Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Ofiary Simona Mola

Polecane posty

Gość jestem Polką i nie
wyobrażam sobie seksu z czarnym,nie ma to nic wspólnego z rasizmem po prostu odrzuca mnie na samą myśl o tym i tyle

Gość jestem Polką i nie
obraża mnie wrzucanie wszystkich polskich kobiet do jednego wora,to niesprawiedliwe

Polko-W pełni się z tobą zgadzam i masz rację.Dlatego ja zawsze podkreślam że nie wszystkie ale duża ich część.Dlatego należy piętnować te kobiety które przynoszą wstyd Polsce,Polakom i Polką!!!Kobieta która daje murzynowi czy arabowi zdradza Polskę i rasę Aryjską.I robi z Polski pośmiewisko.

Gość że też NKWD przegapiło paru
werwolfów :O 🖐️

NKWD do końca się bało narodowców z Waffen SS którzy się przekształcili w OdeSSe i cały czas działali na świecie.Zresztą walczą do dzisiaj.OdeSSa głównie działała w Ameryce południowej ,miedzy innymi niszczyła komunizm w Argentynie,Boliwii i w Brazylii.Mimo że tamtejsze partie komunistyczne były wspierane liczne przez służby NKWD to z byłymi SSmanami nie mieli szans.Niestety w Europie ich działalność była ograniczona,i właśnie dlatego mamy w Europie taki kolorowy syf.Na szczęście partie prawicowe cały czas rosną w siłę i za parę lat będziemy siłą.A wtedy przykry los spotka murzynów,arabów,mulatów i ich białych matek.

Widzę że dalej na kafeterii panuje zawiść. pomimo nadchodzących świąt, gdzie ludzie powinni sobie wybaczać, kochać i szanować się mimo wszystko.

[Wiec wiadomo że będzie cię oszukiwał bo chce mieć sex na zawołanie.A Polak jest szczerym facetem i nie ma różnicy pomiędzy przed ślubem a po ślubie.My nie udajemy a po ślubie nagle pokazujemy swoje prawdziwe oblicze tak jak araby czy murzyni] To się uśmiałam, polak po ślubie wcale się nie zmienia, nie pierze żony za byle co, nie zmienia się w alkoholika albo w chorego z zazdrości.Ale sobie ktoś wrzuca, same superlatywy.

donkapatke-Tylko że w Polsce 95% facetów to porządni ludzie,którzy szanują kobiety z tego względu że to najcenniejsze co mają.Każdy facet(nie pipka)zawsze reaguje jak kobiecie dzieje się krzywda.Osobiście mogę ci powiedzieć że ja i moi koledzy natłukli mnóstwo damskich bokserów i alkoholików.Nie chciała byś wiedzieć co się dzieje z damskich bokserem w więzieniu.Zaraz po pedofilu jest on najgorzej tam traktowany,na równo z gwałcicielem .Sam osobiście sprawiłem że mój sąsiad przestał pić i robić awantury po pijaku.Jednak murzyn to święta krowa,on może wszystko,prawie każdy się go boi bo jak się go dotknie to od razu trzy lata odsiadki za pobicie na tle rasistowskim.Po za tym my nie bierzemy ich kobiet to oni nie maja prawa brać nasze kobiety.Widziałaś kiedyś żeby Polacy się żenili z murzynkami albo z arabkami? A po drugie jestem zobowiązany aby chronić Polki przed śmiercią na AIDS,a żeby to robić to muszę pozbyć się z kraju i Europy murzynów.Ciekaw jestem jak by tak murzyn ciebie albo kogoś twojej rodziny zakaził wirusem HIV czy wtedy też była byś taka tolerancyjna.A dla mnie rodzina to naród i rasa i będą ją bronił aż po życia kres.

Za to twój poziom argumentów jest na poziomie"zero",bo brak z twojej strony jakichkolwiek argumentów na moje argumenty.

donkapatke -Patologia wszędzie się zdarza,problem w tym że u koboet to ta patologia jest masowa.Zobacz na NK ile tam jest Polek które się wiążą z murzynami czy arabami.To jest masowo i tylko Polki z białych kobiet są tacy głupie.Czy słyszałaś żeby jakaś murzynka czy arabka przyjechała do Polski i wyszła za Polaka?Na NK to Polek które idą za brudasów jest mnóstwo: http://nk.pl/friends/11860224

Chłopie co cię to obchodzi z kim się te nasze dajki zadają? Tak ci to boli? Bo mnie to w ogóle nie rusza, co najwyżej można im współczuć wyboru Polki na żonę. Nigdy z żadną Polką nie wszedłbym w związek, zostawiam je dla inny desperatów.

