Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA:((((((

Jestem zdesperowana , chcę być młodsza !!! 30stka to koszmar

Polecane posty

Gość do neinka - cd.cd.
to samo robi na topie kochanki to raczej dobrze o niej świadczy że na kochankach jej nie lubią:)

Gość do neinka - cd.cd.
jeśli ją widzisz w każdym nicku jaki Cię śmie skrytykować to może Ty IKE powinnaś raczej pomyśleć o chwilowej przerwie na necie? :)przemęczenie osiągnęło już u Ciebie apogeum pozdrawiam Nadzieja8 :)

wyłożyłaś się na tym nicku tyle razy, że wpierając teraz , że to nie ty naprawdę liczysz na dzień cudów

Gość do neinka - cd.cd. = nadzieja
tobie wariatko nic nie pomoze, nalezy ci tylko wspolczuc, produkuj sie dalej

Gość mamo nie siedź tyle na necie
wystarczy zobaczyc kto pierwszy napisal nie na temat------------N8 gdyby nie doczepiala sie do wszystkich, nie byloby problemu nie znam żadnej N8, znam natomiast tę rudą wstrętną kafeteryjną trollicę i wiem że nie potrafi skończyć i ze będzie pisać aż nie padnie ryjem w klawiaturę a ktoś musi okazac się mądrzejszy, dlatego tez ike zawsze ma ostatnie zdanie na kafe 🖐️

Gość psychiczna sama sie przyznala
ze pisze w pomaranczy ;) brawo buahahhhahhhhaaaaa

Gość psychiczna sama sie przyznala
N8 - to psychik nadzieja :D:D

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4639915&start=810 o na tej stronie np:) 19:19 [zgłoś do usunięcia] do neinka - cd.cd. ja wolę Emporio White Woman Armaniego , ale już teraz nie można nigdzie dostać.... ................. 19:33 [zgłoś do usunięcia] sherry ann neinka wydaje mi sie ze widzialam Emporio niedawno w Douglasie ...podobnie jest z Liberte Cacharel, wycofali z produkcji podobno... nie ma sie co przyzwyczajac do zapachu to tak poza tematem ........... 19:47 [zgłoś do usunięcia] Nadzieja8 w Douglasie oo, a dokładnie, to gdzie? szukałam na Allegro -nic

Gość do neinka - cd.cd. = nadzieja
kobieto ty naprawde potrzebujesz pomocy, oskarazsz innych a sama robisz to damo, piszesz ze masz obowiazki a jestes na kafe pod roznymi pomaranczami, brak slow na ciebie

Gość do neinka - cd.cd.
"znam natomiast tę rudą wstrętną kafeteryjną trollicę i wiem że nie potrafi skończyć i ze będzie pisać aż nie padnie ryjem w klawiaturę a ktoś musi okazac się mądrzejszy, dlatego tez ike zawsze ma ostatnie zdanie na kafe " haha no dokładnie i ludzie o tym wiedzą i już jej tylko przytakują:D Nadzieja8 odpuściła a ta ją wszedzie widzi ike=przypadek nieuleczalny

Gość do neinka - cd.cd.
tak, tak ike :Di tak wszyscy Ci już przytakują :)

Gość nadziejo spójrz teraz i zobacz
co robisz :O

Gość do neinka - cd.cd.
to i ja sie jeszcze wpisze jak pomarańcza, to pomarańcza to i mi wolno :D:D:D:D a co mam sobie żałować?

Gość nadziejo spójrz teraz i zobacz
masz rozdwojenie jaźni? :O

No cóż.. nikt nie jest wiecznie nastolatka ;) Ty też kiedyś bylaś i miałaś ,,swój czas" młodości. Te nastolatki za 10 lat też bedą w Twoim wieku bo czas dla nich też się nie zatrzymał.. sztuką jest poprostu młodo wyglądać w wieku tych 30 czy 40 lat ,ale jak nastolatka już raczej wygladać nie będziesz.Pogódź się z tym i dbaj o cere i tyle

Gość do neinka - cd.cd.
myślisz, że tylko one lubią emporio? :D:D:D:D:D:D ja też lubie i co?:D

no ty lubisz:D ty przecież pytałaś :D to nadzieja może lubić przy okazji :D kurwa znowu wlazłaś nie na ten nick:D

