Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białamysz

pomocy

Polecane posty

Gość białamysz

Witam, nie wiem co mam zrobić. Znalazłam się w okropnej sytuacji. Moje zycie już od jakiegoś czasu to pasmo nieszczęść. Rok temu mocno się zakochałam, nigdy mi się to nie przytrafiło i nagle uderzyło jak grom z nieba. Chłopak mnie ignorował, odrzucił. Później zmienił szkołę. Bardzo cierpiałam. Nie miałam się komu zwierzyć, nie mam przyjaciół. Nie mogłam porozmawiać o tym z mamą. Wiem jaki ona ma stosunek do spotykania się w wieku nastoletni chłopca i dziewczyny... Mój ojciec przez długi czas pił, robił awantury i chodził złośliwy. Bardzo źle to na mnie działało, płakałam nocami a w dzień uśmiechałam się by nie zasmucać mamy. Teraz doszły problemy ze szkołą. Mam złe oceny z chemii i matematyki. Mama się dowie i będę miała piekło na ziemi... Nie mogę jej powiedzieć o mojej nieustającej depresji i niechęci do życia. Nie wiem co mam zrobić. Chodziłam do kilku psychologów i nikt mi nie pomógł. Nie chcę żyć. Nie chcę już cierpieć. Nie mam dla kogo istnieć, lecz jednak proszę o pomoc...

Gość rtgetewtwe
jak ukrylas przed mama fakt ze chodzilas do pyschologow? ile masz lat? diewczyno a raczej dziecko ktos powinien toba potrzasnac bys nie wypisywala takich glupot. zakochalas sie w kolesiu tak? rozumiem ze platonicznie!! nie wiesz czym jest milosc. wez nie rob z siebie sieroty tylko wez sie do nauki i pogadaj zmama. zmarnujesz sobie zycie myslac o chlopaku z ktorym nawet nie bylas. "Nie chcę żyć. Nie chcę już cierpieć. Nie mam dla kogo istnieć" wez nie pierdol. do nauki i nie mysl o jakims gowniarzu, nie idealizuj go.

Gość białamysz
Nie jestem dzieckiem, mam 17 lat. Chyba myliłam się myślą, iż są jeszcze ludzie przejawiający empatię. Chciałam jakieś mądrej, pomocnej rady a nie kilku wulgaryzmów i oskarżeń...

Gość rtgetewtwe
"Nie jestem dzieckiem, mam 17 lat. " nie no wcale nie jeses dzieckiem. a gdzie w mojej odpowiedzi wulgaryzmy???? chyba nie potrafisz dziecko czytac. mądra pomocna rada: nie rozczulaj sie nad sobą, nie rob z siebie sieroty, weź się ostro do nauki i pogadaj z mamą o tacie. koniec kropka.