Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnnbnnbbn

Panowie, na jakie dziewczyny NIE ZWRACACIE UWAGI?

Polecane posty

Gość bnbnnbnnbbn

Jaka jest charakterystyka dziewczyny (chodzi mi o wygląd), które na wstępie ją u was dyskwalifikuje?

Gość dgsdfhsfsdgsd
Bardzo otyłe i ścięte na żołnierzyka :P chociaż teraz to na szczęście rzadkość

Gość Ja nie lubie blondynek
, dziewczyn ubranych na rozowo, dziewczyn potykajacych sie w zbyt wysokich obcasach, dziewczyn z obnazonym biustem i w supermini, a takze dziewczyn otylych. Moze nie tyle nie zwracam na nie uwagi, ile odsterczaja mnie, pod wzgledem estetycznym i zle sie kojarza.

Gość bnbnnbnnbbn
awww, brzydkie nogi, czyli na przykład za chude?

Gość no to bardzo dziwne
Jestem szczupła, mam długie włosy, ubieram się z klasą i nikt nigdy nie zwrócił na mnie uwagi :o Panowie, to może po prostu przestańcie pierdoolić bez sensu i przyznajcie, że liczą się rysy twarzy? Co za hipokryzja :o

Gość To ja sie podłacze
bo kazdy mowi o tych otylych a ja mam kilka kg nadwagi , tzn.nie mam nadwagi ,ale jestem na gornej granicy wagi normalnej:P Jestem proporcjonalna ,ale sie zastanawiam jak przez to patrza na mnie faceci:O

Gość bnbnnbnnbbn
No i...?

Gość A na mnie jedni patrzą
Inni nie. Mam ciemnie włosy jestem niska ale m ładne nogi i dość długie do swojego wzrostu . I dosc duży biust . Nie mam pojęcia czu się niektórym ppdobam a tym na których mi zależy nie :(

- brzydko mówiąc grube. nie przy kości, z nadwagą tylko grube. zasadniczo przy średnim wzroście polek powyżej powiedzmy 80kg - brzydkie z twarzy obiektywnie. czyli taka która na 100 mężczyzn spodoba się jednemu albo żadnemu - pokazujące za dużo czyli dekolt do pepka, mini 2cm itd wiadomo o co chodzi - różowe, baiłe włosy, czyli takie jak tu czasem wklejąją linki takie plastiki - up 40 lat - babochłopy, czyli ze 100m nie do odróżnienia od pierwszego lepszego dresa - wyższe o więcej niż 10cm odemnie - gdy ewidentnie widać że zero cycków, totalnie płaska hm to chyba tyle

Gość dgsdfhsfsdgsd
czarna nicola Lubimy :P jak i też nie lubimy :P Zależy kto co lubi :)

Gość I te z płaska dupa
Nie ma jak to płaska dupa

Gość bnbnnbnnbbn
Tym razem, a jeżeli ma na prawdę małe cycki?

Gość I te z płaska dupa
I z krótkimi nogami

Gość I te z płaska dupa
Krótkimi nogami i bez cyckow

Gość To ja sie podłacze
No ja mam własnie , bardzo duze piersi ,waska talie ,ale tez bardzo szerokie biodra:( Wszystko proporcjonalnie ,ale duże :/ Mam 176cm wzrostu i 80kg :O

Gość kijemtego
Oj tam, co wy z tym wzrostem, ja mam 163 cm i nie stanowi to dla mnie żadnych przeszkód, jeśli kobieta jest szczupła, proporcjonalna i ma ładną twarz to niezależnie od tego, czy ma 158cm czy 178 będzie zwracać uwagę facetów.

bnbnb małe tzn? wszystko zalezy od jej budowy ciała. jeśli jest drobna i mała i ma małe piersi to ok. wtedy wygląda proporcjonalnie. jeśli jest duża, szerokie ramiona, wysoka i małe tzytze to wtedy hm już mniej fajnie. dla mnie przynajmniej. ogólnie nie ważny rozmiar dla mnie tylko proporcje i kształt, wygląd, np wielkość brodawki czy kolor.

Gość Jnhjgga
Ja nie mam wcietej talii ale tak się ubieram ze nie widać tego i jest ok wszystko inne mam na swoim miejscu.szczegóły są niewazne

" 00:18 [zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja/ - brzydko mówiąc grube. nie przy kości, z nadwagą tylko grube. zasadniczo przy średnim wzroście polek powyżej powiedzmy 80kg - brzydkie z twarzy obiektywnie. czyli taka która na 100 mężczyzn spodoba się jednemu albo żadnemu - pokazujące za dużo czyli dekolt do pepka, mini 2cm itd wiadomo o co chodzi - różowe, baiłe włosy, czyli takie jak tu czasem wklejąją linki takie plastiki - up 40 lat - babochłopy, czyli ze 100m nie do odróżnienia od pierwszego lepszego dresa - wyższe o więcej niż 10cm odemnie - gdy ewidentnie widać że zero cycków, totalnie płaska" ale takich jak wymieniłem jest w sumie mało. polki sa ogólnie ładne i zgrabne.

babochłopy, czyli ze 100m nie do odróżnienia od pierwszego lepszego dresa aż się uśmiechnelam do swoich mysli kiedy sobie taki okaz wyobrazilam :D

Gość no to bardzo dziwne
No to ja się nie łapię bo mam brzydką mordę :( Wcale nie mam niskiej samooceny, po prostu na co dzień widzę, że moje koleżanki są rozchwytywane i komplementowane, a na mnie nikt nie spojrzy :o

Gość Facet Jaki malo
-Grubych -Otylych -Wiecej cialka do kochania ----- my faceci mowimy NIE - powyzej 175 -wielkostopych -ponizej 157 -Emo, barbie , rasta . -Zbyt grzecznych -Zbyt wulgarnych -

Gość bnbnnbnnbbn
Ja mam mega kompleksy. Jestem niska i szczupła. Mam 158 cm wzrostu i 45 kg wagi i ni cholery nie mogę przytyć, a chciałabym mieć większy tyłek i cycki, grubsze nogi... Mam małe cycki, 65b lub 65d - zależy od firmy. Niby proporcjonalne, ale nic by się nie stało jakby były większe, pełniejsze. Twarz mam podobno ładną, ale to już musielibyście mnie zobaczyć na żywo i sami ocenić

Gość bnbnnbnnbbn
very luckty star, założę się, że masz większe cycki ode mnie

Gość ale o co chodzi....
-Wiecej cialka do kochania ----- my faceci mowimy NIE hahahahhaha :D Tym razem to znowu ja/ - mam 158 cm wzrostu miseczkę B-85 jestem proporcjonalna, ale powiedz jak np na imprezie ocenisz kolor moich brodawek hehehhehehehhe :D

Gość ale o co chodzi....
very lucky star - ona pisała o 65-D