Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Dlaczego Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę?

Polecane posty

ja od wielu lat ma w robocie szefową. Takie sztuczne robienie różnic między płciami jest głupie. Szefowa jest wściekle zdolna, ma doktorat, też mogłem zrobić, ale ja wolałem leżeć do góry brzuchem niż prowadzić badania, ot i cała tajemnica.

ja myślę że jednak o ile Bóg istnieje to jest bardziej facetem nż kobietą. bo skoro stworzył świat w którym od poczatku facet rządził i narzucał kobietom taką a nie inną rolę w stadzie, później społeczeństwie to chyba o czymś świadczy a jesli booga nie ma, i eweolucja tak pokierowała że samiec homosapiens jest dominującą jednostką to chyba ewolucja wiedziała co robi. gdyby lepiej byłoby odwrotnie to samiec byłby mały, słaby, 150 góra, z długimi palcami i długim penisem a kobiety byłyby duże, silne, bardziej agresywne. a jest jak jest i jakiś powód tego musi być.

Gość Xu
Tak, kurna, dla was facetów, kobieta musi być wiecznym ideałem piękna, a jak zajdzie w ciąże i zrobią się jej rozstępy, to patrzycie na nia z dystansem żeby nie powiedziec z obrzydzeniem i szukacie jakiejs innej jędrnej dupy żeby wam zadośćuczyniła. I macie pretensje do żon, że sie noworodkiem zajmuja a nie daja wam rozkoszy w łóżku 24 godziny na dobę!

Bóg był ogólnie nieukiem, cechy płciowe zewnętrzne, to tylko cechy drugorzędne. Gdyby Pan Bóg pofatygował się i pouczył, to by wiedział, że o płci decyduje testosteron i chromosomy. Pamiętna sportmenka Walasiewicz, czy jakos tak, od biegania, była kobietą(podobno), ale miała XXY, czyli taką męską kobietą......

Gość kirigondon
dobra już może Boga w to nie mieszajcie bo tak troche głupio nie sadzicie?... facet to facet baba to baba oczywiscie z wiekszymi zaletami :D

Gość Xu
Tak jest :D!!!

cóż zrobić, życie niesie różne niespodzianki. Wystarczy obejrzeć Springera..... facet oświadczył się kobiecie na oczach całej Ameryki, a ona. tzn, on był przemiłą panienką z bonusikiem w majtkach.

Gość kirigondon
i co w związku z tym?... jezus robienie z igły widły

Gość Biała flaga -
Jaki ciekawi temat i upadł, buuu. A ja jestem dziewczyną i się zgadzam, bo to jest oczywiste. 1. Geniuszami byli tylko mężczyźni i 2. mężczyźni są mądrzejsi od kobiet. Chociaż ci na forum akurat nie, bo zarzucają kobietom to, że są stworzone tak, a nie inaczej. Co za pogarda, sami się nie stosujecie do tego co chwalicie, do waszego dzieła czyli cywilizacji łacińskiej - w niej nie ma miejsca na taką pogardę dla kobiet, macie jakieś islamistyczne zapędy. :classic_cool: Muzyka klasyczna czy popularna. W klasycznej wszystkie znane utwory skomponowali faceci - Mozart, Brahms, Bach, Chopin, Czajkowski, Beethoven, Vivaldi, Wagner itd. A w muzyce rockowej największe osiągnięcia miały zespoły składające się z samych facetów - przy mikrofonie, komponowaniu i pisaniu tekstów: Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors, dalej The Rolling Stones, Nirvana. A wy dziewczyny jesteście niezłe, technologia to jest nic? Informatyka, robotyka, to jest kurde nic?! Z drugiej strony tak naprawdę jest sporo kobiet w nauce, na dodatek zajmujące najwyższe stanowiska, np. w CIA głównym szefem projektu programu komputerowego mającego największe obecnie możliwości w światowej inwigilacji była kobieta. Obecnie w związku z feminizmem kobietom jest łatwiej się przebić i zrobić karierę, mamy więc np. kobiety reżyserki (Sofia Coppola, Julie Taymor, Jane Campion). Logiczni to wy nie jesteście - jednocześnie narzekacie, że a) jesteśmy głupie, nie uczestniczymy w tworzeniu technologii i cywilizacji b) nie chcemy wychowywać dzieci, jesteśmy niekobiece, zajmujemy się karierą. Zdecydujcie się w końcu co wolicie.