Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauram

moja litania do MIŁA JAK ZAWSZE.

Polecane posty

Gość klauram

miła jak zawsze ale tandeciara z ciebie. chyba, ze sobie jaj robisz tym zdjęciem.

Gość no, wiocha jak sie
patrzy. albo taka ruska Tania :D

Gość klauram
brzydula ty sie nie udzielaj co ty masz na stopach ?! spal ten złoty badziew.

Gość no, wiocha jak sie
nie o to chodzi Brzydula, ona ma się za niewiadomo kogo i też różnie ocenia ludzi, a sama sobą niewiele reprezentuje

Gość klauram
maria izabela ty jesteś spoko , fajne kokardki :P

Gość no, wiocha jak sie
oceniam jeśli ktoś ocenia i Wy w tej chwili robicie to samo sugerując żę to ja jestem obwieś

Gość a ja ilekroć widzę
tę pannę to mam wrażenie, że ona z mojej mieściny jest

Gość klauram
dobra idę spac dla miłej jak zawsze nie ma juz nadziei ty brzydula wywal te złote kierpce i będzie git :d

Gość j.b.c.
lepsze wiejskie zdjęcie niż zdjęcie półnagiej laski będącej rozwódką w wieku 24 lat, a mającej kochanka w wieku lat 22, a wy się wsi czepiacie

🖐️ :) mario izo, nastrój na okładanie się po pyskach widzę, nie opuszcza Cię od wczoraj :D :D

Gość j.b.c.
jak wkleję se dziwkarskie zdjęcie z notką "szukam sponsora, bo kochanek biedny" to się dowiesz :P

Gość a co ty niby
myslisz, ze jak masz czarnego nicka to juz wielka wiadoma jestes tak? nie widze roznicy w tym czy mialabym czarnego czy pomaranczowego, bo nie siedze tu dniami i nocami jak co niektorzy

Durden ty wstręciuchu! A bo jakaś taka zła ostatnio jestem :-) Chyba za dużo tu siedzę, bo zaczynam anonimowo wrzucać ludziom (oczywiście zasłużenie) :-)

Nie anonimowo tylko jako "półnaga laska będąca rozwódką w wieku 24 lat, a mająca kochanka w wieku lat 22" :D :D Masz zdrowie, muszę przyznać :D

Gość j.b.c.
sorry, ale po chuj wklejać takie foty na kafeterii i pisać,że się pieprzyło z jakimś fagasem za dupą męża i to jako siksa jeszcze?

Gość j.b.c.
możesz być i aniołem, co prawda mocno wątpię, ale robisz z siebie cyrk, naprawdę niepotrzebnie. kochankowanie w tym wieku to już podejrzane, a wrzucanie takich fot tylko podkręca nieciekawy wizerunek. nie masz ubrań? to forum ogólnopolskie, wszyscy moi znajomi o nim wiedzą, większość coś tam czyta. świat jest mały. po co Ci to?

Ja myślę, że ona robi to po to, by sączyć jad w niewinne duszyczki nieletnich. I po to, by potem patrzeć ze złośliwą satysfakcją, jak z niewinnych i czystych zamieniają się w przeżarte moralną zgnilizną :P