Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieistniejace libido

tabletki ANTY po ktorych zwiekszylo wam sie LIBIDO!!!!

Polecane posty

od kilku meisieyc biora Marvelo i moja ochota na sex jest po prostu ZEROWO. KOMPLETNIE nie mam ochoty na sex juz od 3 miesiecy. dlatego chce zmienic tabletki , ide do gina w tym tyg. Czy ktorejs z was zwiekszylo sie libido po tabletkach anty? jezeli tak to prosze napiszcie po jakich.

ktos jescze?

Gość ale ci zazdroszcze.........
u mnie tez jest nieistnejace. biore microgynon.......

Gość Sloneczko2020
Yasmin. Miałam taką ochotę na seks ze swoim narzeczonym że mogłabym robić to kilka razy dziennie :) a on był w 7niebie :)

a ogolnie Sloneczko2020 długo brałaś Yasmin? jak się po nich czułaś? wszystko ok ? :)

Sloneczko- dzieki za cynka. fajnie byloby gdybym tez tak miala ;-)

Gość Sloneczko2020
Oj przerobiłam mnostwo tabletek. m.in Logest, Yasmin, Qlaira teraz jestem przy Diane35. I jesli chodzi o libido to najlepsze było Yasmin. Brałam je rok ,odstawiłam bo zrobiłam sobie przerwe, Pozniej poszłam do ginekologa ,chciałam troszke podreperować cerke, noi przepisała mi Diane35 i teraz jest tragedia. Libido beznadziejne, a cerka jeszcze gorzej niż była :( co prawda dopiero jestem przy 6tabletce ale już mi się nie podobaja..

Gość ona ta wariatka
biore diane 35 i mam b wysokie libido :) przy regulonie bylo tragicznie nie chcialo mi sie w ogole a przy mercilonie tak sobie...

Gość Sylvie20
hejka Ja bralam ponad 4 lata novynette (z przerwami), libido mialam dosyć wysokie... Teraz biore Sylvie20, moje libido raz jest wysokie, raz niskie :) Różnie to bywa...ale jestem zadowolona z tych tabl.anty pozdrawiam

Gość ja biore harmonet
i libidi spadlo mi o jakies 80%

Po żadnych: Cilest (tu było normalnie przez kilka lat, ale po dłuuuuugiej przerwie i powrocie do Cilestu - d*pa blada - libido 0), Mercilon, Marvelon, Microgynon21 (tragedia). Dlatego nic nie biorę.

Hej. dostalam tabletki Yasmin, nie zdazylam jeszcze ich wziac z apteki, ale mam nadzieje ,ze podzialaja. dam znac.

Gość AżStraszne
Zawsze miałam bardzo duże libido, ale jak zaczęłam zażywać Novynette, zaczęło mnie ono, aż męczyć. Modę uprawiać sex kilkanaście razy dziennie, czasem mnie, aż wykręca. Mój narzeczony nabył przez to kompleksu, ponieważ mogę więcej niż on, a stereotyp jest inny.Oczywiście skutki uboczne - nadwrażliwość, płaczliwość, ciągłe pragnienie czułości...

Gość gość
Musisz zmienic kochanka,Za słabo ci daje i stąd ta chciwość.To może doprowadzić cię do nerwicy i wtedy będzie problem.Leczenie nie potrwa rok tylko dłużej.Jest to nie wina tabletek tylko rozwoju twojej chciwości,która jest nie spełniana.