Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnnbnnbbn

Panowie, na jakie dziewczyny NIE ZWRACACIE UWAGI?

Polecane posty

Gość Asinnka
ja mam małe cycki i brzydkie nogi :( i wielki nos i juz nikt na mnie nie chce spojrzec

Gość ale o co chodzi....
ja np noszę 85-B ale powinnam nosic z wyliczeń ;) 80-C a nie mam dużych piersi raczej w sam takie do ręki ;)

Gość bnbnnbnnbbn
65D dobrała mi Pani w sklepie, bo inne były za małe. Ale innej firmy z powodzeniem noszę rozmiar 65B, więc ta numeracja jest różna u mnie. Mam po prostu w opór małe cycki :(

Gość czyli ze mna chyba nie jest zl
e:P - brzydko mówiąc grube. nie przy kości, z nadwagą tylko grube. zasadniczo przy średnim wzroście polek powyżej powiedzmy 80kg 57kg przy 163cm moze w takim razie byc?i od gory:98-73-97?:P :D

pod biustem 74cm:P

Gość bnbnnbnnbbn
Masz fajne wymiar, jakbyś zgubiła trochę w talii to wow :) Chciałabym takie, ale ejstem filigranowa...

a ja siebie nie lubie, zwłaszcza twarzy :-( niby powodzenie jakieś mam, ale to bardziej ze wzgledu na charakter chyba. jak wstaje rano i patrze w lustro to chce mi sie płakać i dopoki sie nie pomaluje to sie staram nie patrzec :-(

Masz fajne wymiar, jakbyś zgubiła trochę w talii to wow Chciałabym takie, ale ejstem filigranowa... kiedys w talii mialam mniej-68,ale po dwojce dzieci to sie zmienilo.No i mam 29 lat,wiec chyba nie jest tak zle:D na szczescie brzuch mam plaski;) Osobiscie wolalabym byc szczuplejsza,ale na szczescie twarz mam ladna-delikatna i dziewczeca.

zeby nie bylo tak wesolo,to dopisze,ze wlosy mam dosyc cienkie,kruche paznokcie i typowy,polski szaro-niebieski kolor oczu:P wolalabym byc bardziej wyrazista,ale dnam o to,co mam i jest ok:)

"Mam małe cycki, 65b lub 65d " to sa małe cycki??? nie znam się na tej numeracji, jakiś owoc , to jak jabłko czy pomarańćz czy mandarynka? "powiedz jak np na imprezie ocenisz kolor moich brodawek hehehhehehehhe " zależy na jakiej imprezie... to co widac na pierwszy rzut oka opisałem w pierwszym swoim poście. ten post który cytujesz był już odnośnie innej wypowiedzi

maria-jesli ta dziewczyna na zdjeciu w Twojej stopce to Ty,to masz super figure:)

tym razem-ja nosze 65f-70e w zaleznosci od formy i wierz mi,ze nie sa jakies przeogromniaste.Sa w sam raz do mojej sylwetki.

abc rozmiaru mózgu w sensie intelektu nie ocenisz na pierwszy rzut oka chyba że chodzi np o sytuację gdy dziewczyna podchodzi i pyta o godzinę, pokazujesz jej zegarek a ona "ale ja się nie znam na wskazówkowym" topik jest o wygląd raczej.

czyli ze mna... a mi sie wydaje, ze wciaz jestem za chuda choc teraz waze 52 kg a kiedys 42 i wygladalam tragicznie. na zdjeciu nie ma twarzy :-)

Gość ana bana
no tak najlepiej gdyby każda była jak anna mucha ale wy faceci to możecie być -KURDUPLAMI -Z BRODĄ PO PACHY -BRUDNE DŁONIE -ŚMIERDZĄCE NOGI -CIĄGLE PIWO W RĘCE i jeszcze macie czelność wybrzydzać bo nie wspomne o waszych małych peniskach! POWINNO SIĘ WAM KIJE W TYŁKI POWSADZAĆ I JUŻ!

ana bana przykro mi że wśród wymienionych cech na minus znalazłaś swoje. rozumiem że twoim zdaniem faceci powinni oglądać się wyłącznie za tobą, jak jest inaczej to twój pech. w każdym razie każdy ma swój gust. Jesli sugerujesz że np ja powinienem być zainteresowany kobietami które mi się w ogóle nie podobają to sama zacznij się umawiać z brodatym brudasem o śmierdzących stopach🖐️

maria-mozesz napisac,ile masz wzrostu i jakie wymiary?:)jesli tak bardzo przeszkadza Ci Twoja chudosc,to mozemy sie zamienic.Bedziesz tylko musiala uwazac na to,co jesz i cwiczyc regularnie brzuch,zeby nie obwisl;) :P

Gość bnbnnbnnbbn
maria, jak udało Ci się przytyć? "Mam małe cycki, 65b lub 65d " to sa małe cycki??? nie znam się na tej numeracji, jakiś owoc, to jak jabłko czy pomarańćz czy mandarynka?" Niestety małe :( Powiedzmy, że to dorodne mandarynki

mam 168 wzrostu, wymiary od góry 85-62-90. niby nie tak zle ale mi sie nie podoba, zobacz na zdjecia jakie ja mam chude rece, bardzo trudno cos zrobic z rekoma :-( masz jakis pomysl jak pogrubic rece?

Gość bnbnnbnnbbn
"tylko że 42 to troszke przy mało. kobieta dla mnie od 50kg" Kurwicy dostanę od tych swoich 45 kg

Gość ale o co chodzi....
pokazujesz jej zegarek a ona "ale ja się nie znam na wskazówkowym" hhahahahahaahhaha to jest niezłe :D

nie rozumiem jak "65b lub 65d "? a c?:P to tak jakbym ja napisał "nosze s-ki albo l-ki w zalezności od firmy" ps. nie kumam tej numeracji, kiedyś próbowałem to ogarnąć ale jak mi kobieta mówi raz że ma 75b a innym razem 75d to przestałem wnikać.

hmm...z pewnoscia sa na to jakies cwiczenia.Ja skupiam sie glownie na dolnych partiach ciala.Ramiona mam ok,wiec im specjalnie czasu nie poswiecam.Zauwazylam tylko,ze fajnie sie wyrobily od czestego pchania podwojnego wozka;) i podnoszenia dzieci;)

Gość ale o co chodzi....
75, 80, 85 to rozmiar pod biustem a literka A, B, C to rozmiar miseczki

Gość bnbnnbnnbbn
To może tak: pod biustem mam 67cm, w biuście 80cm