Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

http://allegro.pl/budyn-czekoladowy-bezglutenowy-i2297990851.html http://allegro.pl/platki-owsiane-blyskawiczne-bio-450g-i2302433655.html http://allegro.pl/alnatura-bio-bezmleczna-kaszka-4-ziarna-250g-4m-i2255010138.html voila ;) poprzeglądaj sobie oferty tego sprzedawcy ze zdrową i polecam jeszcze sklep na zdrowie na allegro ;) i polecam masło orzechowe z ich aukcji - bez soli i cukru- PYCHA!!!

dziewczyny u mnie masakra ponad 44 stopnie w słoncu:-D :-D nie wiem jaka jest realna temp ale i tak masakra. nie lubie takich przeskoków nagłych temperatury.

aaaa to takie budynie a ja myslalam, ze znalazlas jakies w sloiczkach :) bo ja widzialam w sklepach tylko takie po 10 mcu

ciotko cieszmy sie z tej pogody choc dawno juz takie w maju nie bylo a wlasciwie w prawie maju bo to przeciez kwiecien

dziewczyny mama małe kotki :)) całe 5 sztuk są maleńkie i cudowne!! dzieki za pogode!! ciotka ja tez chce taką jak TY!

Witajcie juz chyba 4 raz zabieram sie zapisanie,bo ciagle cos muszenagle zrobic lub ktos dzwonil,ale teraz chyba dam rade. U mnie tez goraco,maly spi w wozeczku ale w domku. Dzisiaj bylismy okolo 10-12 na dworze i bylo cudnie. Jak tam wasze dietki. Ja postanowilam po 19 nic nie jesc,ewentualnie woda. Qczoraj mi to sie udalo. Do tego musze sobie jakies cwiczenia zaczac roboc,chociaz 3 razy w tyg po godzince. A i od wczoraj slodyczy nie jadlam. Ciekawe ile wytrzymam. Jutro robie ognisko dla znajomych z dziecmi. Mam nadzieje ze pogoda mi planow nie popsuje. Kacper dzisiaj pieknie bawil sie 15 min zucajac sobie zamkniecie od butelki i idac do niego na czworaka. Jak mu wpadlo pod lozeczko to przydrwptal do mnie i patrzy smutny,a ja mam wyczytac z tych niebiesciutkich oczek o co chodzi. Plakac mi sie ze smiwchu chcialo bo tak 3 razy po pomoc do mnie przychodzil. Moja oliwia na wycieczce calodniowej. Ale rano byly jaja. Policja ktora sprawdzala autokar kazala aby pierwszaki mialy siedziska pod pupke, bo autoka ma pasy bezpieczenstwa. My na szczescie mielismy, ale pozniej bylo szukanie i pozyczanie bo kilku brakowalo siedzisk. W zyciu by mi do glowy to nie przyszlo. Ubieracie oprocz skarpetek jeszcze jakies buciki maluszkom? W tesco widzialam fajne sandalki i musz malemu przymierzyc, bo w samyh skarpetkah to tak smiesznie wyglada, a na bamboszki to juz za cieplo. Buziaki

Oh jaka szkoda ze ja malemu jogurtow na razie dawac nie moge. Dopiero dzisiaj od miesiaca prob wypil mleko inne noz nutramigen, oczywiscie marudzac przy tym. Suszarka to swietna sprawa. Ja niestety nie mam. Ale moze i dobrze,bo u mnie pranie potrafi w pralce 24 h lezec, bo zapomne a co to by bylo jakby tak w suszarce polezalo. Ufff wole nie myslec. Ciotka to majorke masz u siebie. Macie jakies swoje hity kulinarne na grila? Chcialabym cos nowego ,ciekawego zrobic. Pomozcie.

Ciotka u mnie chyba że 100 stopni jest - może mi się tłuszcz na słońcu wytopi? Jak myślicie:D Pocahontas ja na jutro na grilla robie fileciki z kurczaczka w czosnku , czerwonej papryce i ziołach, m robi karczek ale nie wiem jak go doprawia :o ja karczku nie jem ale wszyscy mówią że mój m jest mistrzem w tym "fachu" , zrobie jeszcze oscypki z grilla, serek camebert i może jakies szaszłyczki? Do tego oczywiście sałatka i pieczywko ;) Aga a czy te jogurciki są dostępne w pl? Wow 5 kotkóa :D koty są cudowne, urocze i przezabawne ale ja z moim obcować abolutnie nie mogę :o dziś się już dusze :o Aga_jabi tam są też chrupki różne np gryczane - ja małej kupiłam też :p i kup sobie koniecznie masło orzechowe hehehehhe :D u wszystkich tych sprzedających kupowalam i zadowolona jestem także możesz smialo u nich zamawiac

