Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyLa N

Wielkie oczekiwania na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość SyLa N
dziewczyna portugalczyka Napewno wykonam jeszcze jeden ale ok 14stego to bedzie 2 dni przed @ Kurde ja tez bym bardzo chciala:) No i oczywiscie trzymam mocno kciuki za Was kochane:))

Gość fggjjhkjk
SylaN jak możesz palić papierosy, starając sie lub nawet będąc już w ciąży... WIELKA NIEODPOWIEDZIALNOść!!!!!!!!!!!!!!!!! I taka osoba chce zostać matką, wstyd!!!!!!!!!!!

Gość SyLa N
fggjjhkjk Nie pouczaj mnie !! Jesli tylko beda 2 kreski to odrazu odstawiam papierosy! Nie jedna z dziewczxyn palilas w ciazy i dziercko rodzilo sie piekne i zdrowe a znam przypadek gdzie dziewczyna dmuchala chuchała i miala po porodzie problemy z malenstwem i nie tobie mnie oceniac gdybys palila tyle czasu co i ja to ciekawe czy przy staraniach bys zucila bo jak juz wiesz w ciaze nie jest tak latwo zajsc !!!

Syla jak juz palisz to radze nie dstawiac papierosow tylko palic ich mniej.. kazdy madry lekarz ci to powie.. niesety czyszczenie organizmu po papierosach trwa pol roku a te wszystkie szkodliwe substancje gdybys rzucila w ciazy przeszly by na Twoje malenstwo

Gość SyLa N
dziewczyna Portugalczyka Zgadzam sie z Toba ! A osoba ktora wypowiedziala sie wyzej nie ma pojecia co do nalogowego palacza! A wiec nalogowy palacz jak dlugo nie pali to sie bardzoooo denerwuje a to chyba duzo gorzej wplywa na malenstwo! Tak rowniez stwierdzilo kilku lekarzy !

ja też jestem nałogowym palaczem, i wiem że na pewno nie rzucę - mam za słabą wolę :( niestety. moja mama paliła w każdej ze swoich 3 ciąż i co - każda z nas urodziła się piękna i zdrowa - nawet za piękna :D że się tak wyrażę bo starsza miała 58 i 3,750 - ja miałam 55 i 3,250 a najmłodsza 62 i 4,700 :D - chociaż wiadomo że zawsze istnieje możliwość - ale trzeba być dobrej myśli. SylaN - kochaniutka wiem jak to jest - człowiek był młody i głupi że się nauczył palić - ale cóż - w końcu jak ja mawiam od czegoś trzeba umrzeć :D hehe. Ja będę próbowała ponownie po nowym roku - bo teraz to za dużo stresu w pracy przed świętami - aż mi się czasami nie chce iść do niej - ale cóż - jak mus to mus :D - jak będzie fasolka - to od razu idę na L4 - ponieważ mam bardzo ciężką pracę, dźwigam dziennie jakieś 50 ton ;D z góry na dól. no się rozpisałam a obiad czeka na zjedzenie :D to miłego dzioneczka :-)

Gość SyLa N
kvinne_86 Jak kochana podejrzewam ze u mnie juz jest fasoleczka :) Moj mezus dzis juz tez widzial cien cienia :P No dzis bardziej jest widoczna ta 2 ale nie jest rozowa a wic jeszcze musze poczekac.... Co do papieroskow to w 100% masz racje....

Gość SyLa N
dziewczyna portugalczyka ale o czym Ty piszesz przeciez ja glupia nie jestem i nie sprawdzam wczoranszego wyniku tylko dzis z porannego moczy zrobilam nowy test!! A wynik wlasnie jest do odczytania po 5 minutach jesli sie wyjdzie po 5 mozna go jueszcze sprawdzic po 10 ale nie po 15 !!!! Tak mam napisane na tescie!!! Wiec nie wiem skad Twoja wypowiedz! U mnie mozna juz ja bylo zonaczyc golym okiem po 3 minutkach.....A i jakos wczesniej robilam te testy po @ specjalnie po to by sprawdzic czy nie sa jakies tefne ale wyszla tylko 1 i bez zadnych zarysow....!!

