Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaBASIA

90 % ludzi jest przeciętnych z wyglądu - i jak tu kogos poznac?

Polecane posty

Gość Politykoznawca
Kobiety się ślinią nawet do średniaków z wyglądu, bo mamy w Polsce deficyt na przystojnych Polaków, a jeśli już któryś jest ładny na twarzy to metroseksualny albo nastolatek.

Gość Politykoznawca
A wysocy też nie jesteśmy niestety. Popatrzcie nawet na tego agenta Tomka, który zrobił w bambuko Weronikę Pazurę i tą posłankę. Z twarzy nie jest Bondem, ale 99% polskich kobiet mógłby spokojnie uwieść.

Gość akunamun
agent tomek to oblech :O typowy wiejski cwaniaczek , wystylizowany a wygladal kiczowato

Gość nie ma przystojnych
a autorka jeszcze wymaga :P;)

Gość **cream******
a gdzie ona widziala takich w polsce jak ci ze zdjec ? :O

Gość ssarakossa
jak bylam mloda i glupia tez chcialam modela :) to normlane, chodzilam z niejednym przystojniakiem ( no to pojecie wzgledne, dla mnie byli fajni innym sie mogli nie podobac, )ale to raczej byly krotkie i smieszne zwiazki, nieraz facet ktory byl przystojny okazywal si e zwyklym pustakiem:) ale przyszedl czas ze sie zakochalam....i wiecie co? nie patrzylam na wyglad ! on byl moim kumplem, nigdy nawet za bardzo mi sie nie podobal:):):) a jestesmy juz 5 lat po slubie i szaleje za nim, choc do modela mu daleko:):) ciemny blondyn, strzyze sie na krotko, wazy ponad 100, brzucha nie ma, itp taka ma budowe, ma duze umiesnione ramiona ktore doprowadzaja mnie do szalu :P jest najcudowniejszym facetem pod sloncem:) wyglada groznie a to przekochany czuly mis, nieraz sie na nas patrza szczegolnie starsze panie:) pewnie mysla ze to jakis gangster , a jest na bardzo waznym stanowisku w powaznej firmie :) chociaz teraz powiem ze jest moim idealem jesli chodzi o wyglad :):) i wiecie co

Gość hddddh
Jak byłam młoda i głupia też takich chciałam i tylko na takich zwracałam uwagę, ale szybko okazało się , że to pustaki z podłym charakterem. Życie wszystko weryfikuje. Zresztą to fakt, u nas Baia takiego nie spotka, niech szuka zagranicą.

Gość Łolelele:)
Podpinam sie :) szczerze mowiac nie widzialam u nas takiego kogos , tzn tak wystylizowanego i z TAKA uroda :D raz spotkalam podobnego pana do tego paola ,tylko krotko ostrzyzonego... i okazal sie anglikiem :) Wiec Basiu jesli to czytasz ...rezerwuj samolot i mozesz zacząc od Pragi albo Berlina :D:D:D

Gość ooooo ffuuuuuuuu
nie macie mozgu ...wszystkie 😴

Gość o fuuuuuu a ty pewnie brzydal
:P

Gość ooooo ffuuuuuuuu
ja przynajmniej nie wygladam jak kobieta w ciele mezczyzny :classic_cool: jak ten pałolo :)

Gość a mnie kręca...
pare lat starsze kobiety :P

Gość a propo tematu
nie wiem, czy to prowokacja czy nie...zuważyłam jedynie, że wiele osób uważa iż w Polsce nie ma przystojnych mężczyzn - absolutnie się z tym nie zgadzam, ja dośc często kogoś przystojnego spotykam, fakt są to nieznajome mi osoby ale jednak polacy! Często mijam kogoś fajnego na ulicy, widzę w metrze, na przystanku, w samochodzie.....Dodam, że prawie nigdzie nie bywam tylko dom i praca a i tak wiele razy miałam okazje mijac kogoś, kto mnie zaintrygowal przynajmniej pod względem urody....Tak, ze nie wiem, gdzie reszta społeczeństwa ma oczy! A Ci mężczyźni na fotkach wysłane przez autora topicu jakoś do mnie nie przemawiają, owszem nie są brzydcy ale nie w moim typie...widuje znacznie przystojniejszych w Polsce. Będąc w Grecji myślałam, ze spotkam tam mnostow przystojniaków - mylilam sie ani jednego! dopiero na lotniku zobaczylam jednego gościa, ktory mi sie spodobal ale nawet nie wiem, czy byl grekiem, skoro przebywal na lotnisku....Nie wiem, jak w innych panstwach ale poki co najładniejsi mężczyzni mieszkają w Polsce - przynajmniej dla mnie albo po prostu ja mam takie szczęscie i potrafie ich wynadowac w tlumie przeciętniakow.

Gość smutnabasia to projekt prawika
"a mnie kręca... pare lat starsze kobiety" :D:D:D:D

Gość offerma!
lecz się.

Gość Egoist
Basia zostaw gg.

Gość smutna basia ...
Egoist znalazlam w Gdyni podobnego do Dannego :D

Gość smutna basia ...
Egoist czytalam ze wolisz mlodki do17 lat :D...ja mam teraz 25 😭

Gość Egoist
Wiek nieważny.

Gość smutna basia ...
:D

Gość smutna basia ...
up

Gość aktor
Kolo z Twojego linka to ciota nie facet.

Gość Egoist jest świrnięty
daj sobie z nim spokój

Gość smutna basia ...
czemu ?

Gość bo rucha stare i mlode w mieln
:D

Ludzka wyobraźnia, widzę jest gorąca. Nic z tych rzeczy (łóżkowych) nie miało miejsca- ale faktycznie turystki nie lubia tkwić przy swoich stałych facetach.

Gość hgfhf
ale faktycznie turystki nie lubia tkwić przy swoich stałych facetach. " Mielno to burdel

Gość purple rose of cairo
smutnaBASIA w Polsce marne szanse, w Gdyni gadasz? Jestem z Pomorza i tu na bezrybiu ryba. :D