_aga_ - dzięki za tabelkę:) monisiacz3k, pocahontas - i ja mam słabą wolę do diet.. Ile razy zaczynałam to już nie wiem.. góra 3 dni i koniec. Nie dam rady powstrzymać się od jedzenia! Kocham jeśc!!! ;):):) Co do wspomnień z zeszłego roku.. ech... Tak mi tęskno do brzuszka.. Nie wiem kiedy ten czas przeleciał. Wydaje się jeszcze tak niedawno te upały były co siedziałam z brzuchem do góry na kanapie przed wiatrakiem -oczywiście z kompem buszując na kafeterii!!;) Co do suszarek do prania to też polecam -jeśli się ma miejsce gdzie postawić. Wprawdzie swojej nie mam ale jak pracowałam za granicą to miałam w mieszkaniu. Super sprawa! Zgadzam się że większości potem nawet nie trzeba prasować! Co do jogurcików to ja kupuję Misiowe Jogurciki Nestle. Czasem te dla dzieci zBobovity. Ale mały woli chyba misiowe. One mają zredukowaną ilość białka dlatego nie obciążają dziecięcych nere i można je już podawać naszym maluszkom. Mój mały je uwielbia! woli je 1000 razy bardziej niż kaszkę. Niestety są drogie..:( Wreszccie weekend!!! Mam tydzien wolnego!!! Jupiii!!!:):):)

Hej Niedawno wróciliśmy z 4 godzinnego spaceru i tak mnie słońce spaliło że chyba nie będę spała w nocy. Co do obrazy na zupki znalazłam sposób na mojego niejadka. Wystarczyło zmienić godzine podania i dostaje obiadek po spacerku czyli ok17-18 zamiast przed. Wtedy jest już tak głodny że nawet się nie rusza ino paszcze otwiera :P Wiem ze na zupkę trochę późno ale inaczej w ogóle bym mu jej nie wcisnęła. Co do jogurcików to mój smyk też uwielbia te z nestle. My narazie z kaszek to tylko ryżową i tego sinlaca wałkowaliśmy ale widze że zacofani jesteśmy pod tym względem. Musze mu kupić jakieś inne w najblizszym czasie

sierpniowa mama2011 proszę bardzo ;) hej pocahontas 🌻 TNKS nie wiem czy akurat te jogurty sa u nas ale mozecie spokojnie je kupic w uk na www.amazon.co.uk jak zamowicie powyzej 125zl przesylke mamy darmowa.

Hejka! Sierpniowa mi też do brzuszka tęskno :p Aga ja się wstrzymam z tymi jogurtami jeszcze Efka 4 godz spaceru? Wow! Dziewczyny!!! Wszystkie!!! Stawiam flaszke każdej według życzenia!!! I się żegnam... Ale nie z wszystkimi... żegnamy się z gronem ubogim już w członkach ale jakże zacnym - gronem bezzębnych :D :D :D właśnie odkryłam, że dziecię ma 2 zęby :D :D :D 2 dolne jedynki pojawiły się nagle bez dodatkowych znaków iż są... :D :D :D także vilia - hjk wypisujemy się z waszej paczki ;) Na tą okoliczność to i dietę jutro zarzucę i się napiję :D

Dzięki aga :D przyznam, że ja się już zaczynałam martwić :p jak to ja hehehhe A jeszcze co do karmienia - my obiadek jemy ok 12-13 od początku tak było, potem albo zupke bez mięska, albo kaszke z owocami albo same owocki i potem już tylko flache :D

TNKS, jak mogłaś nas opuścić :P HJK, zostałyśmy same na placu boju ;) Chyba, ze u Twojego maleństwa coś zakiełkowało i się przez dziąsło przebiło :) Jak ja się cieszę, że jest weekend :D Normalnie jak dziecko :) Padam na twarz i trochę odpoczynku się przyda. W poniedziałek do pracy i potem do końca tygodnia wolne :D Będę wychodzić z małym na spacerki :) Małemu znów zaczęły wyłązić te plamy na skórze. Zlazły po maści i teraz spowrotem wywaliło... Hmmm... Nie wiem sama od czego to. I się tak wkurzyłam, ze dałam mu dziś kaszkę mleczno-ryżową. CHłopak nie jadł mlecznych rzeczy i i tak mu wylazło. Także co ma się biedak męczyć ;) Ale ją pałaszował :D

TNKS no to gratulacje na te zęby!My dalej bezzębni choć już widać,że chcą wyjść.My też się w końcu doczekamy.A u mnie nareszcie spokój.Mój m właśnie zapakował dzieciaki do busa i pojechał porozwozić do chałup.Ale dziewczyny fajne,bo jak mały już zasnął to upominały jedna drugą:cicho,bo braciszek śpi

Vilia wierze, że mi to wybaczycie :) Hjk a u nas nic nie było widać, rzadnych bialych kreseczek itp. Jedynie śliniła się faktycznie bardzoooo! ślina jej ciekła jak bernardynowi naszemu... Aż się na spaniu pare razy tą śliną zakrztusiła... A dziś patrze a tam dwie kreski, pomacałam i się okazało, że to ząbki :D

