Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdacz-psychologgg

kto z was nie chce miec dzieci

Polecane posty

Gość dfsdfsdf
Natomiast pozostałe powody, typu bo nie chce mi się starać o większe mieszkanie, rozstępy, szkoda mi pieniędzy, mogą napisać młode leniwe dziewczyny, które tylko leżą na tyłku na mamusi utrzymaniu i jeszcze dyskoteki im w głowie. Niestety taka prawda. OOO, matko, co za ograniczona osoba to napisala.... :(

Gość DO AUTORA!
Taka, która nie leży tyłkiem do góry na utrzymaniu męża i nie jęczy że czegoś nie chce, bo musi na to zapracować.

Gość co za upierdliwe babsztyle!
kolejny topik, ktory mial byc dla i o tych, ktorzy nie chca miec dzieci, przerodzil sie w topik przekonywania, jak to fajnie miec dzieci. podczas, gdy na topikach dla tych, ktorzy maja i chca miec dzieci, nikt wam nie wlazi marudzic, ze np. dzieci sie miec nie powinno, bo sa tylko balastem. zajmijcie sie wlasnym swiatem i przestancie zawracac du.pe tym, ktorzy mysla inaczej, bo oni wam du.py nie zawracaja. 🖐️

Gość ja tylko
No topikach o dziewczynach starających się o ciążę jest również wiele bab, które piszą wprost niewyobrażalne rzeczy!!! Widać mało koleżanko czytasz takich tematów. Tam to dopiero wpieprzają się niedopchane, czy sama nie wiem jak pokrzywdzone przez życie babiszcza, które wyśmiewają się z kobiet chcących mieć dziecko. Mało tego, obrażają je pisząc do tych co zaszły w upragnioną ciążę, że pewnie sobie ją uroiły, albo żeby się nie cieszyły bo i tak poronią, a do tych które poroniły piszą, że je wyskrobały. To są dopiero je*ane kur*y, poczytaj sobie trochę autorko powyższego posta, zanim wysnujesz kolejny nieprawdziwy wniosek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie będę mamą, chyba
Dowiedziałam się ostatnio, że mój facet nie chce dzieci, poniżej jego argumentacja. On się ich boi, dzieci są takie „kruche, nie trzymał nigdy na rękach noworodka i tego nie zrobi. Dziećmi trzeba się nimi opiekować a ja po porodzie będę miała rozstępy i się roztyję, nie będę miała dla niego czasu, nie będzie czasu na wyjścia do pubu. A teraz najważniejsze - bo to jego dzieci a nie on będzie „w centrum zainteresowania. Jemu jest dobrze jak jest i nie chce tego zmieniać.

Gość Catherine7557
ja nie chce mięc dzieci .. uhh, jak pomyśle, że miałabym się męczyć z małą latającą i drącą się kulką to mnie krew zalewa ;x

ja nie chce. bo sa glupie, wrzeszcza, rycza, dra mordy, smierdza, sraja, rzygaja, trzeba po nich sprzatac, pochlaniaja kupe kasy i czasu i miiiiiilion innych powodow ktore akurat teraz nie przychodza mi do glowy, wiec wymienialam te najwazniejsze ;]

Gość Catherine7557
a do tego są niewdzięczne ;x

Gość co innego jak ktos jest biedny
ja tez nie chce czy to sie komus podoba czy nie!! :P

Gość rabana
nie chcę dzieci, bo jestem brzydka i niska. prócz tego mam tendencje do tycia i męczy mnie obsesja na tle wyglądu od dobrych kilku lat. mam złe geny. prócz tego nie mam kasy na dziatwy.

Tez nie chce dzieci,zwyczajnie ich nie lubie,denerwuje mnie ich sama ich obecnosc a zarazem smieszy postepowanie doroslych na widok niemowlaka.co fajnego jest w przewijaniu pieluch,obolalym ciele i odsiadce w domu?

Tez nie chce dzieci,zwyczajnie ich nie lubie,denerwuje mnie ich sama ich obecnosc a zarazem smieszy postepowanie doroslych na widok niemowlaka.co fajnego jest w przewijaniu pieluch,obolalym ciele i odsiadce w domu?

Aha, nie napisałam dlaczego nie chcę. Nie chcę, bo trzeba non stop naokolo nich latać (trzeba nakarmić, przewinąć itd.,), drą się bez powodu, hałasują szczególnie jak są z innymi dziećmi. Jakiś Sylwester czy coś a tu problem: maluch. Trzeba mieć z kim zostawić. Potem, jak podrosną to zamiast wykorzystać wolne dni z pracy i odpocząć, trzeba wykorzystać je na jeżdżenie z nimi do lekarzy. Widzę tylko negatywne strony :(