Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinasłupsk

Infekcja ?

Polecane posty

Gość karinasłupsk

Hej nigdy nie przezebialam pecherza lecz w ciagu ostatnich 2 miesiecy zdarza mi sie juz to 3 raz ! Bralam furagin i inne tabletki lecz to nawraca jest to bardzo uciazliwe. 2 miesiace temu bralam antybiotyk i nic oslonowo nabawilam sie drozdzakow dostalam globulki i antybiotyk na to i mi przeszlo jednak teraz kiedy kocham sie z moim narzeczonym na poczatku jestem bardzo mokra a pod koniec kiedy mam dostac orgazm robie sie strasznie sucha co podraznia moje wejscie do pochwy. I czuje bol przez otracie. Dodam ze przed infekcja bylam strasznie nawilzona przed stosunkiem i nawet po nim ! Nie ma to nic wspolnego z podnieceniem gdyby chcial cos takiego ktos spekulowac. Czy ktoras z was miala podobny problem licze na pomoc i madre odpowiedzi :)

Gość żałosny znak czasów
sądzę, że powinniscie przeleczyc się oboje

Jeśli infekcja nawraca to faktycznie oboje powinniście się przeleczyć. Jeśli chodzi o nawracający problem z pęcherzem to w trakcie stosunku używajcie jakiegoś żelu nawilżającego, a Ty po stosunku zawsze rób siusiu, to powinno trochę pomóc.

Gość karinasłupsk
infekcja nie nawraca tylko ten pecherz nawraca :) a co do przeleczenia sie do kiedy ja mialam problem z ta infekcja to moj prartner tez bral tabletki oslonowe moj gimekolog mu je dal :)

Ja z zapaleniem pęcherza borykam się już parę lat. Zazwyczaj co 3 miesiące wraca. Lekarz powiedział, że tak już jest. Mam brać furagin, pić sok żurawinowy, łykać witaminy i po kazdym stosunku oddać mocz. Zawsze jak już czuję, że zbiera się na zapalenie biorę furagin i rano jest ok. Ale i tak prędzej czy później znów jest gorzej :(