Gość SyLa N
dziewczyna portugalczyka od samego poczatku stawialas na to ze sobie wkrecam ze napewno mi sie nie uda!!! Ehhhh to ze ty masz caly czas bol jajnikow to nie znaczy ze ja mam tak w kazdym miesiacu a czuje ze w moim organizmie sie cos dzieje ze nie jest tak jak przed @ ...!!! Nie mowie ze to ciaza bo sama nie jestem pewna ....Tym bardziej ze w tamtym miesiacu tez sie cosik na tescie pojawialo no ale napewno nie czulam sie tak jak teraz!!!!!

Gość SyLa N
dziewczyna portugalczyka co do sluzu tez pisalas ze taki masz zawsze przed @ ale to nie znaczy ze ja mam rowniez taki bo ja przed @ mialam zawsze inny sluz a teraz hmmmm calkiem inny....:P

:( nie ze sobie wkrecasz tylko ze sie nakrecasz.. ja wcale nie mysle ze Ci sie nie uda.. napisalam wczoraj tylko zebys powtorzyla test :( chce ci juz pogratulowac poprostu :( nie mowie ze jak ja mam to ty tez musisz miec :(

Gość SyLa N
dziewczyna Portugalczyka O sluzie pisalas na 3 stronie chyba:/:/ No ale przeciez klucic sie nie bedziemy!! NIE NIE NIE zadnych gratulacji przed czasem heheh...... W dzien spodziewanej @ jak test bedzie juz wyrazny do odczytu to wtedy mozecie gratulowac ;)) A Ty kiedy testujesz???

SyLa N powiedz jaki jest sens robienia testy przed@ tak jak napisala dz.portugalczyka wkrecasz sobie rózne objawy ciązy lepiej dac na luz troszke a robienie testu przed@ nie mam najmniejszego sensu

Gość SyLa N
TheOleska a moze z ciekawosci a Tobie nic do tego!!! Co zazdroscisz ze moze mi sie udac ? A Tobie sie nie udalo??

Co ty taka nerwowa jesteś to są luźne wypowiedzi nie musisz się stresować tym nikt Ci nie życzy tego żebyś nie była w ciąży wręcz odwrotnie!

Gość SyLa N
jagodax2 Bo nie rozumiem co to komu przeszkadza kiedy robie test!! Stac mnie na testy to codziennie moge je robic!!! A nikt nie powinien tu swoich ale na ten temat wstawiac....

Gość SyLa N
dziewczyna portugalczyka Tak lepiej z ty ze wczoraj zrobilam z ciekawosci czy cos wyjdzie no jak wyszlo chcialam zrobic z porannego moczu i zrobilam a teraz to juz czekam do @

Syla====> Lekarze odradzaja robienie testow przed terminem miesiaczki poniewaz czesto zdaza sie tak ze dochodzi do samoistnego poronienia (duzo kobiet ktore nie staraly sie o dziecko nawet nie wie ze byla w ciazy). Dzieje sie tak z wielu przyczyn tj. np. wady genetyczne zarodka. To ze stac Cie na robienie testow codziennie super tylko spojrz na to chlodnym okiem i zastanow sie czy nie bedziesz strasznie rozczarowana jezeli @(nie zycze Ci tego oczywiscie) przyjdzie mimo iz na tescie pojawily sie II kreseczki? Rozumiem ze chcialabys wiedziec na juz czy sie udalo ale wierz mi ze niczego nie przyspieszysz. Ja tez staram sie o dziecko teraz leci 13 cykl wiec co nie co wiem na ten temat ;) Co do objawow to w wiekszosci powoduje je niestety nasza psychika ( kobietom ktore sa w urojonej ciazy potrafi sie zatrzymac miesiaczka lub gruczoly mlekowe zaczynaja produkcje pokarmu mimo ze tak naprawde ciazy nie ma). Owszem niektore kobiety czują ze "cos" sie dzieje ale wiekszosc z nich przyznaje ze podczas calych staran jedyny miesiac ktory byl "bez objawów" okazal sie ten w ktorym zaciazyly ;) Zycze Ci z calego serducha zeby okazalo sie ze jestes w ciazy❤️ I nie denerwuj sie tak kobitko bo jezeli zeczywiscie rosnie w Tobie "nowe życie" to nerwy moga tylko zaszkodzic ;) Jestem pewna ze zadna z dziewczyn nie pisala z zazdrosci czy tez dlatego zeby zrobic Ci na zlosc ;) ot jedynie chcialy doradzic i podzielic sie swoim zdaniem ;) Pozdrawiam

Gość SyLa N
Kamilla23 tak wiem o tym bardzo dobrze bo w tamtym miesiacu wlasnie mialam samoistne i boje sie zeby i teraz tak nie bylo....Ale wlasnie dlatego chcialam zobaczyc co wyjdzie mi teraz...!!! A jesli po @ beda 2 kreski to mimo wszystko bede zyla w strachu !! Ale chyba po to jest to forum i temat zeby rozmawiac tak ???