TNKS, zostanie Wam to wybaczone ;) Ja mam wrażenie, ze małemu dolna jedynka idzie, ale moje przeczucie moze mnie mylić, bo już dawno miały iść :)Ślini się znów i jakoś tak dziwnie wypycha język...Nie robił tak wcześniej.

hej dziewczyny jestem! ja pol dnia na dworze spedzilam, wzielam koc i zabawki z domu i tak siedzialaysmy sobie na placu zabaw. wczoraj to Livia byla tak padnieta, ze nie umiala zasnac, a dzisiaj wrocilysmy troche wczesniej no i zasnela juz lepiej ale tez z placzem. TNKS - gratki dla Kalinki!!! to sie doczekalas w koncu hjk i vilia - teraz na was kolej vilia - mojej tez poschodzily te placki co miala, to wlasnie dzisiaj nowa wyszla. no i poki smaruje to schodzi, a wychodzi na to ze jak przestane to zas wylazi ale za kazdym razem w innym miejscu. najczesciej na rekach. tylko ja nie odstawialam zadnego jedzenia, bo moj lekarz twierdzi ze to normalne u maluszkow.

_aga_ nasze corcie to tak wagowo i wzrostowo identyczne sa. a mam sasiadke corka starsza 2 miesiace, a jaka chudzinka. i ja sie martwilam ze moja mala jest, a ona nosi ubrania w tym samym rozmiarze co moja. moje dziecko tez zjada obiad kolo 14 najpozniej. co do jogurtow to daje te z hippa zaraz jak 6 miesiecy skonczyla. a wczoraj dostala pare razy od Laury loda do polizania. jak mlaskala masakra:)

witam witam i o zdrowie pytam;) TNKS🌻 szanownej potomkini proszę gratulejszyn solidne zrobić od cioteczki Dziadka❤️ zuch dziewczyna, zębiska zmogła i wypchneła:D Zdrowie jej i Twoje wznoszę, bo okazja to faktycznie nie byle jaka🌻 Villa🌻o to to to! moja pociecha też własnie ostatnio dziwacznie jęzorem operuje, więc oczekuję jakiegoś trzeciego zębiska:D Ogólnie stwierdzam, że spożywanie posiłków jakichkolwiek w towarzystwie moich synów jest uciążliwe, żeby nie rzec niesympatyczne:O, gdyż stawiam talerz na ławie (stołu się nie dorobiliśmy;)) i natychmiast staję się obiektem ataku z obu frontów:O z lewej atakuje z pozycji kanapy Franek, niby taki mały pełzacz, a jakimś cudem w kilka sekund dosłownie włazi mi do potrawy z łapami i paszczą:O. Z prawej nadciąga Bronek z osobistym widelcem i pipra mi we wspomnianej potrawie, po czym natychmiast i bez pytania przystępuje do konsumpcji!!! I tak dzisiejsze spaghetti zostało pożarte przez lewicę i prawicę:O Centrum pozostało tylko obejść się smakiem i zrobić sobie kanapkę z serem:O Super:O A jeszcze ta najmniejsza psiekrwia darła się na mnie, bo w jego opini zapewnie, nie nadążałam z załadunkiem do jego paszczęki odpowiednich ilości strawy.... Kicham na to! Nie jem z nimi.... Ale za to mogę z Wami wznieść toast za Kalinkowe zębole:classic_cool: No to chlup:D

aga jabi - jesli chodzi o szczepionke to moja miala 3 dawki pneumo i nastepne szczepienia w tym pneumo jak bedzie miala roczek. w sumie miedzy10-12 miesiacem zycia mam czas. mysmy zaczeli szczepic jak mala miala 3 miesiace skonczone.

ja na sekunde bo padnieta jestem TNKS gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale ząbki ciesza co? i ty cholero nastarszyłas mnie tym zegnaniem ale doczytałam do konca i sie usmiałam:-p mojemu dziecku slina wisi do pasa:-D :-D i jak do 13ej było ok z jedzeniem tak pozniej koszmar- pare łyków i odmowa. czegokolwiek co byłoby z butelki. zupke zjadł normalnie. mam nadzieje ze to od zebów bo przy takich upałał pic chociaz powinien....

Hej:) Oj zapomniałyście o nas:) My też w paczce bezzębnych..... byłyśmy:) Nikoli też wychodzą dwie dolne jedynki. Jedna już się przebiła, a druga tuż, tuż.... Ale u nas niestety nie odbywa się to bezobjawowo:O Spałam dzisiaj 2 godziny:O AAAAAAA weekend:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D I to jaki długi, bo 9 dni:)

Dziadek - tez tak mam, ze nie nadazam z karmieniem co sie nieraz konczy ryczeniem. pozniej je i placze, a pozniej to ja sama nie wiem czy placze bo chce czy juz moze nie chce.