Gość czytam i wyglada na to ze ta
nadzieja8 jest na jakiejs rencie dla umyslowo uposledzonych :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość do neinka - cd.cd.
tak ike, tak ja już ci tylko przytakuje :D:D

Gość ten post co podala ike pokazuj
e ze ten psychik pisze sam ze soba :O:O

Niech twoim wzrorem będzie np Monica Belluci ona mimo ,że jest po 40-stce wygląda lepiej jak nie jedna nastolatka;) I coś Ci powiem. Mnie jeszcze czasem biorą za nastolatkę bo mam dopiero 22 lata i dosć młodo wyglądam ,ale nie chciałabym być nastolatką;) naprawdę teraz bardziej kobieco wyglądam , mam większe chyba nawet powodzenie niż wtedy , więcej mi wolno bo np jak bylam nastolatką musiałam sie ukrywać z chlopakiem itd ,a teraz nie muszę i do tego mieszkam sama ;) więc pelna swoboda, niezeleżność..

Gość lamka 2
Dziewczyno przestan, ja mam 42 lata, nigdy lepiej nie wygladalam i nigdy nie mialam takiego powodzenia jak teraz. I naprawde dla facetow taka 30 i wiecej jak jak pączus w maśle. Chodzi tylko o to, abys byla zadbana, czyli abys byla modnie ale kobieco ubrana (nie jak nastolatka!) i aby wlkasnie Twoja byc moze juz zmieniajaca sie buzia byla maksymalnie nawilzona, odzywiona i wtedy bedzie taka świeza, zyska tez na jedrności. A co najwazniejsze, to poczucie swojej kobiecosci, wtedy nawet zmarszczki jesli sa nie zwracaja uwagi. Ja podobno wygladam mlodo, ale uwierz, ze jak mam dola, jakis zly dzien, ze jestem smutna, zla, ta postawa mina dodaje mi conajmniej 5 zeby nie powiedziec 10 lat. Serio. Popracuj nad obliczem i Wygladem ogolnie i z podniesiona glowa wyrywaj mlodych facecikow :)

poza tym serio faceci nie koniecznie wybierają nastolatki.. niektótrzy wolą dojrzalsze kobiety i wiem to bo obserwuje do jakich zarywają. Każdy będzie kiedys mial jak dozyje te 30 , 40 , 50 lat. sztuką jest poprostu wyglądać w tym wieku tak ,że kazy będzie robił oczy ,że tyle masz;) a o cerę dbaj bardziej kremami , nie choć do solarium , zmywaj makijaż jak wracasz do domu i to wystarczy. nawilżaj skórę często.. moja mama tak robi cale życie i naprawdę młodo wygląda

Gość Nadzieja8 to fałszywiec
ike jaka jest, taka jest, ale nie mozna jej zarzucic, tego co robi ta nienormalna o nicku nadzieja kto jest dluzej na kafe, wie co robila nadzieja8 i zielona

ona po prostu liczy na to, że większość ma podobnie niski (jak ona) poziom inteligencji wpisuje posty o 5 rano i tak do prawie nocy po czym mi każe robić przerwy na siusiu spoko ja lubię kafe:D mogę robić te przerwy:D ale ona niech założy cewnik :P

ja też wiem ,że czas leci i ani sie obejrze a będę miała te 30 lat czy więcej ,ale nic nie trwa wiecznie dla nikogo młodość też ;)

Gość Nadzieja8 to fałszywiec
ike brak slow, niestety widac ze ma nierowno pod sufitem, to tyle w jej temacie🖐️

Gość AgusiaS
W ogóle cie nie rozumiem, a mam dokładnie 30 lat.Wygladam lepiej niz w liceum i kazdy daje mi góra 24 lata.Czuje sie młodo, jestem szczupła i pełna zycia, moze bede myslec tak jak ty za jakies 10 lat

Gość oczywiście na kafe
siedza same 40-tki o wyglądzie nastolatki.... ta.... jasne.... albo nei widxą swoich zmarszczek, przesuszonej cery, bruzd przy nosie, kurzych łapek.... rozumem Autorkę, ale... nie da sie zatrzymać czasu. niestety. Należy pogodzić siez tym, że jest sie coraz dojrzalszą osobą, ni ema już pryszczy, tłustej skóry, a od śmiechu w kącikach oczu poakwiają sie te niechciane linie... brrr...