Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaBASIA

90 % ludzi jest przeciętnych z wyglądu - i jak tu kogos poznac?

Polecane posty

Gość smutnaBASIA

mam swoje wymagania , z byle kim nie chce sie zadawac...a pieknych trudno wychaczyć...w klubach to bida z nedzą - jak fajna twarz to łysieje i robia mu sie zakola, albo ma brzuch piwny ... fajna twarz? chudzielec, albo idiota. co za zycie

Gość Rafaelo_
a Ty jak się prezentujesz?

basia, a co Ty masz do zaoferowania, żeby tego pięknisia "wyhaczyc"? poza tym masz niewielkie wymagania - wystarczy Ci interesująca powierzchowność a to wymagania mniejsze niż małe :O

Gość smutnaBASIA
ja uwazam sie za bardzo ladna osobe, i nie tylko ja tak uwazam... po prostu lubie przystojniakow , nie wyobrazam sobie siebie z kims brzydkim

Gość smutnaBASIA
Tak naprawdę nazywam się krzysiu, mam 23 lata, jestem prawiczkiem i po 14 godzin dziennie siedzę na forum F23 :classic_cool:

Gość smutnaBASIA
sa przystojni ,ale jest ich bardzo niewielu... małolaty,licealisci, potem nagle wszyscy ''brzydną'' ...

Gość smutnaBASIA
mam 40 lat i kręcą mnie młodociani

Gość Rafaelo
kobiety tez szybko sie starzeja, moze nawet szybciej taka 28 latka to juz piesń przeszłosci

Gość smutnaBASIA
a czy ja mowie o kobietach ? to wyzej to podszyw . podobaja mi sie mlodzi ,ale 16,17 latek ? bez przesady . O czym mam z nim rozmawiac? stwierdzam fakt ,ze albo przestaja o siebie dbac albo czas szybko mija.

Gość Rafaelo
ja tam mam 30 i jestem przystojny, wyglądam zresztą młodziej

Gość smutnaBASIA
w pracy nie mam nikogo ciekawego . Ten za chudy , tamten za gruby, ten lysieje, ten ma tradzik .

Gość fdafdw
naprawde masz prblem w takim razie, moze pojedziesz do wenezueli;]z tego co widzialam w serialach wenezuelskich sa sami przystojniacy ;P

Gość smutnaBASIA
no mam :) ja nie ukrywam ,ze patrze glownie na wyglad ... intelekt faceta mniej mnie interesuje , nie bede z nim rozmawiala o wyzszosci kobiet nad facetami czy historii :)

Gość Rafaelo
Basia a potrafisz kochać, wiesz co to miłość?

"intelekt faceta mniej mnie interesuje , nie bede z nim rozmawiala o wyzszosci kobiet nad facetami czy historii" Basia ze swoim pustakiem - przystojniakiem będzie rozmawiała o wyższości podkładu nad pudrem :D

Gość smutnaBASIA
wiedzialam ,ze napiszecie pustak ... ciesze sie zyciem , nie musze rozmawiac o glodzie w afryce czy problemach ludzi ,nie interesuje mnei to.

Gość smutnaBASIA
a nawet jesli to co ? :)

Gość do szczotki
przystojniak pod warunkiem ze inteligentny a jeszcze przed madroscia ma inna zalete- wierny. lepiej brzydki i twoj niz ladny i kazdego - a czesto tak bywa. a najlepiej szukac dobrego i w tym zawiera sie wszystko bo gdy bedziesz stara co ci z urody ktorej juz nie widac?

Gość smutnaBASIA
muzyka, sport (tenis , ping pong , siatkowka) , grafika komputerowa , fotografia - jak widac nie jestem pustakiem :) a co w tym zlego ,ze chcialabym miec faceta jak z okładni vogue?

Gość gdfgdf
Nic złego. :) Nie przejmuj się tymi, którzy na Ciebie naskakują. Mają chyba kompleksy. Każdy może szukać tego, kogo chce.

Gość gdfgdf
To prawda. Bałabym związać się z przystojniakiem, bo wiem, że nie byłby wierny. Na przystojniaków fajnie jest sobie popatrzeć, ale nie traktuję ich poważnie.

Gość smutnaBASIA
wiem czym to grozi :) ale plusy przesłaniaja minusy :)

niestety ale Basia to chujowe imię i mało jest facetów którzy chcieli by miec kobietę o tym imieniu :D

Gość smutnaBASIA
basia to imie zmyslone , tak na szybko zeby cos wpisac jako nick :)

"ja nie ukrywam ,ze patrze glownie na wyglad ... intelekt faceta mniej mnie interesuje" Nie będzie ci przeszkadzało, jak już poznasz tego swojego przystojniaka, że być może nie znajdziesz z nim porozumienia intelektualnego i że na płaszczyźnie duchowej będziecie (być może) kompletnie niedopasowani ? Czy jego super wygląd i możliwość pokazywania się z nim, wynagrodzi ci to, że na przykład nie znajdziecie ze sobą wspólnego języka w takim codziennym byciu ze sobą, w tzw. szarzyźnie dnia codziennego ? Czy będziesz się budzić codziennie rano obok niego i myśleć: "O Boże co za pustak, gdybym tak mogła z nim o czymś porozmawiać", a za chwilę: "Ale przynajmniej jest przystojny" ? I tak przez 30 lat wspólnego życia :P

Gość smutnaBASIA
kici - spowodowalas usmiech na mojej twarzy :) szarzyzna dnia codziennego ? na szczescie mnie to nie dotyczy ;) - czyli co rachunki , zakpupy itp? ja sie takimi rzeczami nie przejmuje :)