Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA:((((((

Jestem zdesperowana , chcę być młodsza !!! 30stka to koszmar

Polecane posty

09:08 [zgłoś do usunięcia] ike znowu nie wzięłaś tabletek? i jeszcze raz zwrócę Ci uwagę: NIE MIERZ WSZYSTKICH WŁASNĄ MIARĄ To, że Ty może musisz rano brać jakieś tabletki, to nie znaczy, że każdy tak musi .... przyjmij to w końcu do wiadomości :) dziękuję za uwagę

Gość amator trzydziestek
"czas mija i nie wygladam jak dawniej " i całe szczęście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te dwudziestokilkuletnie małolaty wkurzają człowieka, skórę mają niby świeżą, ale albo to wyniosłe suki, albo blacharskie materialistki, albo zaabsorbowane pracą i karierą świruski każde ciało się zestarzeje w ciągu kilku lat dlatego ważniejsza jest mentalność i charakter kobiety najlepwsze sa takie po trzydzietsce - mają już w miarę poukładane poglądy na świat i mężczyzn, ciała w pełni rozkwitu i wiedzą czego chcą i co to jest świadoma przyjemność a nie tylko seksualne ćwiczenia na ilość

ke? przykro mi nadziejo ale nie stosuję twoich metod i nie - jednak nie masz tupetu jesteś po prostu chora

każdy widzi, jakie Ty stosujesz metody wyzywania... obrażania.... myślisz, że nikt tego nie widzi?

w jednym ci przyznam rację nic co dotyczy ciebie nie jest śmieszne nawet moje komentarze na twój temat jesteś żałosna a ja nie kopię leżącego więc nie twój widok nie wprawia mnie w wesołość i nie nastraja do żartów

amator Zgadza sie,szkoda,ze niewielu facetow to widzi.Biegają za takimi,uroda szybko mija i meczą się z taką przez nastepne 30 lat:D

nie zasługujesz na nic więcej ale nigdy nie musiałam wstydliwie ukrywać się pod pomarańczą ( jak co poniektórzy...do czego się przyznali) żeby to napisać to jak tam nadziejo używasz pomarańczowych niczków?:)

kobieta jest piękna w tym okresie kiedy jest najlepszy czas na ciążę czyli 17-24 lata właśnie PO TO jest piękna żeby zachęcić swoim wyglądem do obcowania z nią natura nie po to dała ci piękno żeby zadowolić Twoje ego autorko ale po to żeby przedłużyć gatunek powinnaś mieć jednak świadomość że nie jesteś tylko ciałem lecz czymś więcej

ha ha ha tak myślałam czas na twoje wyjście "rakiem"

nie, nie rakiem...ike ale zawsze musi być ktoś, kto ustąpi pierwszy.. a że zazwyczaj ja to robię,,, więc i dzisiaj odpuszczam zwłaszcza, że widzę, iż moje prośby nie docierają do osoby zainteresowanej miłego mimo wszystko

Gość rozejsc sie
ike wypierdalaj stad tam gdzie cie nie chca

jakie prośby? chyba bzdety podejrzewasz mnie o coś tam... a sama nie odpowiedziałaś na proste pytanie:) to powtórzę jak to jest z twoimi pomarańczowymi nickami pamiętasz może zwłaszcza jeden? za czasów grzecznego topiku? stąd przychodzi ci do głowy, że inni chcą władać twoją wyjątkowo mierną bronią?:)

Gość ghhgfhgfhg
wiem ze nigdy nie bede wygladac jak 20-tka,ale wlasnie najwspanialszy okres dla mnie w zyciu zaczal sie po 30-tce,nie chcialabym miec nigdy w zyciu znowu te 20 lat,wlasnie po 30-tce mam wieksze powodzenie u facetow ,chlopakow,w roznym wieku,starszych ,mlodszych,tak ze ja wole miec te przeszlo 30 lat,ja nie czytam co tutaj ludzie wypisuja bo wiem ze w zyciu realnym jest inaczej,tutaj wszyscy chca mlode,piekne zadbane,szczuple dziewice,ale niestety rzeczywistosc jest inna,

Gość Mam 32 lata
Witaj. Tez chcialabym byc mlodsza, bogatsza i piekniejsza ;) Ale nie jestem, moge tylko pomarzyc... Czlowiek, oprocz ciala to tez dusza. Mam madrzejsza dusze niz w wieku 20lat. "nie mowcie ,ze kobieta po 30 to orzeszek w miodzie , tak mowia tylko kobiety . Dla facetow taka osoba jest juz ''przechodzona'' czytam internet i widze co ludzie wypisuja , nic nie zastapi pieknej mlodej jasner cery ." Ja znam facetow, ktorzy tez tak mowia. I nie rozumiem o co chodzi. Musisz sie podobac wielu mezczyznom? Mi wystarczy jeden :)

Gość borsuuk
ZDESPEROWANA:((((((wiem. ale to jednak bardzo mile , mzoe jestem nienormalna nie wiem . jesteś jesteś

Gość borsuuk
ike kretynko czy ty nigdy nie umiesz skończyć w odpowiednim momencie, tylko jak dziecko będziesz ciągła swoje durnowate treści w nieskończoność?? to pytanie retoryczne rzecz jasna 🖐️ WYPIERDALAJ W KOŃCU STĄD, NAJLEPIEJ W PÓŁ SZPAGATACH JAK TO MÓWIĄ NA KAFE :D:D:D

Gość oj biada biada
no i rozpierdoliły dziewczynie topik :) (nie trzeba mowic kto)

Gość poczytak KTO rozwala topiki
Nadzieja8 jest psychicznie chora

Gość do neinka - cd.cd.
10:29 ike ja pisałam na temat :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość mamo nie siedź tyle na necie
oj biada biada no i rozpie**oliły dziewczynie topik (nie trzeba mowic kto) nie trzeba mówic kto bo każdy wie że to ten wstrętny rudy śmieciuch kafeteryjny to zrobił :classic_cool:

Gość wystarczy zobaczyc kto
pierwszy napisal nie na temat------------N8 :D:D gdyby nie doczepiala sie do wszystkich, nie byloby problemu

Gość do neinka - cd.cd.
widać właśnie jak na temat i kto pierwszy zaczął obrażać biedna, niewinna ike :D:D:D:D ostoja niewinności

Gość wystarczy zobaczyc kto
to samo robi na topie kochanki i innych. poczytaj kobiete o nicku Nadzieja8, nie tylko na uczuciowym jej nie lubia;)

Gość do neinka - cd.cd.
do wszystkich do wszystkich? O czyli ike to wszyscy? :D:D:D ale tu się zrobiło wesoło:D

nadziejo vel do neinka a to nie ty pisałaś, że ktoś pierwszy musi ustąpić i zmyłaś się, żeby nie odpowiedzieć na moje pytanie?:) masz dziś jakiś kryzys? idziesz na całość ? jednym słowem : odpierdoliło ci dziś doszczętnie?:)

Gość do neinka - cd.cd. = nadzieja
i po co to robisz wariatko--------sama pisz pod 1 nickiem zamiast sie czepiac innych