Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaa222

tort na chrzest z roczkiem

Polecane posty

Gość pytajacaaa222

mam problem otóż moje dziecko bedzie miało chrzciny i roczek razem a kapletnie nie mam wizji co do tortu i napisu na nim.moze macie jakies pomysły i wizje...

Gość pytajacaaaa222
jest łądny ale musze zmiescic napis na ten tort a wolała bym zeby był kwadratowy z napisem na roczek a dekoracja jak do chrztu taki 2 w 1 .robił ktos was chrzciny z roczkiem???moze takie osoby niech sie tez wypowiedza:)

Gość pytajacaaaa222
up up

Możesz upiec tort śmietankowy-motyla.Tzn.jak biszkopty przełożysz masąto przeciąć je na pół i te połówki odwrócić do siebie zaokrąglonymi brzegami i złączyć.Na przód dasz suche rórki jako czółki i przyosdobić go można owocami!Świetnie wygląda:)

Zamiast owoców na wierzchu i bitej śmietany,możesz zrobić polewę czekoladową,a napis zrobić z bitej śmietany i przyozdobić jak motylka! Albo jeszcze inaczej:)Zrobić tort motyla,ale z masą budyniową,na wierzch posmarować masą,a napis zrobić z polewy czekoladowej!I przyozdobić:)

Gość pytajacaaa222
tak tylko tort bedzie cukierni

A musi być napis? Może same ozdoby i świeczka, białe kwiatuszki błękitnymi dodatkami.

Gość pytajacaaa222
to jest pomysł:) nadzieja nic sie niestało:)

Gość może byc tort
wyglądający jak książeczka do modlitwy ze zdjęciem dziecka i napisami imię i 1 roczek

Gość pytajacaaa222
no własnie ja niejestem fanka pieczenia ani gotowania;/dobrze ze jeszcze cukiernik istnieje:) co do tego zdjecia to niejestem przekonana niewiedziałam ze z tortem moga byc takie problemy:)