Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość Do Czujna ja
Ale każdy samotny ma rękę! No chyba, że stracił w wypadku!

hehe ...dobre rady , bo zaoszczędzić można na kasie i na przykrych przeżyciach skoro 'każdy zdradza' np. widzisz Czujna ...powinnaś zatem czuć się zupełnie komfortowo , w takiej sytuacji nie każdy zdradza , tylko ok 50 % mężczyzn i 30 % kobiet ( liczby te wzrastaja ) i nie jest to żaden argument ja rozumiem ...luz , grono szczęśliwych samotnych znajomych , brak zobowiązań , po prostu ruja na całego albo ' Sex w wielkim mieście ' ...i tak do końca tego parszywego życia ;) ...no no filozofia niby ponętna i niegłupia ...a właściwie tak głupia , 'nienormalna ' , wprost zwierzęca , zanik sfery wyższych uczuć ..czyli po prostu PATOLOGIA :P klienci barów , pubów , forum , NK , facebook żyjący lub próbujący żyć wg. takiej nowej filozofii pseudożycia .

Gość Czujna Ja
Wyssany te dobre rady to jednak są na krótką metę. Dobrze to określiłeś - "Pseudożycie".

coraz więcej ludzi zaczyna wierzyć , że to jest noramalne , naturalne , właściwe , albo wcale nie gorsze niż tworzenie rodzin z dziećmi , odpowiedzialnością , wspólnym wychowaniem , wspólnym zaangażowaniem w różne rzeczy idee współczesnego świata ( zwłaszcza tzw. wielkomiejskiego lub pewnych snobistycznych kręgów ) jeste też w tym pewien cel i metoda ( przynajmniej moim zdaniem ) , po pewnych poszukiwaniach , analizach , postaw współczesnych filozofii najbardziej kojarzy mi się to z tzw. NWO . :) no widzisz , dobrze masz ...ona prawie sama...a ich czterdziestu :P

no cóż , zosia pewnie w tę nadchodzącą burzę ( już grzmi ) ...dorwała rower ...i popedałowała :)

Witaj 17latek :) U mnie nic nowego.W zeszły weekend byłam min.w Licheniu.A poza tym praca i praca. :) A co u Ciebie? :)

Pielgrzymka jakas do tego Lichenia? :) A u mnie tez w sumie nic nowego, w szkole zawalaja nas masa nauki (jutro cos kolo 3 sprawdzianow mam), a ja oczywiscie sie nie ucze hehe. A dzisiejszy dzien to porazka jakas byla, w nocy nie moglem zasnac i pozniej pol dnia jakis rozdrazniony chodzilem.

z kolega? :D wez przestan, nawet nie zaczynam sie uczyc bo i tak wiem, ze po 5min oleje to :)

dobra zapytam jeszcze raz, z kolega? :) Nie badz taka tajemnicza :)

Co niektorzy nauczyciele zabili we mnie chcec zdobywania wiedzy wiec nie zagladam do ksiazek cos ostatnio... :)

Nauczyciele czasami potrafią zniechęcić, ale ja zawsze się skutecznie motywowałam.:) Jeszcze trochę i będą wakacje:)

Czyli problem samotnosci powoli przestaje Cie dotyczyc mam nadzieje :) Juz o nic nie pytam bo i tak nic z Ciebie nie wydusze chyba :)

Mnie to raczej demotywuja :) Wysysaja z czlowieka energie tylko wampiry jedne, czlowiek wychodzi z lekcji i ma mniej wiedzy w glowie niz jak na ta lekcje przychodzil...

Nie czuję się samotna ,bo mam wokół siebie osoby, które mnie kochają.:) Brak mi tylko tego jednego , z którym mogłabym założyć rodzinę. Nie chcę zbyt wiele pisać o tym mężczyźnie, bo On może to przeczytać.:)

Tak, tak. Raczej to nie chcesz ze mna o nim pogadac :) Ale jak tam chcesz :P

Naprawdę On to może przeczytać.Poza tym nie będę o tym pisać na forum, bo to nie jest odpowiednie miejsce.