Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Takich ludzi juz nie ma, swiat nas wszystkich zepsul juz Nigdzie sie nie wybieramy

Gość Poeta Rabarbar
Chrzanić to! Normalny człowiek zawsze taki był, a że garstka debili ze szczytu światowej polityki wychodowała na świecie stada osłów, to nie znaczy, że mamy się z tym zgadzać! Na przekór poprawności politycznej tępmy to co złe!

Gość Poeta Rabarbar
Są jeszcze tacy ludzie, tylko sidzą na pustelni, bo ich POstępowi, wykształceni Europejczycy do głosu nie dopuszczają! Przy okazji przyklejając im niesłusznie łatkę wrogów, złych, zacofanych, faszystów, ciemnogrodu, cnotków i cnotek itd. itp.

Poeto,ale nie damy rady tego wytępić, bo świat idzie w złą stronę.A osoby takie, jak opisałeś nie mają łatwo w życiu, uznawane sa za staroświeckie, dziwaki, nudne.

Gość Poeta Rabarbar
No nie mają, ale do wielkich prześladowań jeszcze nie doszło! Grunt w tym, żeby szukać podobnych do siebie i z nimi przystawać.

Gość Poeta Rabarbar
Mówią o mnie tak: - faszysta - nacjonalista - radykał - katol - poganin - pojeb - dziwak - wykolejeniec - spiskoświr - prawik, niewydymek - odludek Nie wiem które określenie dane mi przez ludzi mam sobie wybrać ;)

Szukac tez nie jest łatwo, bo nikt nie ma swoich poglądów wypisanych na twarzy, ale próbowac trzeba pomimo trudności.

wzruszyłem się ..słysząc te słowa :) ale ..ferdek wciąga , gdyż jednak będąc ikona nieroba czerpiącego wzory z TV , jednak buntuje się wobec tych szalonych 'walczących o jego duszę idei ...przeinacza je na swój styl , kombinuje , zwodzi , wymyśla , projektuje coś na swój wzór ...jest niepowtarzalny , mimo , że kreowany jako idiota -moher pojawiające się pseudoautorytety sugerujace jakis 'nowe 'rozwiązania idee , ośmiesza wykazując ich 'napuszenie ' i idiotyzm wręcz jołop czyni z autotytetów nowego porzadu ...jołopów ( nie każdy to dostrzega , oczywiście ) prosty Fredek- nierób potrafi być w ten sposób w pewnym sensie szyderca new age :D:P

Gość Poeta Rabarbar
Może dlatego ętelygenci nie lubią tego sitcomu, choć sami się przyznają, że go oglądają i oglądali za czasów khamidowskich!?

Gość Poeta Rabarbar
No robić swoje i się nie przejmować! Tylko złość bierze górę gdy dajesz na tacy dowody, mówisz prawdę milion razy, a konformistyczna masa nie chce słuchać i jeszcze atakuje, zarazem pobłażając tym złym! A wszystko to za przyzwoleniem Góry! Ale do czasu, do czasu...

Gość Poeta Rabarbar
Dobra, to ja też! Dobranoc!

Wlasnie skonczylem ogladac Incepcje. Polecam Wam ten film. Dobranoc :)

Siostra, nie przeginaj z ta szkola :D I zeby nie bylo, ze 10 godzina a ja przed komputerem. Uspokoje Cie i powiem, ze wlasnie z domu wychodze :P

Gość Czujna Ja
Cześć, Jak miło Was się czyta:D Sory, że nie pisałam ale miałam trochę słabszy okres, po tych antybiotykach mój organizm nie może dojść do siebie. Pozdrawiam Was serdecznie:)

to tak jak ja ...półpasiec , czyli powrót ospy wietrznej wynikły z osłabienia fizycznego organizmu paskudna dolegliwość , po szczepiniach przeciwgrypowych ...i ogólnym zmęczeniu organizmu :( :P pozdrawiam :D

Hmmmm Czyli jak zostaje w domu i olewam szkole, tylko ucze sie grac na gitarze to wszystko w porzadku tak? :) Bo przeciez sie ucze :) A o 10 sobie na wagary oczywiscie wyskoczylem :) No przeciez nie do szkoly... :) Czesc Czujna

Gość Czujna Ja
Wyssany to Cię cholerstwo złapało, życzę powrotu do zdrowia. Cześć 17 tek:) widzę, że Cię Zosia pilnuje cobyś na złą drogę nie skręcił. Pisałeś że wybierasz się na Woodstock, to Twój pierwszy Woodstock, czy już byłeś? Bo jestem ciekawa jak jest teraz. Ja też kiedyś jeżdziłam, ale to był 2, 3, 4 Woodstock, hehe jeszcze zeszłe stulecie.

To bedzie pierwszy na jaki sie wybieram ;) A Zosia jak sie mnie uczepila to koniec :)

Gość Czujna Ja
To jak pojedziesz to koniecznie po powrocie musisz zdać relacje jak było. Wtedy w latach 90 było strasznie fajnie, hipisi, metale, punki, wszyscy razem się bawilli na koncertach, muzyka aż trzęsła ziemią, oczywiście ogromne pole namiotowe, mnóstwo flag, by każdy mógł jakoś trafić do namiotu. Na jedzenie chodziliśmy do Krisznowców, bo rozdawali za darmo, albo kupowaliśmy bułki z kapustą w środku:D To były czasy, a teraz to by sie kurczaczka zjadło, kebaba itd., kurcze ale się człowiek zmienia. Oprócz koncertów było kino letnie, kultowy Rejs był co roku, i jeszcze pamiętam taki jeden film: Autoportret z kochanką, podobał mi się bardzo. Ale się rozmarzyłam,jest co wspominać.