Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie skromnisia

Jestem biedna, skromna nie mam szczescia w milosci :(

Polecane posty

Gość listek4444
nieprawda. Ja biedna nie jestem, brzydka tez nie i co te jestem samotna.

Gość deadman
To jakiś kierunek sobie obrałaś już w życiu zawodowym. No niestety o prace jest ciężko ale jakoś trzeba szukać i się nie poddawać. A myślałaś o jakiejś pracy nie związanej ze szkołą ukończoną przez Ciebie? Zawsze jakieś pieniądze będziesz miała i w tym czasie możę coś się uda znaleźć w branży kosmetycznej :)

Gość sympatczna :)
szukam nie tylko w kirunku ktorym skonczylam, ale albo trzeba miec doswiadczenie albo odpowiedni wiek, sama juz nie bd szukac, bo zawsze sie ktos nieodpowiedni trafial, namacil w glowie i zostawial

Gość sympatczna :)
mialo byc kierunku

może pomyśl nad studiami I stopnia lub idź jeszcze do szkoły policealnej żebyś czasu nie traciła i nie miała luk w CV.

ogólnie to jest tak że jak szukamy to nie znajdujemy a gdy przestajemy szukać to staje się cud i znajdujemy. A tak to kogo szukasz? opis charakteru &wygląd. Może przyciągasz samych dupków.

Gość deadman
Kapselko zgadzam się z Tobą, bo tak właśnie jest jak szukamy kogoś z kim byśmy chcieli być to nie znajdujemy a jak mamy to gdzieś i zajmujemy się sobą to nagle ten ktoś się pojawia. Ale trudno jest niemyśleć o tym wszystkim kiedy się jest samotnym a na dodatek nie możemy sobie w życiu poukładać :( ale trzeba walczyć

można dodać że faceci lekko po 20 to raczej nie szukają na trwały związek ich wtedy bardziej interesuje imprezowanie zabawa.