Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Dlaczego Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę?

Polecane posty

Gość kirigondon
a pod dyskotekami kto głownie zatacza koła?hm?.. lezy napie** i odpierdziela numery glownie mezczyzni dlatego od pewnego czasu nie chodze na imprezy.. bo jak mnie ostatnim razem facet uszczypnąl w tylek to mu tak wyj** i go zaczelam tak bic ze mnie ochrona wyprowadzila :D kazdemu bym tak zrobila!!!!

Wy się nie potraficie bawić bez alkoholu, na każdej imprezie musicie się schlać. Nie było ani jednej umiarkowanie pijącej, wszystkie zalane w trupa. Ja nie piłem wcale i zaproponowałem później że je chętnie odwioze do domów. W samochodzie to byla kurwa masakra, takimi tekstami waliły że się słabo robiło. Na szczęcie obyło się bez rzygania.

Gość kringondon
dominik100 ja generlanie kieruje na imprezach ;p moje kolezani podobnie nei wiem gdzie ty mieszkasz ze mas ztakie ekscesy odwracasz kotka ogonem... generalnie mezczyzni rzygaja na imprezach.. spia gdzies naje** a my sie fajnie bawimy chyba ze jakkis facet zajdzie nam za skore to wtedy jest zle.... my naje**? serio.. szok.. nie bylam na takiej imprezie gdzie byly wszyskie dziewczyny pijane i czy w tej bajce to byly smoki? ..! nie wiem co masz za towarzystwo

mów za siebie :P to że trafiasz na takie imprezy gdzie sie wszystkie zalewają to nie znaczyże robią tak wszystkie dziewczyny na całym świecie :P może po prostu masz pecha i czas zmienić towarzystwo skoro to Ci nie pasuje. Ja w ogóle rzadko chodze na imprezy ale jak już to sie nie zalewam w trupa jak to określiłeś

''nie bylam na takiej imprezie gdzie byly wszyskie dziewczyny pijane i czy w tej bajce to byly smoki? ..! nie wiem co masz za towarzystwo '' Widocznie masz same koleżanki z oazy. Pisałęm o normalnych przeciętnych 20 parolatkach

Gość kringondon
totalny zal.. wez sie nie woz bo jestes zawsze kierowca i w ogole.. ja tez jestem i rzadko widze zeby facet ierowal na imprezie.. zawsze przed impreza flaszka piwko itp.. czlowieku to mezczyzni sa mistrzami procentów %%%% :D kobieta ma nawet za slaba glowe zeby sie tak urżnąc.. jestem w szoku ze twierdzisz iz kobiety zawsze pijane .. moze ty wozisz same kobiety i sam im polewasz.. ..

wczoraj weszłem sobie na youTube, i trafiłem takie filmiki o menelach. Muszę zauważyć, że procentowo, to takich meneli ganze-gal, jest o wiele więcej niż menelek. Z tego wniosek, że kobiet radzą sobie o wiele lepiej w życiu niż mężczyźni, jakby nie patrzył....

Ale przyznaje ze jeżeli chodzi o rozkręcanie atmosfery i towarzyskość to jesteście w tym dobre. Zawsze jednak szybko się potraficie odnaleźć wśród nowych ludzi, od razu wam się rozmowa klei. W ogóle jakoś strasznie dużo mówicie, cały czas praktycznie.

Gość kirigondon
dominik 100 moze tylko na forum... nie znasz tu zadnej dziewczyny z zycia osobistego.. ha ha poznawanie nowych ludzi?? mozliwe ale ja taka nie jestem akurat zawsze trzymam sie swojego chlopaka i nei laze tak jak wy... szukajac zaczepki, poderwac jakas ,,dupe'' :] wam tylko jedno w glowie :D

''no i w małżeństwach też przeważnie jest więcej alkoholików niż alkoholiczek'' Ponieważ mamy dużo bardziej stresujące życie, temu nie jesteś w stanie zaprzeczyć.

Gość kirigondon
dominik100.... ile ty masz lat? czyżby jakiś niedoceniony nastolatek?

tak jak moja luba, jestem pełem podziwu, jak potrafi kilka rzeczy robić na raz. Ja robię obiad pół dnia, bo mam ułożony plan, i punkty wg których się poruszam, a ona .....

