Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghdghfgh

byłyscie dzisiaj na dworze z dziecmi?

Polecane posty

Gość fghdghfgh

Ja się zastanawiam isc czy nie?Dzieci lekko pokasłuja,poza tym zdrowe.

byliśmy :) mój ma katar (zapewne od zębów, bo właśnie mu się wyrżnął i 3 kolejne zaczęły iść), ale katar nie jest chorobą więc wyszliśmy :) i tylko przez to ze ja mam gardło bardzo chore po godzinie musieliśmy wracać, a tak to chodzilibyśmy długo :( aż szkoda tego słońca!

Gość jdshf.ldsf
mala agatka jezuuu juz tak nie przezywaj tych swoich spacerow, mozesz sie jeszcze czyms pochwalic?? głupia babo:O a swoja droga to twoje dziecko nie ma jeszcze 3??????????? hahahah,jakis zapozniony jest chyba:D:D:D:D:

trzy kolejne zaczęły iść, a nie trójki :P teraz idą piątki :P więc czy taki zapóźniony? to ja nie wiem :D a przeżywać będę co mi się będzie podobało. jest taki temat na tapecie to piszę, byłby inny to bym pisała na inny. zajmij się sobą i swoimi problemami i tak będzie dla wszystkich najlepiej :D

mala Agatka, to Twoje imfo rozwala. Na cholere komu te daty. Jak mozna tak popasc w niewole?

wiesz 14 zębów mojego dziecka jest dla mnie dużo ważniejsze niż informacja o Twojej dyslekcji czy nerwicy. każdy może umieszczać w stopce co mu się tylko podoba, jedna osoba ma zdjęcie, druga tekst piosenki, jeszcze inna wiersz a ja mam takie dane. i co i nico! chcesz to czytaj, nie chcesz to nie.

Ok ok , Ja mam takie info, zeby sie nie czepiali bledow, naglych wybuchow (jak teraz) , ale to nie prawda:) Zart.

A propos tematu. Nigdzie mi sie nie chce isc. Ale chyba bede musiala, bo mala po antybiotyku jest i w poniedzialek do przedszkola juz musi isc. Musze ja dzis i jutro troche podhartowac, bo w przedszkolu zawsze wychodza na ogrodek.

mój też ma katarek,ale musiałam wyjść. Dobrze że dzisiaj takiego mrozu u Nas nie ma bo by smarki zamarzały :D