Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiazpodlasia

KTO BYL W ROZMOWACH W TOKU NIECH COS OPOWIE

Polecane posty

No te peruczki są najlepsze, jak mnie pudrowali to je widziałam :D :D :D Wszystkie jak ufarbowane chełmy.

Toć już mówiłam tyle razy, trzeba meila wysłać, tak samo jak chce sie byc gościem, tam jest taki "suwak" i sie wybiera czy chcesz sie zglosic na widownie czy jako gosc.

aha:) dzieki ja to bym poszla nawet jako gosc, ale jakos tak glupio.......

Gość lolka 100191
bez urazy dla tych na forum którzy tam byli, ale zawsze uważałam że większość (podkreślam że zależy od tematu programu) która tam idzie to ostatnie kretynki, jak można np. iść tam z matką i się przed kamerami kłócić? Albo opowiadać jaką się jest dziwką i ladacznicą? masakra po prostu...

Gość mam na imię Lola
ja się zgłoszę jak będzie o znajomościach w sieci i opowiem o Was:D

Gość Mark+Iza
bedzie super. :-P

Byłam kilka lat temu. Wszyscy mili i przyjemni. A dostałam ok. 800 zł.

Gość MariaaaaMagdalenaaa
albo takie grube dziewczyny co tam byly jakie one glupoty o sobie gadaly i co eraz swiecą oczami bo kazdy sie z nich smieje

Gość MariaaaaMagdalenaaa
a tematy audycji kto wymysla ? czy to zalezy ile sieludzi do czego zglosi ?

"ja się zgłoszę jak będzie o znajomościach w sieci i opowiem o Was" - ponoc juz bylo o kafeterii,czy cos w tym stylu,wiec chyba sie spoznilas:)

Gość Mark+Iza
ja wcale nie wysmiewam sie z ludzi ktorzy sa w jakis sposob pokrzywdzeni choroba, uroda, bieda. co innego glupota i brak samokrytyki. ale wszystkim nalezy pomoc. tym glupim przemowic do rozumu a chorym ukierunkowac terapie. dobrze ze sie pokazuje takie niecodzienne osobowosci. wtedy wiemy z kim mozemy miec do czynienia.

Gość Mark+Iza
w kazdym odcinku reklamowany jest na pasku u dolu ekranu przyszly temat rozmowy i zapraszaja /tvn/ chetnych do zglaszania sie na wskazany nr telefonu. potem wybieraja najbardziej ciekawe lub zwariowane osoby.

Tematy wymysla chyba producent, tam na dole na ekranie na koniec kazdego odcinka pisze np. "Jeśli jesteś gejem i planujesz ślub zgłoś się do naszego programu", "Jeśli ważysz ponad 100 kilo i chcesz przytyć zgłoś się do naszego programu" Ale jesli chcecie byc tymi goscmi ktorzy o sobie opowiadaja to niekoniecznie musicie zglaszac sie do tego tematu o ktorym piszą na dole, mozecie do jakiegos innego i jak kiedys bedzie to do was moga zadzwonic.

Gość ..NATALA..
Zgłosze się i opowiem jakie cipy siedza na kafe. Mogę???????????????

Gość Mark+Iza
skad wiesz jaka cipa ja jestem skoro ja sama o tym nie wiem? w necie : j.w. w realu ?!?!?! :-P

Gość lelum polelumeee
bylo w rozmowach w toku o kafeterii i ja tego nie ogladalam?????????? :(:(:(:(:(

Gość spotkanie po latachh
"bez urazy dla tych na forum którzy tam byli, ale zawsze uważałam że większość (podkreślam że zależy od tematu programu) która tam idzie to ostatnie kretynki, jak można np. iść tam z matką i się przed kamerami kłócić? Albo opowiadać jaką się jest dziwką i ladacznicą? masakra po prostu..." ---.>>>>> Rozmowy w toku to program dla osób bez życia towarzyskiego które nie maja o czym poplotkowac w kolejce do fryziera. Większość(nie wszystkie) programów to na pewno czysta prowokacja,zeby mieć oglądalność,żeby wywołać emocje wśród plebsu...inteligentni ludzie oglądają to dla rozrywki a nie żeby brać to na poważnie.

Gość taka jedna fana
u nas werbowali do rozmow w toku na ulicy. podeszly do mnie dwie dziewczynki i sie spytaly czy jestem samotna matka.....oczywiscie nie zgodzilam sie upokorzyc sie w telewizji, ludzie trza byc pierdolnietym by opowiadac o swoim zyciu

Gość major grom
taka jedna fana :) aż miło przeczytać, pomimo wulgaryzmu, ale uzasadnionego :D to jest żenujące jak ludzie sami na własne życzenie poniżają się a niby to kiedy to było o kafeterii??? mówili coś o IKE ? :D

Gość Mark+Iza
te programy sa ciagle powtarzane. widzialam niektore 2x szczegolnie latem gdy nie maja pomyslu na nowe odcinki bo ludzie sa na urlopach. trzeba czekac. :-)

Gość podniose chyba bo ciekawe
up up

Gość Gdzie_jesteś_nocy
upup

Gość ja..
na pln.biegunie :-D