Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewakakakakakakakakakakaka

Czy test jest wiarygodny?

Polecane posty

Witajcie, mam pytanie. 1 listopada dostałam pierwszy raz okres po karmieniu piersią. Niestety dziś jest 6 grudnia i okresu nadal nie mam. 1 grudnia robiłam sobie test ciążowy i wyszedł negatywny (podobno wykrywa 6-dniową ciążę, a skuteczność jest 99,9 procentowa). Czy test zrobiłam za wcześnie? Czy można mu wierzyć?To możliwe, że jeszcze nie wykryło ciąży u mnie? Bo na teście nie było nawet lekkiej, różowej kreseczki (tej drugiej). Czy poprostu po karmieniu cykle są nieregularne i muszą się unormować? Jak to u Was było po karmieniu? Cykle były regularne? Błagam, pomóżcie!!!

mi się drugi @ spóźnił o 3 dni , a testy przed terminem @ mogą się mylić, mi wyszedł dobrze 14 dni od zapłodnienia

Tylko jedna odpowiedź?

??

Gość orinkopli
a co myslisz ze tu wrózki do jasnej cholery sa mozesz byc w ciązy a nie musisz zrób drugi test za pare dni jak @ sie nadal nie pojawi

zrób drugi test za kilka dni, jeśli okres się nie pojawi. cykl może mieć różną długość, to ze przed ciażą miałaś cykle np 28 dniowe nie znaczy ze teraz też tak będzie, możesz mieć np 35-dniowe, czy 40-dniowe i to też są regularne cykle. na razie nie możesz nawet mówić o tym ze spóźnia ci się okres, bo nie wiesz jakiej długości cykle będziesz miała moje po ciąży był 30-35 dniowe (plus jeden 47-dniowy).