Gość całkowicie czarny kot
Proponuję, żeby autor tematu 1. zakupił słownik 2. zakupił konstytucję RP A potem zakładał topiki. :-) Jako, że propagowanie rasizmu jest nielegalne - zgłaszam temat do usunięcia. :-)

Gość murzina
dziewczyny ja byc murzina z czarna afrika jak wy chciec sex to ja przyjechac do ciebie i ruchac cie moj olbrzymia olbrzymia maczeta ja probowac gdzie inny kraj ale mie wypierdalac tlko only polska dziewczyny chciec czarna murzin ruchanie z dojazd w promocja na swieta 12 zloty w dowolnym miejscy

dominik1000-Zależy mi na Polkach bo sam jestem Polakiem.Jak będziemy myśleć jak takie lewaki jak ty,to za chwilę Polska i biała rasa wyginie.Jesteś kolejnym zakałem tego narodu.Polki to jest najcenniejsze co Polacy posiadają,dzięki nim nasz kraj jeszcze istnieje.Jesteśmy facetami i musimy bronić nasze kobiety przed tą kolorową dziczą. całkowicie czarny kot-Konstytucja RP została zmieniona przez lewaka Aleksandara Kwaśniewskiego a tym samym nie jest Polska bo Kwaśniewski jest zdrajcą Polski,dlatego że służył Sowietom.Więc ta konstytucja jest gów..no o warta.Po za tym gdzie ty widzisz rasizm?czy bronienie swojej rasy i kobiet przed HIVem i wykorzystaniem przez obcych jest dla ciebie rasizmem?

Mnie to w ogóle nie interesuje, jak dla mnie to mogą wszystkie wyjść za maż za obcokrajowców, czarnych, żółtych i innych.

Dominik1000-Szkoda że twoja kobiety nie wykonują aborcji na takich mendach jak ty.Jesteś dla kraju kompletnie bezwartościowym osobnikiem.

Gość murzina
j moc tez kochac sie z menczizna ja widziec dominik ze ty pragniec czrnulka ja cie dupic po darmo ty dac telefon a mnie przyjechac i zrobic ci z dupy jesien sredniowiecza

Topik o facecie który zarażał HIV to rasizm??? Kot odbiło ci???

donkapatke -To nie rasizm to zwykłe ostrzeżenie je przed śmiercią.To tak jak ostrzeżenie przed nadmierną szybkością jadąc autem czy też ostrzeganie przed jazdą po pijanemu.Wiązanie się z obcokrajowcem to zdrada rasy która ta zdrada przyczynie się do wyniszczenia narodu,tym bardziej że kobieta ta będzie cierpieć w życiu a z reguły długo nie żyje bo umiera na HIVa.Takie postępowania należy piętnować i chronić nasze kobiety przed obcymi złymi ludźmi,którzy mają bardzo złe zamiary w stosunku do rasy białej.Simon Mol jest tego przykładem,on nie zaraził ani jednej murzynki mimo że miał okazje i mógł zarazić mnóstwo murzynek.On zarażał tylko i wyłącznie Polki o typowym wyglądzie Słowianki.Czy nie jest to rasizm z strony czarnych?Czy nie dążą oni do wyniszczenia naszej rasy?Przecież mulat czy mulatka nigdy nie będzie Polką ani Polakiem,i z reguły mulaci są na szczęście bezpłodni,jednak nigdy nie będą Polakami i Słowianami.

Gość stary wyga
Tak jestem rasistą i apeluje do tych polaków i polek które mają hiv pier.....e się ze wszystkimi ale w Afryce łachudry .

donkapatke takimi tekstami rzucał Simon Mol. Prezerwatywy to też był rasizm. Koniec był - jaki był.

Czepcie się czegoś innego, bo jak na razie non stop widzę teksty obrażające polki.Chyba tylko nasz naród tak nie na widzi polek

Jeśli dla ciebie obrona Polek przed chorobą HIV i przed poniżaniem przez murzynów i arabów jest obrazą Polek to ja nie mam pytań do ciebie.Po prostu jesteś kobietą którą łatwo manipulować i dałaś się podejść lewackiej propagandzie tak jak te ofiary Simona Mol.One też mu zaufały bo przecież popierali go politycy z SLD.Był ich wizerunkiem tej "tolerancji".Izabela Jaruga-Nowacka broniła Simona Mola i popierała go i jego działania w Polsce,oczywiście za nim wyszła cała ta afera.Między innymi pisała skargi na ówczesnego ministra że jest rasistą i robi problemy na pobyt w Polsce Simona Mol.Całe szczeście że zginęła w katastrfie pod Smoleńskiem .Jednak Bóg Słowiański jeszcze czuwa nad tym narodem

Nie interesuje mnie afera z Simonem Molem, ale to jak na wielu forach ludzie odnoszą się do kobiet wiążących się z facetami innych narodowości.Polki zostają opluwane, i wyzywane od dziwek , tyle tylko że nie spotkałam się jeszcze z tym, aby ktoś napisał że polak będący z związku z kobietą obcego pochodzenia jest dziwkarzem.Non stop jeździcie po nas kobietach, wszystko co robimy jest według każdego polaka złe.Kobieta wypije trochę procentów, jest zła, kobieta sypia z kimś bez ślubu jest zła. Tylko wam facetom wolno wszystko.