Kurcze czemu od razu uwazasz ze to co sie pisze i dot. Twojej osoby jest od razu atakiem. Tak jak Ci pisalam staram sie o malenstwo juz 13 cykl w ciagu tego czasu nauczylam sie jednego a mianowicie cierpliwosci poniewaz na poczatku rowniez szalalam z testami robilam przed terminem @ itd. Zdazylo sie ze test pokazal II krechy a za pare dni przyszla @, uwierz mi ze teraz odwlekam testowanie i nawet gdy 1 dzien spoznia sie @ to nie robie testu. Zalozylam ze jezeli kiedys tam w koncu sie uda to zrobie test dopiero tydzien po terminie @ bo rozczarowanie bardzo boli zwlaszcza gdy test przed terminem @ pokaze II a malpiszon i tak przylazi. Powiem Ci szczerze ze troche zszokowala mnie Twoja wypowiedz ze chcesz zajsc w ciaze by zmienilo sie Twoje monotonne zycie małżeńskie. Wg. mnie dziecko nie poprawi relacji jakie sa miedzy Toba a mezem bo bedzie pieknie na poczatku a z czasem znow bedzie monotonnie. Wiec moze warto najpierw zmienic Wasze relacje a nastepnie pomyslec o maluszku? To tylko moje zdanie a Ty zrobisz to co bedziesz chciala. Nie atakuj tylko bo ja tego nie robie a swoja postawa zniechecasz do tego aby wypowiadac sie w tym temacie. Pozdrawiam

ps. nic Ci nie da robienie testu przed @ bo jezeli ciaza ma sie "utrzymac" to tak bedzie a test przed terminem tego nie zmieni

SyLa N dziewczyno spokojnie!a czego ja mam ci zazdroscic bo nie rozumiem????? ja ci tylko dobrze radze nic wiecej nie bądz taka zlosliwa bo widze ze nie panujesz nad emocjami to jest wolne forum i kazdy ma prawo wyrazac swoją opinie i tyle

SyLa N askad wiesz ze milam samoiistne poronienie?? bo ja np moglaby to samo napisac tez mialam po rzekomej @ wysoka temperature i to dosc długo

Kamilla23 zgadzam sie z toba w 100% najpierw tzeba zmienic swoje relacje a potem brac sie za planowanie dzidzi bo to wielkia odpowiedzialnosc tutaj kazdy sie stara nie tylko syla i nie trzeba od razu nikogo atakowac syla mniej newowosci bo to nie sprzyja zachodzieniu w ciąze takie spinanie nic ci nieda

Gość doskonala
Syla jakas ty awanturnicza. nie lubię takich ludzi jak ty. Reszta dziewczyn stara się gadać normalnie ale Ty kochana jesteś nad wyraz roztrzepana i złośliwa.

Gość SyLa N
Dziewczyny ja sie nie denerwuje ale to cowy piszecie jest smieszne bo do mnie z ale po co robie testy przed @ a na innych forach odpisujecie ze jesli nie jestes pewna to zrob test a wiec nie rozumiem ??

Gość hyjujikoljhmmmmmmmmmnngggffff
dziewczyno ale czego ty masz byc pewna?/ przeciez starasz o dziecko prawda to nie rozumiem panikujesz i jeszcze raz panikuesz!!!!!!bo caly czas tylko myslisz o ciązy a tu dziewczyny maja racje ja tam bedziesz caly czas o tym yslec to nigdy nie zajdziesz pierwszy cykl i ty juz bys w ciązy chciala byc trzeba sie troche postarac zeby byly efekty jak sie spoznia@ to wtedy jest to powód aby robic testy a jak dostaniesz to bedzie płacz i nic wiecej i nie bądz taka agresywna bo to szkodzI:P starasznie sie nakrecasz i to duzo osób zauwazylo tutaj widze ja równiez więc posłucha dobrych rad któe tutaj sa bo widac cos w tym jest