Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prukwa stara i samotna

Dziś doszłam do wniosku, że fajnie byłoby mieć męża, dziecko i dom.

Polecane posty

brzmi jak marzenie kury domowej ;)

Czasem się to ma, przez chwilę np. ;) Fakt, było fajnie, lecz do czasu. :P

nie wiem po prostu zaczelam to czuc, moze przez okres przedswiateczny. moze jeszcze wyjdzie, kto wie ;)

czemu ulegnie? przecie to spelnienie marzeń. no i kwestia cierpienia... zycie to nie bajka i nigdy nie jest kolorowo.

życie to jest bajka jak się ma kilkanaście milionów na koncie i się umie nimi zarządzać ;p

ale ja teraz siedze w idealnym domu z idealnym mezem i czworka idealnych dzieci ;)

oczywiscie w idelnej atmosferze świat BN ;)

jest wesoło bo są idealne ;)

jak dla mnie - to obrazek męża, dzieci, bialego domku z płotkiem i słodkich świąt - jest przereklamowany tak nie ma na świecie, bo nie ma rzeczy/ludzi idealnych są momenty idealne, ale to zarówno w stanie - mąż, dzieci dom, jak i w kazdej innej konfiguracji

Ewa, nie wiem czy zauważyłaś buźki ;) z przymknietym jednym okiem. Oczywiście że nie ma idelanych obrazków, wiem o tym, ale mimo to ... wlasna rodzina to jest cos :)

Gość MACJabłko
A W JAKIM WIEKU MOZNA DOROBIĆ SIĘ W POLSCE WŁASNEGO DOMU???

potrzebuję zwykłej atmosfery domowej, mąż z pracy kładzie śmierdzące syry na stół i pije piwko , ja piore jego majty z drachą, podaje mu obiad, czasami mi wleje ;)

Gość chyba wiem co czujesz
:) od kilku miesięcy mam to samo. Do tej pory stawiałam na karierę, pracę, ambitne zadania... Mąż? Nigdy! Dzieci? Może za 10 lat... aż tu nagle.... Zaczynam myśleć o stabilizacji, jestem w związku z facetem, który jest skrojony na moją miarę i chyba o to chodzi w małżeństwie ;) chcę mieć dzieci, rodzinę, mieć do kogo wracać po ciężkim dniu w pracy...

Levviatan - z taką siła wodospadu, z jaką ty szukasz swojej ukochanej? To dziewczyna już na zawsze pozostanie ze swą cnota i pajęczyną w miejscach intymnych:D

ja sie waham. mam idealnego partnera (tak mi sie czasem, coraz czesciej wydaje) jestesmy razem poltora roku i niby moze dobrze jakby dziecko, ale z koleji nie chce psuc naszego super fajnego zwiazku zakladaniem rodziny. zwiazki bezdzietne tez maja prawo bytu!!! a na Swieta jade do Tundezji na SPA z kolezanka i pieprze

podszywy drogie, wszytskiego dobrego ;) eh, poszukaj tego faceta, a czy on jest jakims przedmiotem? ;) Mac...tylko dla mnie to troche oczywiste ze milosc= dom i dziecko. wiem ze czasem to w parze nie idzie.

Gość chyba wiem co czujesz
wszystko powinno wychodzić naturalnie. Jeśli kobiety czują TO to wtedy jest na to czas. Ja się upierałam, że nigdy, absolutnie nie, nie ma takiej opcji... I wreszcie dorosłam? Dojrzałam? Poczułam, że rodzina jest tym brakującym elementem. Wiem, że nie każdemu pasuje, dlatego nikogo nie zmuszam - ale chyba już nastał ten czas dla mnie :)

ale jak mozna miec rodzine na siłę? wszystko w swoim czasie chyba.