Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.mj.a

Pyt do mezczyzn

Polecane posty

Gość rus i wcale nie jestes
takim cynicznym skurwielem

Gość o prosze, jaki madry wpis
ja do dsg... od siebie dodam tylko tyle, ze wlasnie smutne jest to jak ludzie przywiazuja wage do wygladu chyba musi im sie zycie zalamywac jak oni lub partner ulegaja wypadkowi, albo sie starzeja i powiedzcie, ile zycie z kims takim jest warte? dla mnie nic i to nie znaczy, ze nie patrze na wyglad, bo tez patrze, ale blizna a pewno nie spowoduje u mnie niecheci do kogos kogo chociazby polubilem, a gusta sa sprawa indywidualna sa osoby ktore przykuwaja wzrok, ale sa tez takie ktore przykuwaja dusze i to na zawsze :p i naprawde sa ludzie, ktorzy patrza glebiej :p

Gość dsgdgfdfg
bo jak czlowiek "brzydnie" to pozostaje charakter, osobowosc, na co ci piekna laska jak wsrodku jest suką, przy takich ludziach tylko zycie sie marnuje a zycie jest zbyt krotkie zeby z niego niekorzystac bo jakies pierdoly przesłaniają ludziom oczy

Gość co nie znamczy ze piekno nie
może isc w parze z inteligencją

Gość dsgdgfdfg
a co ma wspolnego inteligencja z charakterem?? :D oczywiscie ze przyjemnie popatrzec na ładną osobe, ale te mniej urodziwe tez chca byc kochane i moga kochac nawet bardziej niz te piekne ktore zazwyczaj najbardziej kochają siebie, wiec płytkie dla płytkich i na odwrot

rus i wcale nie jestes takim cynicznym sk**wielem Jestem, tyle że nie zawsze.

very lucky star Dla tego że pytanie było sensowne. Zobacz resztę podpisu...

Gość ehhhhh
czy dobrze rozumiem? masz dwie 20cm blizny i tylko tyle? Jeśli tak to nie masz się czym martwić... :)

do rus1 uderz sie młotkiem z 1 raz i jak wytrzymasz ten ból to w piekle też powinieneś wytrzymać tylko ze tam ból bedzie stukrotny wiec wole się nudzić niż cierpieć

merkaba Mam to głęboko. Tu i teraz jest ważne.

Muszę cię autorko niestety rozczarować, choc naprawdę nie chcę. Dla nas wygląd ma ogromne znaczenie, kobieta z bliznami odpada już na starcie. Szkoda mi ciebie bo twoje szanse na faceta są jednka bardzo małe. Chyba że jakiś bez zębów się tobą zainteresuje. Ja na pewno odrzuciłbym taką dziewczynę od razu.

Napisałem prawdę jak uważam, każdy prawdziwy facet zasługuje na piękną kobietę bez jakichkolwiek defektów urody. Jak w trakcie związku będzie miała wypadek to trudno, normalny facet poszuka sobie nowej ładnej. Mam 25 lat więc nie pisze tego jako chłopiec, ale właśnie świadomy mężczyzna.