Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w berecie na obcasach

czy są tu mamy które ubierają dzieci w naprawdę drogie markowe ciuszki?

Polecane posty

ja jeszcze nie mam dziecka ale moja siostra kupuje synkowi wszystko w reserved kids i zajebiscie maluszek wygląda:) i potem nie szkoda wyrzucić bo ceny są przstępne:) A W TEJ CALEJ ZARZE TO JAKOŚC OSTATNIO BARDZO SPADŁA NIEKTÓRE UBRANIA PO PIERWSZYM PRANIU SIĘ JUŻ PRUJĄ:) a ja czasami pójdę do tanich ubrań to jak mu coś znajde to wszystkim oczy bieleją i nikt nie kuma ze to używane było:P

Gość One nie sa uniwersalne
Bez sensu wydawac na markowe ciuchy. Szkoda kasy. Sieciowkowe z wyprzedazy to u mnie szczyt ekstrawagancji. Ostatnio w naszej szafie rzadzi Cubus, bo mieli najlepsze ceny na posezonowkach. Ja nigdy nie wydaje wiecej jak 15-20 zl za pajaca, 30 zl za bardziej skomplikowane ubranko, 7-10 zl za body, bluzke lub spodenki i 4-5 zl za skarpetki.

Gość 4, 5 zl za skarpetki
to i tak duzo, ja wiecej jak 3 zl nie dam za pare skarpet dla dziecka, bez przesady!!! to tylko skarpety :D

Gość zalezy czy jestes
płaszczyki burberry, sweterki chocby zary, ralpha laurena czy drozszych szwedzkich firm. oczywiscie rzeczy nowe, nie z lumpeksu... czy są mamy, które ubierają dzieci a la suri cruise? " autorko od Zary, Laurena, Chanel do ciuchow Suri Cruise to kurwa daleko. o czym ty mowisz dziecko ???

Gość One nie sa uniwersalne
Bo ja nie kupuje takich z aplikacjami i scisla gumka, tylko takie porzadniejsze z zakladkami, zeby nie spadaly. Takie co to sa w sieciowkach. One normalnie sa duzo drozsze, ale ja nie kupuje niczego poza wyprzedazami. :) Ostatnio kupilam takie w H&M. I w Carrefourze tez byly nizle w podobnej cenie (Carrefour TEX).

Gość bhjuttr
A niech wydają na co chcą. Nie moja sprawa, nie moja kasa, a tutaj się tylko wszyscy nie swoją kasą rządzicie. Jakbyście zarabiali prawdziwe wielkie pieniądze to byście nie chciały drogich rzeczy dzieciom kupować? Nie uwierzę. Ja dziecka nie mam, jak będę miała to będę go ubierała raczej normalnie, Zara, H&M, next bo na nic innego mnie raczej nie będzie stać, ale jak ktoś kupuje buty od diora za 3 tysiące to nic nie mogę powiedzieć bo nie moje pieniądze. Ludzie, jak wam tak szkoda biednych dzieci z sąsiedztwa to sami im dajcie ubrania, kasę, chleb, tornister. Cudzymi pieniędzmi pięknie się rządzi, prawda? Poza tym: POPATRZCIE NA DZIECI W SĄSIEDZTWIE ONE CZASEM CHODZĄ GŁODNE W PODARTYCH LUB ZA DUŻYCH GALOTACH PO STARSZYM RODZEŃSTWIE I NIE MAJĄ NICZEGO CO MAJĄ INNE DZIECI Z KLASY Po pierwsze wyłącz caps locka, po drugie bogaci ludzie nie mieszkają w takim sasiedztwie. Jeszcze tylko brakuje argumentu o biednych zieciach z Afryki. Autorko pisalaś o stylu Suri Cruise i wymieniesz Zarę, Ralpha Laurena czy Adidasa? Ona w takich ciuchach nawet nie spi, wybacz ale Zara to nie ta liga co Cruise.

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
I miała być kulturalna dyskusja ale jak zwykle się wcisnął jakiś caps lock to cudzymi pieniędzmi rozporządza, dlaczego zawsze tak jest na kafe, że jak jest jakis normalny temat, normalna dyskusja wymiana zdań i doświadczeń to się pojawia takie chamidło?

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
Autorko, wybacz, ale Suri Cruise to z płaszczy Zary miała pieluchy robione a w Ralpha Laurena to swojej lalki ubiera.

Gość KatarzynaWu12
Jestem pewna, że można gdzieś kupić ubranka wysokiej jakości przy jednocześnie niskich cenach. Jakiś pomysł?

Gość gość
W takim razie koniecznie powinnaś sprawdzić co mają do zaoferowania https://sklep-lalayan.pl/ . Dzięki ich atrakcyjnym cenom i wysokiej jakości stali się sklepem nr. 1 jeśli chodzi o odzież dla moich dzieciaków. :)

Gość gość
Ja nie ubieram w super drogich sklepach ale w superładnych :) Kupujemy ubrania w sklepie PSOTY i dzieciaki wyglądają nieziemsko.

Gość gość
google nie parzy, nie gryzie 2010.12.04 Słownik również nie gryzie :/

Gość gość
Ja jestem taką mamą i chętnie sprzedam za przyzwoitą cenę. Czy takie mamy się tutaj znajdą na forum ? Mamy Synkow:)