Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyLa N

Wielkie oczekiwania na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość SyLa N

Kto ze mna ?? Za 2 tygodnie testowanie mam nadzieje ze beda upragnione 2 kreski

a od ktoregodnia liczysz? ja odbylam stosunek 4 grudnia w sobote myslisz ze za dwa tygodnie wykaze, szybciej miesiaczka przyjdzie jak przyjdzie:)

Gość SyLa N
hehe buziak chcialabym tak myslec jak ty :)) A kiedy mialas ostatnio@ i ile trwal twoj ostatni cykl ?? Dlugo sie juz starasz o dzidzie?? Ja to kilka dni pod rzad hehe sie kocham z mezulkiem :) Bede testowac 14 na 16 mam planowana @ ale mam nadzieje ze wkoncu zaniknie na 9 miesiecy hehe

nie nie ja sie az tak usilnie nie staram, mam chlopaka jestesmy razem 5 lat, jest kochany i wspanialy, i kochamy sie bez zabezpieczenia caly czas tylko stosunek przerywany. a teraz tak wyszlo powiedzial kochanie zrobie corke, i tak skonczyl we mnie raz a potem syna i drugi:) jak by bylo to wszyscy by sie cieszyli bo rodzice zyc juz nie daja. on ma 28 ja mam 21 lat. Ale wiek nie ma znaczenia. Ja studiuję on pracuje. Damy rade. Ale skoro przez tyle czasu niezabezpieczania sie nic nie bylo to pewnie teraz nie bedzie';/

Gość SyLa N
Wczesniej jako antykoncepcje stosowaliscie stosunek przerwany a teraz jednak byl on do konca !! Jakie masz dlugie cykle?? Hmmm wiesz co na moje to bylas w czasie owulacji takze jest bardzo duza szansa na ciaze!! A jesli tak bedzie to bedziemy w tym samym tygodniu ciazy bo ja tez mialam ostatnia @ 18stego cykl 28 dni z tym ze mi sie chyba owulacja przesunela :D

Gość SyLa N
Fajnie ze jest ktos kto w tym samym czasie mial @ co ja:)) Hehe moze w tym samym czasie bedziemy na porodowce :P A obserwujesz swoj sluz ??

Gość SyLa N
A i jeszcze jedno jestesmy w tym samy wieku ja tez mam 21 skonczone :) A moj mezulek 27

mialam 20 października i 18 listopada teraz powinnam miec jakos za tydzien. śluzu nie obserwuję. O kurczę to jest prawdopodobieństwo ze bede miec dzidziusia:) bedzie prezent pod choinke ale mi sie nie chce w to wierzyc. przeciez podczas przerywanego stoisunku tez moga plemniki sie przedostac i tez mozna zajsc w ciaze. a ja jakos nigdy nie mialam tego szczescia:/

Gość SyLa N
Bo nigdy nie konczyl w tobie :) Tak masz bardzo duze szanse na dzidziusia ale pod warunkiem ze jestescie oboje zdrowi !! W sumie my jestesmy oboje zdrowi a w ciaze od lipca nie moge zajsc :/ Tak wiec kochana jak chcesz to zostan ze mna na tym temacie i jak zatestujesz daj znac :) A i nie koniecznie bedzie to corka jak twoj facet powiedzial hhe

wiem wiem on duzo gada:) a moze wymienimy sie numerami gg? 28389520 to jest moj nr moze lepiej tam sobie popiszemy?

ale tak sobie mysle ze moze ciaza z tego nie wyjdzie bo jak zaplodnienie dochodzi do 3 dni po stosunku to moze juz nic z tego nie wyjdzie?

Gość dsdsdsssssssssssssssssssssss
zdrowe parynie raz sie staraja po rok czasu a wy pare cykli i juz byscie w ciąze chccialy zajsc bez paniki

niektóre szmaty tez ida na dyskoteke jeden wyskok i już ciąża? różnie bywa?

Gość SyLa N
dsdsdsssssssssssssssssssssss czytaj ze zrozumieniem ja od lipca sie staram o pierwsza ciaze staralam sie ponad rok

Gość mikaaaamiki
ja staram sie juz ponad 2 lata o dzidzie !!! tazke laseczki głowa do góry!!!

wiecie co ni roumiem was. po co kogos dobijacie, kazda kobieta ma inny cykl, inny organizm, inaczej reaguje, a wy już od razu ze nic z tego nie bedzie. a jak akurat wyjdzie to bede szczesliwa ze odpisze wam ze bede miec dzidzie.

Gość SyLa N
Wiec zapraszamy do nas moze wlasnie teraz w te swieta dostaniemy najpiekniejszy prezent pod choinke :) Niunia a ty sie nimi nie przejmuj hehe wazne ze my mamy mala nadzieje :)

hej:) tak się składa, że ja też za 2 tyg sprawdzam:) to nasze kolejne podejście... mam nadzieję, że ostatnie:)

Gość SyLa N
madzianietka Witamy Cie!!! Fajnie ze jest nas tu wiecej :) Napisz jak dlugo sie starasz o malenstwo ktory dzien cyklu masz ostatnia @ no i jakie dlugie cykle

Gość kvinne_86
hejka - ja też czekam na upragnione 2 kreseczki - okres ma być 10 -11, lecz mam taką cichą nadzieje że go nie będzie :-)

Gość oczekujacaa
Hej, mam pytanie. 4 grudnia wspolzylam ze swoim chlopakiem, 5 grudnia i dzisiaj mialam ciagnacy sie przezroczysty sluz, czy jest mozliwe ze zajde w ciaże?

Gość mikaaaamiki
a który to jest twój dzien cyklu????

Więc tak... mam 27 lat, cykl starań 3 może nawet 4 --> wiem, mało ale tak wyszło:) wcześniej mężowi nie marzyło się zostać ojcem a ostatnio owszem więc działamy:) pare miesięcy temu miałam co 31 dni, przeżywałam ostatnio wiele stresów i z tego zrobił mi się co 27 dni;/ dziwne ale tak mam od października już.

Gość oczekujacaa
35.. mam nieregulane okresy i teraz (jak i w tamtym cyklu) owulacja misie przesunela... za ok. 2 tyg dostane okres.

Gość mikaaaamiki
mozliwe ze mozesz zajsc ale tez i nie wiadomo ciezko wyliczyc owulke przy tak nie regularnych cyklach

Gość oczekujacaa
No wlasnie... ale taki sluz oznacza dni plodne prawda? i owulacje... a owulacja zwykle dwa tyg przed okresem