Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna filwetka

Czy to wstyd pracować w recepcji w klinice stomatologicznej?

Polecane posty

Gość pewna filwetka

Witajcie!! Pracuję u prywatnej klinice stomatologicznej w rejestracji. Jestem po studiach. Praca jest nawet fajna i z wynagrodzenia też jestem zadowolona. ale jest pewne ale... mianowicie, czasem jako pacjenci przychodzą moi znajomi, w trakcie rozmowy opowiadają gdzie pracują. jedni są dyrektorami, inni też na wysokich stanowiskach, a ja :O REJESTRATORKA :O

Gość pewna filwetka
halo)

Gość w peerelu było jakoś
no to współczuję - pewnie się z Ciebie naśmiewają Po studiach powinno się mieć bardziej ambitną pracę, bo nie po to państwo wydaje tyle pieniędzy na wykształcenie

Gość pewna filwetka
nie no ze naśmiewają to bez przesady

eee tam,zaden wstyd,dobrze ze w ogole masz prace,a przeciez w miedzyczasie mozesz sobie szukac czegos innego.

Gość perpolinda
kurwa i co ważne że pracujesz a co to za wstyd ? wstyd to krasc i z konia spaśc!

Gość a ja powiem tyle
Honor kończy się tam, gdzie zaczyna się żołądek Twojego dziecka

Gość pewna filwetka
te prace szef kliniki dal mi z przyjemnoscia i musze po godzinach jeszcze szefowi przyjemnosc robic

Gość vnm
fajną masz pracę...nie narobisz się i jeszcze ładnie zarobisz...tylko pozazdrościć...

Gość ciekawe ile zarabiasz
z 1500 zł? I pewnie jeszcze musisz podłogę zmywać, bo szef oszczędza na sprzątaczce :P Poza tym jednak więszkosć ludzi patrzy na ciebie z góry, no bo kto to jest jakaś tam rejestratorka od wpisywania temrinów wizyt. Pan doktor to już jest ktoś :P

Gość pewna filwetka
i tu Cię zaskocze, bo mamy sprzataczkę i zarabiam dużo więcej niż 1500 zł :) a i nigdy nie czyłam sie ponizona przez kogokolwiek:)

Gość wstyd to kraść,
zazdroszcze ci takiej pracy :p

Gość NIE KARMIĆ TROLLAAAAAA
"Czy to wstyd pracować w recepcji w klinice stomatologicznej?" NIE. WSTYD TO JEST BYC TAKĄ CIĘŻKĄ KRETYNKĄ I ZADAWAĆ TAKIE DENNE PYTANIA 🖐️

Gość pewna filwetka
Ujawnię się. Pracuję w klinice doktora Pawłą Lubicza

Gość Blowww ;)
hahahaha :D weź Ty .. i tacy ludzie jak Ty są po studiach ? wstyd mi za Ciebie . Kurwa niech każdy będzie dyrektorem ! Zgnijemy .. wszyscy ! To jest śmiechu warte - wstydem jest , że jesteś pustakiem ! A co mają powiedzieć ludzie pracujący w innych bardziej wstydliwych miejscach ? i np po studiach ? bądź też niekoniecznie ! Nie wiem jak tutaj dla ludzi , ale dla mnie jesteś skończona .. właśnie przez takie pisanie .