Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to normalne

W co ubrać 4miesięczniaka na chrzest św w 2 dzień świąt?

Polecane posty

Kombinezon czy jakiś rożek? W sumie na rożek juz może będzie za duży. W co ubieracie swoje dzieciaki?

ubierz normalnie kombinezon jest zima nie musisz cudowac z jakimis rozkami ja go nawet nie miałam dla synka a syn ubrany normlanie zn. spodnie szare w tzw jodełkę i koszule w kratę flanelową i sztruksową marynarkę

moj tez bedzie mial 4 msc i ubieram go w kurteczkę i spodnie z grubego polarku śliczne sa na allegro zobacz sobie

Gość slask
a ja mam do sprzedania zimowe ubranko na chrzest dla dziewczynki. płaszczyk spodnie i czapeczka jeśli ktoś byłby chętny wyśle zdjęcia na maila

No tak myślałam że rożek będzie zbędny;) Oglądałam juz na allegro, ale nie powiem, niektóre ceny powalają... 150 zł za ciuszek który dziecko tylko raz założy..

My mieliśmy chrzciny na początku grudnia.Dziecko miał w tedy 3 miesiące.Ubrałam bodziak+śpioszki+sweterek+spodenki+skarpetki+buty+kombinezon 2 częściowy z polaru.Dziecko nie było przegrzane.Było akurat.

Dlatego kup coś co będziesz mogła ubrać później :) Ja się nie bawiłam w garnitury itd.Ciuchy jakie miał pod spodem oraz spodnie+kurtka z polaru (kupiłam niebieską) używałam praktycznie przez cała zimę ;)

dzięki za pomoc:) nie chciałam żeby moje dziecko głupio wyglądało jako jedyne bez rożka czy becika;)

ja mam do sprzedania ubranko do chrztu dla chłopca ale myślę ze dla dziewczynki też mogłoby być. ubranko jest z grubego polaru. do tego mam białe takie sweterkowe ubranko które może być pod spód+ 2 pary bucików+ kocyk biały typowy do chrztu a satynową otoczką. jeżeli byłbyś zainteresowana to mogę podać maila. rozmiar 74