Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaBASIA

90 % ludzi jest przeciętnych z wyglądu - i jak tu kogos poznac?

Polecane posty

"ja nie ukrywam ,ze patrze glownie na wyglad ... intelekt faceta mniej mnie interesuje"" na początku i owszem nie ma to większego znaczenia w poznaniu 2 osoby ... Mało mnie obchodzi intelekt, charakter, czy pasje kobiety która chce zagadać ... Na pierwszy ogień idzie wygląd , jeśli on mi sie spodoba to zagaduje do kobiety :) Dopiero wtedy biore pod uwage inne atrybuty ... jesli ich nie spełnia to i wygląd extra super Tap Madl nic tutaj nie wskóra :)

Gratuluję :D Rozumiem, że Twoja mama to robi ? :P Dorośniesz, wyprowadzisz się z domu, to się przekonasz.

Basiu, skoro mieścisz się w 10% wg Ciebie nieprzeciętnych z wyglądu, to nie powinnaś się zamartwiać - jakiś atrakcyjny w końcu da Ci szansę. Inna sprawa że z Twoim sposobem myśłenia nie liczyłabym na jakąś długi okres, w sensie ze zmienniczka następczyni pewnie dosć szybko się znajdzie :)

Gość smutnaBASIA
juz sie wyprowadziłam :) oj dawno temu , 24 lata juz na karku :)

smutna Baśka próbuje prowokować ;) ale niestety ,marniutko jej to idzie :)

Cześć dziewczęta i chłopcy. :) est taki amerykański portal, na którym mogą się rejestrować tylko najpiękniejsi z pięknych. I trzeba mieć trzy osoby wprowadzające plus przejść pozytywną weryfikacją komisji. Może tam kogoś znajdziesz.

Oczywiście, ze marniutko, dlatego np. Ty czy ja próbujemy jej pokazać wyższy poziom umiejętności we tym zakresie ;-)

"taki amerykański portal, na którym mogą się rejestrować tylko najpiękniejsi z pięknych" Ja słyszałam o innym z ofertą męską w postaci tylko najbogatszych. Nie ma to jak postępowy kraj ;-)

Gość smutnaBASIA
znam te strone :) beautifulpeople czy jakos tak :)

Basiu, chcesz startować do pięknych, a nawet amerykańskiego od nieamerykańskiego portalu rozpoznać nie potrafisz :-)

Gość smutnaBASIA
to jest polska wersja tej strony.. wg tego portalu polacy i rosjanie sa najbrzydszymi narodami... a znacie inne strony? bo tam wyslalam zgloszenie wczoraj i narazie cicho :)

bo tam wyslalam zgloszenie wczoraj i narazie cicho" to sie ciesz że nie dostałaś maila z wyszczególnieniami dlaczego nie możesz zagościć u nich na portalu :P

Gość smutnaBASIA
przegladam te strone jako gość .... i niewiem jak ci ludzie tam sie dostali , jest pelno przecietniakow...a niby portal dla pieknych ... :D

Może w google wstukaj hasło "Najpiękniejsi". :)

Basiu ale prócz Polak i Rosjan na świecie jest dużo nacji. Nie martw się tak bardzo.

ja mam Basiu konto na beautiful..a raczej miałem . Ta strona to sciema , pelno falszywych profili

Wszędzie oszukaństwo. :( Świat pędzi ku przepaści. :(

taka prawda... fotki skradzione z TheFashionSpot, z kamerek internetowych albo skany magazynów :D

do basi : to samo moge powiedziec o kobietach ...same przecietniaki , wszystkie tak samo ubrane i uczesane...nudddaa 😴

"To źle wróży Basi." i dobrze, niech się przyzwyczaja do złych doświadczeń, bo od razu widać, ze lekko to jej w życiu nie będzie ;-)

Gość smutnaBASIA
czemu zle wrozy? myslicie ze kazdy ma szare zycie i zadowala sie pierwszym lepszym ? :) przyjemnie jest lezec w lozku z przystojniakiem , dotykac go po kaloryferku ,piescic bicepsy ;)))

Gość pytanie do prokuratora
zglos sie do tego wyzej , blu , on ma tarke na brzuchu - bedziecie sie mogli gwalcic :classic_cool:

Gość smutnaBASIA
a jest tu jakies zdjecie ? Kim on jest ? Chce mnie ktos poznac ? :)

Nieprzyjemnie jest tylko jak noz w kieszeni sie otwiera na ewentualna proznie umyslowa przystojniaka :) Co do zadowalania sie 'przecietniakiem'-o Tobie mozna powiedziec to samo. Zadowolisz sie byle idiota, byleby ladna mordka :)

Gość oplaaaaaaaaaa
Tarka na brzuchu i bicepsy - rzeczywiscie wyznacznik piekna:D A ja juz myslalem ze naprawde szukasz przystojniaka