Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyLa N

Wielkie oczekiwania na 2 kreseczki

Polecane posty

Gość hyjujikoljhmmmmmmmmmnngggffff
SyLa N tak apropo masz 21 lat więc nie panikuj!!!!!!!! SyLa N Dziewczyny a ja mialam normalny sluz plodny na 2 w sumie wypadala mi owulacja ale ja bol jajnika czulam 3 w nocy a 4 tak przez 15 min kuly mnie bardzo jajniki no i 3 juz tego sluzu plodnego nie bylo a jak poszlam do toalety zrobic siusiu podcieralam sie to na papierze byl taki mega gesty sluz mleczny nie mialam zadnego swedzenia nic wiec nie wiem co to mialo znaczyc SyLa N U mnie kochaniutka brak jakiego kolwiek sluzu tzn na sciankach napewno jest bo suchosci nie mam ale na bieliznie i papierze nie ma nic :/ ZASTANOW SIE NAD TYM CO PISZESZ I DAJ NA LUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

SyLa N Dziewczyny jak to jest z tym sluzem buuuuu bo wczoraj tak jak pisalam mialam bialo-kremowy i kleisty a dzis hmmm przezrczysty nie bardzo go malutko na bieliznie nie mam go wogole:/ DNI PLODNE odpadaja :/ A skoki temp bardzo duzo rano przed 7 zaraz po obudzeniu mialam 37.1 teraz 14:30 temp 37.5 A wczesniej az tak mocno nie skakała ;((

Spoko loko, znikam stąd bo zaczyna się robić nieciekawie. Trzymam Kciuki za Was dziewczyny, oby szybko pojawiły się 2 kreseczki, a Tobie Syla N więcej cierpliwości. Pa

a temperature mierzy sie codziennie rano a nie tylko od czasu do czasu a sluz tu niema nic do rzeczy !

Gość SyLa N
hyjujikoljhmmmmmmmmmnngggffff Jestes nienormalna !!!!! Kto Ci powiedzal ze staram sie 1 cykl ehhh ...... Ja staram sieprawie 2 lata !!!!

Gość SyLa N
Ehhh dopuki to nie blo tu takich madralinskich jak wy to bylo ok :/ A to czy robie test na 3 dni przed @ czy w dzien @ to jest moja sprawa...!!! Do dziewczyn ktore byly od poczatku w tym temacie!!! Mam 2 kreseczki juz widoczne jutro ide na bete.... Trzymam kciuki za cala reszte dziewczyn!!! I wcale sie nie denerwuje ale wkurza mnie jak ktos teraz ma do mnie ale ze test zrobilam przed @ a na innych tematach gdzie sa wlasnie tematy o testach i o ciazy czy oby napewno jestem....To piszecie do dziewczyn zeby wlasnie przed @ zrobily test jak sie niecierpliwia!!! Ehhhh zal mi Was!!!

Gość SyLa N
Co do sluzu to pisalam to co zauwazylam w kazdy dzien a tempke mierze zawsze rano o 7:00

syla n gratulacje:) ja jeszcze chyba czekam. nie wiem sama czy robic wczesniej czy dzien miesiaczki a moze zrobie go poprostu jutro nim pojade do szkoly, nie wiem strasznie sie denerwuje:) ale gratulacje mam andzijeje ze wszystko ci sie ulozy i ze bedzie to trafione:) buziaki

Gość SyLa N
buziak1 nie dziekuje kochana zeby nie zapeszyc ....

Gość cześć sylan
a jan Ciebie rozumiem:) Nie przejmuj się tymi komentarzami:) Życzę Ci byś była w ciąży i daj znać jak betka wyszła:) Pozdrowionka

Gość SyLa N
do cześć sylan Jestem w ciazy..!!!!Kochaniutkie teraz na was kolej:) czekam na info :)

czesc syla n ciesze sie twoim szczesciem udalo sie:) a powiedz ty studiujesz dziennie, zaocznie, pracujesz? no to teraz pora wybrac sie niedlugo do lekarza i czekac te 9 miesiecy az bejbe ci w brzuszku urosnie:) ja chyba poczekam na miesiaczke bo u mnie to pewnie nic nie bedzie.

