godzin..

Gość oczko300
nie chce cie straszyc. pytam wiec odpowiadam. zrob jak uwazasz ale zebys sobie nigdy twoi bliscy nie mowili - a co by bylo gdyby przelozyli - ja bym bardziej pogadala z ta jego siostra choc powoem ci ze sama w takie cos nie wierze ale cos w tym jednak musi byc.

Gość dghgg
przeznaczenia i tak nie oszukasz. Czy teraz czy za 2 miesiące.

Gość anioł stróżż
pomódlcie się RAZEM o szczęsliwy powrót i niech każde z was poprosi swojego anioła stróża o uwagę, ochronę i ingerencję w razie potencjalnych problemów

Gość herbata malinowaaaa
a może jedź pociągiem? moze ominiesz przeznaczenie? a moze obejrzyj sobie fim - oszukac przeznczenie ;) heheh ja bym nie jechala, wiadomo co z tymi czarnymimocami mam pytanie do Cudowna_wenus 1111 jak dokładnie znaleźć tąw różkę? i ile bierze za wizyte? chetnie bym sie przeszla zeby mi wywróżyła czy bede miala kiedys meza :D

Gość i co wy na tooooooo
no wlasnie, tez ogladalam ten film:P Ale ponoc wszystko ulozy sie ok jak przlozymy... boze co za brednie wypisuje, kazdy normalny napisze przeloz a ja czekam az ktos chba napisze ze wrozby sie nie sprawdzaja bla bla.... nie mam wyjscia, pomodle sie bedzie dobrze, nie chce sie nakrecac...

Gość i co wy na tooooooo
herbatko ja Ci powroze --- bedziesz miala:) Nie kursuje pociag ta trasa hehe

Gość tutek-srutek
wiesz, wy mozecie jechac bardzo ostroznie, a trafi sie jakis duren i wpakuje sie w was i po wszystkim, wrozba spelniona. Ja bym nie ryzykowala

bierze 10 zł :) Będzin ul Góra Zamkowa I tam jest DOM JANA PAWLA II - dom parafalny i naprosto tego taka kamienica i tam zawsze ktos czeka a jak nie czeka to pytasz pierwszą lepszą osobe i Cie zaprowadzą. Ogólnie jak wjedziesz do będzina to masz się kierować w okolice zamku i tam Cię ludzie poprowadzą ;) Tylko do wróżki TERESY- bo czasami oszukują i aprowadzają to takiej za 50 zł :D wiesz- tipsy tarocik itd :)

Gość herbata malinowaaaa
i co wy na tooooo - :D ale kiedy, pani mówi kiedy!!?!? ;) i jakiego??? :P