Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrzosik

Co lubicie w świętach Bożego Narodzenia?

Polecane posty

dla mnie to tam wszystko jest takie "udawane" oczywiście nie wszyscy ;D aczkolwiek ja to tak odczuwam..co dobre? jedzenie i prezenty ;]

Jakaś Madam:) fajnie że przyjełaś zaproszenie i wpisałaś sie na tym Topiku :)

Gość
Ale w święta nie są potrzebne prezenty.... chyba że dzieci ... tylko same świeta są opocznia żeby sie nawet z rodzina spotkać której nie widziałas bardzo długo

Gość oj biada biada
💤

To życzę Ci zdrowia :) mnie trochę pobolewa gardło,ale ogólnie jest ok.:) Pochwal się co zrobiłeś? :) Wysłałeś zaporoszenia?

Gość
Deadman ... zyczę Ci równiez szybkiego powrotu do zdrowia:)

Dziekuje :) Tak, powysyłałem troche zaproszen :) Wkońcu to nic nie kosztuje a czym Nas wiecej tym lepiej :D

cześc ja dzis już kupiłam pierwsze ozdoby do mojego mieszkanka :) zrobiłam bajeczne rysunki ze sztucznego śniegu na oknach i już zrobiło się milusio:) kilka ozdób i lampeczek i nastrój świąteczny zagościł u mnie na dobre:) a jak tam u was przygotowania?

wszystko jest udawane!swieta traca swoje znaczenie teraz dla ludzi licza sie prezenty i jedzienie! w dupie z takim czyms...ludzie sa dla siebie podli a tego dnia mam usiasc i spiewac koledy, swirowac ze jest wszysciutko okej?a co po swietach?musze znowu patrzyc na te zaklamane ryje

Powchodzilem w inne Topiki i zaprosiłem na Twój Topik aby sie wpisywali jesli maja ochotę :) Witaj PSZCZÓŁKO :)

princess- to wszystko zależy równiez od Ciebie,jakie będą świeta.Nie dla wszystkich najwazniejsze są prezenty i jedzenie. Liczą się ludzie,z którymi spędzisz ten czas.:)

no wlasnie, ludzie wyrzadzaja sobie krzywde a pozniej sidaja razem do stolu. ja nie lubie tych swiat i tyle!

princess* - Zgadzam się z Tobą...w większości przypadkow tak jest ale nie u wszystkich :) Ale każdy ma inne zdanie na ten temat i swoje wlasne doświadczenia