Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnnbnnbbn

Panowie, na jakie dziewczyny NIE ZWRACACIE UWAGI?

Polecane posty

Gość czyli ze mna chyba nie jest zl
jesli teraz masz takie wymiary,to cieakwa jestem,jakie mialas wczesniej przy 42kg.Musialas byc strasznie chuda.

Gość bnbnnbnnbbn
Bo jednej firmy stanik 65B był w pytkę, a winnej ten sam rozmiar był za mały i cyce wylewały mi się z każdej strony :D W staniku mam zajebiste cycki, bez niestety nie, więc lipa

bnbnnbnnbbn nie było łatwo z tym przytyciem. zwlaszcza z przekroczeniem 50. u mnie był ten problem, ze mialam depreesje i wtedy wlasnie wazylam tak 40-42 (wczesniej ok 46) no i pozniej musialam wrocic do wagi, zeby wygladać jak człowiek. ogólnie zaczęłam duzo jeść a nawet obżerać się. lubię jeść, ale czasem sie zmuszam (np.w czasie okresu), żeby mi znowu nie spadła waga. są takie diety 3000 kaloriii na pogrubienie- ja probowałam, ale nie miałam czasu po prsotu zeby to gotowwać i jeść :-)

Gość bnbnnbnnbbn
C też był za mały :) Ja sama tego nie ogarniam ale tak po prostu jest, rozmiar rozmiarowi nie równy... i w firmie X rozmiar 65b pasuje, a w firmie Y ten rozmiar jest za mały, 65c też źle leży i dopiero 65d przypasował :)

Gość bnbnnbnnbbn
Maria, 'urosły' Ci piersi? Bo wiem, że nie zawsze tak jest dlatego pytam :) Ja niestety 2 lata miałąm problemy z jelitami i byłam bardzo chuda (ważyłam tak 37 kilogramów :O). Teraz się unormowało, mam 45kg, ale na tym koniec

Gość ale o co chodzi....
ale i tak trzeba mierzyć w sklepie :)

niezle,ja mam teraz w udzie 56cm:D

Gość ale o co chodzi....
ja też chciałabym przytyć ze 2 kg ale ciężko to wychodzi jakoś nie mogę chyba zbyt szybka przemiana materii waże 48 a chciałabym 50 kiedyś jak wazyłam 50 to wyglądałam idealnie tzn tak w sam raz :) a teraz mam za chude nogi i tak udało mi isę przytyć bo po tym jak ważyłam 50 schudłam przed maturą do 46kg i przytyłam dwa kilo ale jeszcze ze dwa bym chciała :)

Gość bnbnnbnnbbn
Tak, 37. Po tygodniowym pobycie w szpitalu ważyłam nieco ponad 30 kg (paradoks, schudnąć będąc leczonym). Nie mogłam nic jeść bo musiałam mieć takie tam badanie. Mam nawet zdjęcie z tego okresu, jest bardzo przykre, ale na szczęście to już za mną, teraz będzie (musi być) tylko lepiej i nie chcę tego wszystkiego rozpamiętywać :) To był przykry okres nie tylko ze względu na wagę, ale też inne aspekty

bnbnn-37kg???wow:O

no troche urosly, ale moglyby bardziej. jak wiekszosc kobiet mam tak ze jak przybieram to idzie w brzuch (sadelko- w sumie to mi przybylo az 6 cm w pasie). z kolei jak chudne, chociaz 1-1,5 jg to od razu po cyckach widac :-(

Gość ale o co chodzi....
hahaha tym razem to niezła różnica :P

Gość bnbnnbnnbbn
Właśnie przez takie reakcje jak wasze "37?!?!??!?!?! :O" nabawiłam się miliona kompleksów :I Najsmutniejsze jest to, że nauczyciele w szkole, cholerni pedagodzy rzucali tekstami typu "zjedz coś" itd, nie mając zielonego pojęcia, że mogę być chora :O

Gość ale o co chodzi....
wychodzi 80-A ale nie do końca nie ma takiego rozmiaru :P

Gość bnbnnbnnbbn
80A widziałam dziś na allegro :D Do sukienki bez ramiączek :D Jest jeszcze nadzieja :D

ale w sensie że jaki stanik powinienm sobie kupić jakbym chciał kiedyś przebrać się w bikini i wrzucić fotki na kafe? to będzie zemsta na kafetriuszach za wszystkie zignorowane moje topiki. mój widok w bikini . konekwencje moga być różne od trwałej utraty wzroku po autyzm...

Gość bnbnnbnnbbn
Tym razem, zarzuć swoją fotą :P

bnbnnbnnbbn- wiem co czujesz tez całe zycie to słyszałam. mój byly endokrynolog (mam chora tarczyce) tak mi zaburzyl chormony ze spadlam wlasnie do 40 kg i nagadal mojej matce ze ja to sie musze leczyc w szpitalnu bo na bank mam anoreksje i ona plakala i prosila mnie zebym poszla do tego szpitala. ale ja sie uparlam- zmienilam lekarza, ktory ustabilizowal mi tarczyce i zaczelam leczyc depresje- to pomoglo :-)

Gość ale o co chodzi....
hahhaa to jest pierwszy rozmiar dziewczynek tak jakby może mniejszy bo są chudsze ;)

no zmierzyłem. tak wyszło. pod cyckami i w cyckach. może coś zle mierze. a dziwisz się? każdy tak reaguje na 37kg. to normalna reakcja, może nie miła ale spójrz obiektywnie. twoja waga była nienormalna, wywołana chorobą ale ludzie nie sa zbyt taktowni i delikatni i pierwsze co myślą to anoreksja. no ale w tej sytuacji chyba powinnaś wybaczyć taką reakcję.

Gość ale o co chodzi....
własnie tym razem dawaj zdjęcie w bikini ;)

nie, to dla mnie ok, ten rozmiar dla dziewczynek , bo ja chudy jestem. czyli 80A? ok zapamietam. najmniejszy jaki jest? na mneijsze to już tylko OXY może sprzedawca zaproponować? co do prośby o foto to chętnie ale...nie mam bikini:O