Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po...ne to wszystko

czy w Polsce są tylko puste laski?

Polecane posty

Gość Pozostawiony
A studentki jeśli coś czytają to Coelho albo Masłowska.

Gość Pozostawiony
Być może dlatego, że temat powstał w odpowiednim czasie kiedy właśnie odczuwam chęć wyżycia się na ludziach ;)

Gość po...ne to wszystko
Świat wg Bundych - Kelly i Peggy - archetypy współczesnych Polek

"Pierwszy wolny nick" Ja akurat nie jestem fanka seriali, mojeżycie wypełnia cięzka praca, studia i rodzina... Świat według Bundich lubie...

Gość przepraszam ale incepcja
o Heglu:O Nie chcę być niemiła, ale rzadko mogę znaleźć w kimkolwiek dobrego partnera do rozmowy. To fakt - kobiety są jeszcze głupsze niż mężczyźni. To nie jest dobre miejsce do rozpisywania się na ten temat. 2 skończone kierunki studiów, do tej pory przyjaźnię się i regularnie spotykam z niektórymi wykładowcami, 2 moich najlepszych przyjaciół w trakcie doktoratu - zawsze mamy o czym rozmawiać. Jedyne, co chciałam powiedzieć, to... chuj mi z tego. Dobra (niby) praca, skończone studia, przekonanie znajomych, że jestem "mądralą", 26 lat na karku, jestem sama, nawet nie mam z kim iść do kina. Wolałabym być tym "głupim zwierzątkiem" i nie być ciągle sama...

Gość po...ne to wszystko
zebyscie chociaz oglądały mode na sukces jak ja

Gość po...ne to wszystko
Powyżej to podszyw, ale całkiem dobry i dowcipny....nawet może trochę ironiczny...;-)

Zamiast zakładać takie topiki, wystarczy poczytać starsze, na których już dawno ustalono, że: 1. Wszystkie kobiety są puste i głupie i wypisują tylko takie rzeczy jak tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4675339 2. Wszystkie leco tylko na kase 3. Żadna nie ma żadnej pasji 4. Z żadną nie ma o czym rozmawiać 5. Wszystkie oglądają tylko w kółko Tap Madl i czytają kolorowe pisemka. Żadna nie obejrzała, ani nie przeczytała niczego innego 5. Wszystkie to dzi*ki, które dają na prawo i lewo No tak już ten świat urządzony 😭 A może to, kurcze, jednak prawda, że każdego otaczają ludzie, na jakich zasługuje?

Gość po...ne to wszystko
Generalnie popieram przedmówcę (przedpiszcę...;-))

1. Wszystkie kobiety są puste i głupie i wypisują tylko takie rzeczy jak tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4675339 2. Wszystkie leco tylko na kase 3. Żadna nie ma żadnej pasji 4. Z żadną nie ma o czym rozmawiać 5. Wszystkie oglądają tylko w kółko Tap Madl i czytają kolorowe pisemka. Żadna nie obejrzała, ani nie przeczytała niczego innego 5. Wszystkie to dzi*ki, które dają na prawo i lewo Tap madl nie oglądam Pusta jestem i owszem bo pracuje ciężko iżadko starcza do pierwszego... Pasje mam-szydełkuje Dziwka nie byłam i nie jestem bo to pójscie nałatwiznę...

I rozumiem, z tym też się zgadzasz: "A może to, kurcze, jednak prawda, że każdego otaczają ludzie, na jakich zasługuje?" Bo ja uważam, że coś w tym jest :D

Swoja drogą.. dlaczego ludzie(kobiety i mężczyźni) oglądają seriale i programy rozrywkowe? Pewnie dlatego że chca sie oderwać od codzienności, bardziej niz Ci którzy na utrzymaniu rodziców kończa po 5 kierunków i nie maja zadnych zobowiązań...

Gość po...ne to wszystko
Niestety...wpływ na otoczenie mamy niewielki....ale zawsze można się przystosować ;-), albo udawać, że się przystosowało...

Lay, litości to był zjadliwy sarkazm :D Nienawidzę takich durnych generalizacji i staram się je piętnować Ale już niejedna osoba tu zwróciła mi uwagę, że muszę popracować nad intonacją, bo nie łapią, kiedy mówię serio, a kiedy nie. Przeczytaj, proszę, co napisałem na cytowanym topiku

Gość jndkjcn
jestem atrakcyjna inteligentną kobietą posiadającą duzo zainteresowan i co z tego skoro jestem samotna? nie tylko wiekszosc kobiet jest pusta:/

Gość po...ne to wszystko
A babskie forum jest świetną rozrywką i doskonałym "odmóżdżaczem" Wszelkie komedie, kabarety, seriale są cieniutkie w porównaniu do tego forum.

Jak zostało przez kogos napisane wczesniej, mądrośc z inteligencja nie musi isc w parze... wiec wtf? Skoro autor nie może znaleźc wspólnego jezyka z kobietami ze swoje uczelni to moze niech ja zmieni bo widac uczelnia nie tak renomowana jak mysli...

po....ne to wszystko: doskonała odskocznia może tez byc serial i durne programy rozrywkowe, dla jednych to, dla innych kafe...

Gość po...ne to wszystko
lay all night - ależ mnie nie chodzi o odskocznię... tylko poziom zrozumienia - dla większości właśnie seriale są szczytem intelektualnym na jaki się mogą wznieść. A najsmutniejsze dla mnie jest to, że niski poziom nie wynika z ograniczeń, ale z lenistwa (a może ociężałości) umysłowego. "Po co myśleć jak można dostać gotowe rozwiązanie"

Gość po...ne to wszystko
lorika - i to co napisałaś jest właśnie tragiczne, a zarazem komiczne. Nie chodzi o rozmowy o sztuce, wartości...tylko o logiczne myślenie, nawet w prozie życia, nie zaś o bezmyślne powtarzanie wyuczonych schematów. Bo właśnie pozostawanie wiernym wyuczonym schematom powoduje, że życie staje się prozą..i do tego marną ... bardzo marną!!

Gość po...ne to wszystko
A co ma powaga do logiki? Rozrywka na babskim forum jest boska i ubaw po pachy!!

po...ene to wszystko: To weź może spróbuj odwrócić kwestię: co jest, kurna, ze mną nie tak, że trafiam tylko na jakieś puste lale? Jak to jest, że jestem w środowisku, gdzie są tylko takie? Ale, w sumie, to trochę może i ci zazdroszczę. Czasem, myślę, też chciałbym poznać jakąś bikejkę, a tu tylko wokół same seksowne intelektualistki w okularach [sarkazm - btw, szkoda, że nie ma takiej minki - bo zaraz znów ktoś mnie weźmie serio]

Gość po...ne to wszystko
A już najbardziej mnie rozbawiają odpowiedzi bez zrozumienia tego co było napisane wcześniej - naprawdę jest to urocze i bardzo zabawne czytać wypowiedzi bez sensu i nie na temat.... niektóre teksty przez przypadek dorównują absurdowi dowcipu Monthy Pyton -a (szkoda tylko, że przez przypadek)

Gość po...ne to wszystko
Durden - BRAWO!! Faktycznie - same intelektualistki w ponętnych okularach.... Naśmiałem się już dzisiaj dość....Dobranoc Wszystkim