Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytytytytytytyyy

nienawidze go zycze mu smierci i wiem ze umrze

Polecane posty

Gość rytytytytytytyyy

moj ojciec wpakował mnie w depresje,i moje rodzenstwo wlasnie chodze na terapie i jakos zaczynam sobie radzic,i moj ojciec ma raka pluc i ciagle robi awantury,wlasnie podniosl reke na moja mame:(a moja mam ze strachu broni go,nigdy nie szla za swoimi dziecmi bo tak bardzo sie go bala:(juz jestem zmeczona i pragne juz spokoju jak i moja mama:(

Gość miej pretensje do
mamy, ze została z Twoim ojcem

Gość rytytytytytytyyy
mam pretensje do niej i do niego jest we mnie tyle emocji:( czasem wrecz wpadam w furie za to,ze mam 22 lata a przez niego musze chodzic na terapie,nie moge znalezc sobie chlopaka przez to... tak pragne zeby juz umarl

Gość rytytytytytytyyy
nie rozumiem jak mozna tak robic bedac smiertelnie chorym,myslalam,ze go ta choroba zmieni...

Gość moja drogaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cóz, to prawda miej pretensje do matki, to ona z nim zostala i nie zycz komus smierci, bo zło wraca ( czy chcesz w to wierzyc czy nie )

Gość rytytytytytytyyy
nawet nie wiecie jaka jestem zmeczona jak zniszczyl nam zycie i ciezko nie chciec juz jego smierci:( nikt nie wie jakie straszne rzeczy sie dzialy u nas w domu:( rąbanie sikierą mebli itp

Gość raritet delikatet bier
Twoja stara to Twój stary! Wasi starzy to mój starty, a mój stary to Wasza stara!