Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Dlaczego Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę?

Polecane posty

Oj kobietki, ja wiem ze nie możecie się pogodzić z porządkiem świata ale na nic wasze próby szydzenia z nas. Światem żądzą mężczyźni, wy jesteście tylko dodatkiem dla nas i nigdy się to nie zmieni.

Gość Xu
Anna Bilińska, chociażby, Lucy Montgomery... ale taka tępa pała jak ty, to wiadomo... nic jej te nazwiska nie mówią.. lol

Gość Xu
dominik1000: idz zrób sobie dobrze, napij sie wody i przemysl to raz jeszcze

Gość A idźcie w pizdu :)
Haha, dobre! A ta cała wasza polityka polega na zniewoleniu całej ludzkości. :) Dzięki waszej polityce i technologii ludzkość czeka wkrótce podskórny czip.

Gość wędka wędkę
Murzynowie... Extra, chyba murzyni ;) Coście się dzisiaj tak naparli na murzynów? Co któryś jest o murzynach :P Jakiś zimowy kompleks czy jak?

Gość A idźcie w pizdu :)
Nie dodatkiem do was, tylko waszym uzupełnieniem. Smutne, że tak nami pogardzacie. Kobieta nie jest od tworzenia cywilizacji i technologii, więc nam tego nie zarzucajcie.

Gość Xu
ja nie mam nic przeciwko Murzynom, nie moja wina że na tym forum grasują pie przeni rasisci

Gość hyt42gfr34itgg
faceci rządzą światem, ale Wami my - kobiety :)

Mnie też się wydaje, że właśnie to była pierwsza próba i zresztą można było to przewidzieć, nie do końca udana :D

Gość warszawski policjantt
James clerk maxwell, einstein,Ludwik Pasteur,Izaak Newton, Emil Fischer,Antoine Lviosieur, i wielu innych

Gość Xu
ale mówi się trudno! Kobiety były zadoścuczynieniem

Gość warszawski policjantt
kobiety natomiast decyduja jakie będzie następne pokolenie bo to one wybierają mężczyzn a nie na odwrót.

Gość znowu ty
znowu ty a po cholere rozwoj jezeli ludzie gineli A po to żebyś idiotko dziś se na kafeterii mogła popisać :O gdyby ci ludzie wiedzieli co z tego rozwoju wyniknie, to automatyczne przestaliby sie nawzajem wybijac :classic_cool:

ale to prawda że zdecydowana większośc wynalazków to dzieło mężczyzn. koło i ogień też pewnie samiec odkrył. nie rozumiem czemu się denerwujecie. jesli chodzi o odkrycia mające wpływ na postęp technologii to faceci. taka prawda

Gość Xu
tak jakby kurna samą technologia człowiek żył, pierdoole

jak dla mnie takie wykłócanie sie kto jest lepszy a kto gorszy nie ma sensu ;) po to są kobiety i mężczyźni,żeby było ciekawiej i żeby sie wzajemnie uzupełniali.Nikt nie jest lepszy ani gorszy. Facet by nie istniał bez kobiety a kobieta bez faceta.Tyle. a poza tym to rządzą a nie żądzą ;) no i kto tu jest niedouczony :D

Gość znowu ty
ale to prawda że zdecydowana większośc wynalazków to dzieło mężczyzn. koło i ogień też pewnie samiec odkrył. a to wszystko przez to że zadufani w sobie dzikusy ograniczyli dostep wiedzy dla kobiet 😡 a co do ognia i kola to nie bylabym taka pewna :classic_cool:

Prawda jest taka, że bez nas nie istniejecie, nie ma was. Zawsze czujecie się od nas gorsze dlatego na każdym kroku próbujecie udowadniać że potraficie coś lepiej. Macie kompleksy z tego powodu.

Gość nie wolno sie poddac powaznie
BO NIE WIEDZIAŁ ZE STAC GO NA WIECEJ ...

Gość Xu
nalezałoby sobie postawić pytanie: dlaczego to właśnie faceci zapisywali się w historii jako genialni artyści, wynalazcy, naukowcy? Ci, którzy mają jakiekolwiek wykształcenie i obycie w kulturze i historii powinni wiedzieć, że przez wiele stuleci kobieta zapier dalała w domu, jako gospodyni, kura domowa, gotowała, prała, chowała dzieciak, po to żeby wielce szanowny małżonek mogł dawać upust swojemu natchnieniu przed sztalugami, żeby mógł się podniecać swoimi kolejnymi wynalazkami, dopiero pod koniec XIX nadeszła ta pierwsza fala feminizmu, kobiety zaczęły walczyć o równouprawnienie, o dostęp na studia ( weźcie do ręki artykuł Lindy Nochlin, "dlaczego nie było wielkich artystek " to zrozumiecie o co chodzi) włąśnie PRZEZ TO , że przez tyle czasu dominował ten pieprzony PATRIARCHALIZM!!!!!

Gość znowu ty
ja mam dowod bardzo na czasie, mianowicie kafeteria - forum podobno dla kobiet :classic_cool:

"przez wiele stuleci kobieta zapier dalała w domu, jako gospodyni, kura domowa, gotowała, prała, chowała dzieciak, po to żeby wielce szanowny małżonek mogł dawać upust swojemu natchnieniu przed sztalugami, żeby mógł się podniecać swoimi kolejnymi wynalazkami, dopiero pod koniec XIX nadeszła ta pierwsza fala feminizmu, kobiety zaczęły walczyć o równouprawnienie, o dostęp na studia ( weźcie do ręki artykuł Lindy Nochlin, "dlaczego nie było wielkich artystek " to zrozumiecie o co chodzi) włąśnie PRZEZ TO , że przez tyle czasu dominował ten pieprzony PATRIARCHALIZM!!!!!" zgadza się ale co od 19 wieku stworzyły kobiety?

Gość tylko, że my nie potrzebujemy
komplementów od mężczyzn, bo same znamy swoją wartość, a Wy potrzebujecie by Was chwalono, by podwyższano męskie ego, orgazmy też muszą być udawane.