Gość kirigondon
a no tak dominik macie stresujace zycie musicie rodzic wychowywac dzieci pracowac sprzatac dbac o dom?? macie tyle na glowie co my?! ... heh

no to współczuje wam ze nie potraficie sobie w lepszy sposób radzić ze stresem :( macie go tak dużo na własne życzenie..bo narzekacie i użalacie sie nad sobą zamiast coś zmienić...najlepszym przykladem na to jest mój ojciec...i on nawet nie da sobie pomóc..woli zatruwać atmosfere bezsensownymi kłótniami

Gość kirigondon
gotowanie u kobiet wchodzi powoli w nawyk :D niektórzy mężczyzni w ogole nie wchodza do kuchni a przepraszam.. wczoraj mi bardzo pomógł odkręcic słoik.. trzeba zrobic obiad posprztaca przygotowac lozka do spania zrobic kolacyje sniadanko ... kanapeczki sreczki dziecko nakarmic ubrac itp... a mezczyzni staraja sie jak najdluzej siedziec w pracy i sciemniac zeby nie wracac do domu i nie czuc sie zaklopotanym ze kobiety w domu tak zapieprzaja ... a jak juz mezczyzni wracaja do domu to leza plackiem nic nie zrobią nie mowie o swojej sytuacji tylko u wiekszosci tak jest

''dominik do kogo Ty mówisz?'' Pisałem to ogólnie, widzę że wy się szybciej integrujecie w nowych miejscach. Praktycznie zaraz znajdujecie osoby z którymi rozmawiacie. Co też mnie zadziwia to że nie ejstescie skrępowane w dużym towarzystwie mężczyzn. U mnie w pracy jest malo kobiet ale są strasznie sympatycznymi osobami. Ja czułbym się jednak nie swojo w otoczeniu samych bab.

''gotowanie u kobiet wchodzi powoli w nawyk niektórzy mężczyzni w ogole nie wchodza do kuchni a przepraszam.. wczoraj mi bardzo pomógł odkręcic słoik.. trzeba zrobic obiad posprztaca przygotowac lozka do spania zrobic kolacyje sniadanko ... kanapeczki sreczki dziecko nakarmic ubrac itp... a mezczyzni staraja sie jak najdluzej siedziec w pracy i sciemniac zeby nie wracac do domu i nie czuc sie zaklopotanym ze kobiety w domu tak zapieprzaja ... a jak juz mezczyzni wracaja do domu to leza plackiem nic nie zrobią nie mowie o swojej sytuacji tylko u wiekszosci tak jest'' O przepraszam, jak się wyprowadzili z domu to gotowac nauczyłem się w mig. Za to moje siostry mimo że są starsze to do dzisiaj nie potrafią nic ugotować.

Każdy mężczyzna by się bardzo chętnie zamienił, przynieś co miesiąc 6 tyś zł do domu to zobaczymy czy będzie ci tak łątwo.

Gość kirigondon
moze ty tyle zarabiasz ale moj facet troche mniej;p nawet wiele wiecej ;p..... nasi znajomi rownieznie zarabiaja jakis kokosow..to ze twoje siostrzyczki nie umieja gotowac to ich problem :D nie wszystkich kobiet :D

pożyjemy zobaczymy może akurat tak będzie :P nie chce być zależna finansowo od faceta a tak w ogóle to Ty super facet jesteś jęśli sam umiesz gotować i odwozisz pijane dziewczyny do domu szkoda tylko że uważasz wszystkie kobiety za takie beznadziejne :P że np. tylko kobiety zdradzają a faceci to już nie..co za bzdura

odwiaczny spór! A ja powiem tak- jesteśmy z mężem bardzo różni ja nie mogę żyć bez niego, a on beze mnie, uzupełniamy się nawzajem, dziecko zrobiliśmy sobie wspólnie i było to baaardzo przyjemne. A wady i zalety ma każada płeć ;-)

Gość gbomincdga
a mnie nie "chowała dzieciak"

''no i szkoda że kobietom za tą samą pracę mniej sie płaci niz facetom '' Co za bzdura. Przyjdź pokaż co potrafisz i dostaniesz tyle samo co ja, 7 tyś brutto plus nadgodziny. Stanowisko elektryk-elektronik utrzymania ruchu. Z pośród kilkudziesięciu zatrudnionych osób w tym fachu w mojej firmie, nie ma ani jednej kobiety. Bynajmniej nie dlatego że jest to praca dla was zakazana, bardzo chętnie cie przyjmiemy tylko musisz być w tym dobra.

U mnie w pracy jest malo kobiet ale są strasznie sympatycznymi osobami. - to skoro nie ma kobiet to co te kilka tam robi? :P są sprzątaczkami? :P poważnie pytam

To jest fabryka samochodów, nie ma kobiet w utrzymaniu ruchu, ale normalnie na linii są i nawet im to składanie idzie.

Gość kirigondon
dominik 100 - chwalisz sie czy sie zalisz?