Gość SyLa N
Ja pracuje kochana :) No ja tez test robilam przed @ i jest juz dobrze widoczna bylam na becie beta potwierdzila ja tez buziak1 myslalam ze jednak sie nie udalo ale ja sie dziwnie czulam

no ja tez sie jakos dziwnie czuje:/ ale to i tak pewnie nie to:) a co to jest beta? kurde to natchmiast rzucaj papierochy :)

Gość SyLa N
buziak1 Beta jest to badanie z krwi ktore potwierdza ciaze badz ja wyklucza!!

Gość buiak1
kurde fajnie masz:) u mnie pwnie nic nie bedzie bo mnie brzuch boli i pewnie jutro dostane okres regulaminowo:/ ciul bedzie trzeba probowac dalej teraz wychodzi ze dni plodne bede miala po swietach a akurat na sylwestra wyjeżdżam z chlopakiem na 6 dni wiec bedziemy mogli próbowac::) pozdrawiam buziaki. ale jak jednak cos by wyszlo jutro dam znac:)

Dziewczyny mam problem @ spóżnia mi się już 2 dni robiłam test w dniu spodziewanej @ po południu ale niestety nic nie wykazał był to Amil strumieniowy nie wiem co się dzieje mam chęć powtórzyć test tym razem z porannego moczu ale troszkę boję się rozczarowania.

narazie nie mam @ ale pewnie przyjdzie :) trzeba czekac:P ale zawsze dostawalam rano :P ale to o niczym nie swiadczy, ale niestety te bolesci brzuch, bol jajnikow, pleców musza swiadczyc o miesiaczce:/

Gość Herbatttka
Hej :) SYLA-gratulacje i życze spokojnej reszty etapów ciąży :) A co u mnie.Hm,dzisiaj po 5 nad ranem dostałam takich boleści jak na okres,że myślalam że ten okres już nadszedł :/ No,ale wstałam jak się zaprzeproszeniem podcierałam,to miałam lekkie zbarwienie krwia,ryska.Zjadlam,wziełam tabltke,z przekonaniem no trudno okres nadszedł.No,ale wstałam ok 11 i mam tylko brązowe plamienie to trwa to teraz.No nic czekam na rozwój sytuacji-okresu. :/

Gość SyLa N
No hey dziewczyny robcie testy i dajcie znac ;) Ja do @ mam jeszcze jeden dzien no ale test juz od kilku dni wychodzi pozytywnie robie codziennie hehe ... I na zmiane raz plytkowy raz paskowy;) Zycze Wam z calego serduszka 2 kreseczek...

Gość Herbattka
Nic z tego okres mi się właśnie rozkręca chyba na dobre. ;) No,ale żadna strata,bo pecjalnie z mężem się nie staralismy :)

no ja dalej nie mam @:P no ale znajac zycie jutro przyjdzie. chociaz moze tak sobie mysle ze moze lepiej zeby przyszedl :P

Gość SyLa N
buziak1 Jejku nawet nie wiesz jak sie ciesze !!!! Zrob test kochana ;) I zakladamy nasz topik dla ciezarnych :P Zalozymy go razem co ty na to ???

chyba nic z tego:/ wlasnie wrocilam ze szkoly i wyciagnelam tamp bo musialam sie jakos zabezpieczyc i jakies mam plamki krwi jakby tzn takie brazowe. nie wiem ale pewnie idzie okres.

Gość Syla N
Buziak1 ja tez mialam takie brazowe dzis przy podcieraniu a wczoraj ze sluzem ale @ brak testy pozytywne mam nadzieje ze wszystko tym razem bedzie dobrze i trzymam kciuki za ciebie! Lece dalej pracowac jak bede w domku to sie odezwe!

Gość SyLa N
Hey dziewczyny i jak ?? Sa 2 kreseczki buziak1 daj znac kochana bo ciagle mysle o Tobie czy Ci sie udalo

Gość SyLa N
I jak tam dziewczynki sa 2 kreseczki:)??? Co taka cisza