Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Dlaczego Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę?

Polecane posty

Gość Xu
Pamietaj, ze historia lubi przemilczac pewne fakty:] i wiele odkryc i dokonan kobiet też było przemilczanych, na korzyść "mitu faceta- demiurga i półboga" pfff.

Gość to dlaczego zagrozeni
w szkolach to najczesciej chlopcy?

''tak jakby kurna samą technologia człowiek żył, pierdoole'' Właśnie nie i tu jest największa między nami różnica. To mężczyźni walczyli i walczą o wszelkie wziosłe idee, to mężczyźni brali i biorą udzial w wojnach. To my prezentujemy bohaterskie szlachetne postawy.

Gość znowu ty
kafe stworzył mężczyzna z tego co wiem :P niby z czego to wiesz :classic_cool:

Gość Xu
Wy tak w kółko piep rzycie o tej technologii, hehehehe, brakuje wam innych atutów?

Gość znowu ty
To my prezentujemy bohaterskie szlachetne postawy. szkoda że w tych czasach już nie :(

a wy co tu robicie jak nie próbujecie udowodnić kobietom że jesteście lepsi? ;) jakbyście byli tacy pewni siebie to nie musielibyście nam nic udowadniać :)

Gość A idźcie w pizdu :)
dominik ty kołku. jakby jakaś sanitariuszka ci nie pozwoliła umrzeć w powstaniu warszawskim to byś inaczej śpiewał o wzniosłych ideach. :P jaka gorąca dyskusja rozgorzała.

dominik z tymi szlachetnymi bohaterskimi postawami na wojnie to bym nie przesadzał:D np masowe gwałty i ludobójstwa.. ale zmieniacie tamat. rozmawiamy o wynalazkach i postepie cywilizacyjnym.. co stworzyły kobiety. słucham

Gość do Xu
Żeby nie było - jestem kobietą. Robisz taki bezsensowny temat i szydzisz sobie z mężczyzn, a później masz jakieś pretensje. Nie rozumiem ciebie. Na zwykłe argumenty odpowiadasz "Bo tak jest", "nie samą technologią człowiek żyje". Ogarnij się trochę! Ja jestem za całkowitym równouprawnieniem, ale nie moge czytać jakichs prowokacji, bo temat jest stworzony tylko do wywołanie kłótni!

Gość Xu
Sooss: facet od "płodzenia" raczej? Bo w dzisiejszych czasach to właśnie zdaje sie byc wasza główna domena

Gość znowu ty
a poza tym kochani niczym nie przebijecie kobiecej intyicjiii :classic_cool: )))

Gość BO WIECIE CO
KOBIETA ZMIENNĄ JEST I UMIE SIE DOSTOSOWAC MEZCZYZNI SA TROSZKE OGRANICZENIE JAK WIDAC BEDA SIE KŁUCIC KTO LEPSZY KTO GORSZY A KOBIETA MADRA USTAPI BO WLASNIE WIE ILE JEST WRTA KOBIETY GÓRĄ GDYBY NIE MY SWIAT ZSZEDŁ BY NA PSY

Gość hgjrtgurwtgefj4
"Właśnie nie i tu jest największa między nami różnica. To mężczyźni walczyli i walczą o wszelkie wziosłe idee, to mężczyźni brali i biorą udzial w wojnach. To my prezentujemy bohaterskie szlachetne postawy." m.in. dlatego, że kobieta jest słabsza ficzynie i psychicznie. To powinno być oczywiste.

Gość znowu ty
bo temat jest stworzony tylko do wywołanie kłótni! jakiej klotni jakiej klotni oo czym ty mowisz :classic_cool: )

''m.in. dlatego, że kobieta jest słabsza ficzynie i psychicznie. To powinno być oczywiste'' Dlatego ze jesteście egoistkami myślącymi tylko o własnej dupie.

Gość Xu
facet w życiu jest mi potrzebny jak dziura w moście, nieprawda jest ze kobieta sobie bez niego nie poradzi, pytam ja się was moi najmilsi, DLACZEGO STWORZONO TAKIE INSTYTUCJE JAK DOM SAMOTNEJ MATK????! Gdzie się podziali ci wszyscy kochający, pracowici, czuli mężczyźni??/ Płodzić to nie sztuka, płodzić każdy BAŁWAN potrafi! Ale wielu jest takich, któym po paru dniach nudzi się ojcostwo, zabierają doopy w troki i zostawiają kobiety na lodzie!

Gość hgjrtgurwtgefj4
a Wy jesteście egoistami myślącymi tylko o własnych potrzebach.

Gość n o t a k
DOMINIK1000 no tak myślimy o własnej dupie bo wkoncu za nimi sie ogladac i musza byc zawsze piekne i jedrne :P

odpowiedz xu na pytanie co stworzyły kobiety: " 23:54 [zgłoś do usunięcia] Xu facet w życiu jest mi potrzebny jak dziura w moście, nieprawda jest ze kobieta sobie bez niego nie poradzi, pytam ja się was moi najmilsi, DLACZEGO STWORZONO TAKIE INSTYTUCJE JAK DOM SAMOTNEJ MATK????! Gdzie się podziali ci wszyscy kochający, pracowici, czuli mężczyźni??/ Płodzić to nie sztuka, płodzić każdy BAŁWAN potrafi! Ale wielu jest takich, któym po paru dniach nudzi się ojcostwo, zabierają doopy w troki i zostawiają kobiety na lodzie!" powiedz, zdradził? zostawił? okłamał? okradł?

Gość hgjrtgurwtgefj4
Xu - zgadzam się. Albo zostaw faceta z dwójką małych dzieci. Nie będzie wiedział w co ręcę włożyć.

Gość znowu ty
no nie udawaj Tym razem to znowu ja/ bejbika ktory nie wie o co chodzi :(

Gość stary wyga
najlepszymi zabójcami były kobiety np-Lukrecja Borgia ,wojny o kobiety a kto rządzi --kobiety ale my sobie nawet nie zdajemy z tego sprawy!!!!!!i zawsze tak bylo i bedzie a kto podrywa kobiety ---to my tylko tak myslimy ze je podrywamy!!!!!!!!

Gość jajsjasjdsjd
ciekawe na jakie kobiety wyrosna wasze córki jak wy takie zdanie macie o kobietach zero szacunku nie dosc ze do kobiety to jescze do siebie samego jak traktujesz kogos to sam zostaniesz tak potraktowany nie osądzaj bo ciebie osądzą....