Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.mj.a

Pyt do mezczyzn

Polecane posty

Gość J.mj.a

pokochalibyscie dziewczyne z endoprotezami bioder?28letnia?w gre wchodza ogromne blizny

Gość dgsdfhsfsdgsd
A co mają blizny do miłości??

Gość Edmunt Pipa
jakby byla bogata.....

Gość J.mj.a
To ze faceci to wzrokowcy?

Gość jak masz obfity biust to spoko
;)

Gość J.mj.a
Powaznie pytam:(to moj kompleks

Gość a co to sa te
endoprotezy? i jak te blizny wygladaja?

Gość Edmunt Pipa
trudno tak na forum poważnie zadeklarować. te kpiące wpisy są ku pokrzepieniu szczere. i o to lotto. prawdziwa miłość nie potrzebuje deklaracji ona będzie czego Ci życzę. i nie o blizny tu lotto....

Gość J.mj.a
Maja ok.20 cm wzdluz lini majtek i troche wystaja moja byc widoczne

Gość a co to sa te
a mozesz powiedziec dlaczego je masz? i jak to wplywa na ciebie? jesli to nie przeszkadza w seksie to raczej faceta ktory cie pokocha bedzie to rozczulac ;)

Gość nicol19
A ile masz lat?

Gość Edmunt Pipa
cierpienie uszlachetnia daje madrosc w mysl zasady co Cie nie zabije to wzmocni, dzieki tym bliznom massz mozliwosc wylawiac perelki z ogolu kamieni. ktos komu w uczuciu do Ciebie bedzie to przeszkadzac , niestety nie umie kochac tylko ruchac

po cesarce tez zostaje spora blizna - i co wtedy, rozwód? :)nie - bo takie rzeczy dla normalnego faceta chyba nie maja znaczenia, tak mysle i chce w to wierzyc :)

Gość J.mj.a
Co do seksu nie mozna niektorych pozycji mam 28 i wstydze sie glebszych relacji z facetami:(

Gość J.mj.a
Ale uroda jest wazna kobiety odchudzaja sie,zwalczaja i placza z powodu rozstepow i celuitisu a ja mam 40 cm blizn na ciele:o

Gość a co to sa te
przeciez nie trzeba przerabiac kamasutry, zeby miec satysfakcjonujace zycie erotycznie :p jesli to zupelnie nie wyklucza seksu, to nie masz sie czym martwic a relacji nie unikaj, skoro ci ich brakuje, normalnego wrazliwego faceta to na pewno nie zniecheci ;)

Ty masz blizny, ale może masz ladne oczy, może masz ciepły uśmiech, może ładny biust albo włosy - inna kobieta moze nie miec blizn ale moze byc zdecydowanie mniej atrakcyjna - nie tylko z wyglądu, ale ogolnie jako partnerka, jako człowiek. Myśle, że faceci nie sa aż tak płytcy, za jakich ich masz:)

Gość a co to sa te
kazdy wpis lucky star sprawia, ze coraz cieplej o niej mysle :classic_cool:

Jesli tylko trafisz na normalnego faceta, to nie będzie żadnym problemem. Mam sąsiadkę z podobną protezą. Od dzieciństwa miała masę operacji i zostało jej mnustwo blizn. Mi osobiście to kompletnie nie przeszkadza. Blizn nie ma się z wyboru przecież. Nie łam się ;] I moja rada- jak najwcześniej uprzedzaj faceta że masz protezę i blizny. Jeśli spieprzy to dobrze- znaczy że się nie nada, a jeśli nadal będzie zainteresowany to będzie znaczylo że raczej na poważnie ;]

Gość a ty co sledzisz ja
?

Gość a co to sa te
nie, widzialem ze trzy jej wpisy :D :p

Gość szkoda ze zaden facet nic
budujacego tu nie napisze

Gość a ty czytac nie umiesz
czy co?

Gość dsgdgfdfg
choroby i zmiana fizyczna tak jak smierc są czescią zycia, normalny czlowiek kocha nie z powodu czegos tylko mimo czegos, faktem jest ze wiele osob patrzy na wyglad ale znajac ludzi ciesze sie ze to jednak mały procent, i nie potrafie sobie wyobrazic zycia "kochajacej" sie pary ktora chce zostac ze soba do konca zycia a jak wiadomo czlowiek sie zmienia czy tego chce czy nie na gorsze, ja wspolczoje takim ludziom bo beda cale zycie nieszczesliwi martwiac sie o swoj i partnera wyglad a blizny to rzecz naturalna przeciez nie wszyłas sobie tam wloczki dla ozdoby, to jest poprostu skora tylko troche inna, dzieki temu bedziesz widziała ktory facet jest ciebie wart i uwierz mi znam facetów ktorzy lubią u kobiety rozstepy na brzuchu bo jak to mowia jest to efekt walki wojownika bo jak kobieta rodzi to staje sie najwiekszym wojownikiem na swiecie