Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauram

moja litania do MIŁA JAK ZAWSZE.

Polecane posty

a tobie zal dupe sciska bo nikt cie nie chce? ja sie nie mam czego wstydzic a skoro tyle o mnie wiesz to musialas ze mna rozmawiac dluzej a skoro tak to jestes zaklamana suka, ktora najpierw pisze "tak masz racje, tak rozumiem, wiele przeszlas" a teraz pod innym nikiem mi wrzucasz.. gratuluje!

twoi znajomi to mnie akura i it nie bardzo interesujach opinia rowniez. a co to znaczy podejrzane? nie wiesz jak bylo wiec nie wypowiadaj sie.

Hodujesz toksyczne pomarańczki, ot co :) Lepiej powiedz cóż sprawiło, że tu latasz jak zeźlona jak osa, z topiku na topik? Choć to chyba i niezbyt dobre miejsce na rozmowę na ten temat

Gość j.b.c.
czytałam topik, w którym się wypowiadałaś, nie rozmawiałam tam z nikim. temat, który was interesował mnie nie interesuje i mam na dzieję, nie zainteresuje nigdy. nie ja wklejam roznegliżowane zdjęcia oczekując Bóg wie na co, więc o pisaniu,że nikt mnie nie chce porozmawiajmy raczej w drugą, twoją, stronę. jawisz mi się jako zakompleksiona raczej niemądra dziewczyna, której mąż nie szanował, wpadła swym dwudziestoletnim rozumem na genialny pomysł i znalazła kochanka, ale nadal coś z poczuciem wartości nie tak i trzeba wrzucać jakieś seksowne zdjęcia na babskie pleciugowate forum. nie tędy droga, ale nie znam cię i mogę się mylić. więcej rozwagi życzę. suką jestem? dobra, mogę być, a zdrada to co? anielska dobroć?

Masz rację nie bede chodowac, choc to przykre, ze najpierw rozmawiam z laska a potem ona wykorzystuje to przeciwko mnie :-( A zeźlona jestem, bo sie z lubym pokłóciłam o sylwestra.

Gość j.b.c.
śledziu, nie wszystkich, przecież ładna dziewczyna z Ciebie i już Ci to pisałam :)

No już Ci napisała, że tylko od przysłuchiwania się tak zgorszyła Idę gdzie indziej, choć niechętnie Cię opuszczam 🌻

Ach obraczyni instytucji malzenstawa! No jasne! czemuż sie nie domyslilam? słuchaj pani swieta pogadamy jak ukochany mezulek zacznie Ci robic takie akcje jak moj mi, ok? i ja nie mowie tu o braku szacunku tylko o sprawach duzo gorszych. a tak w ogole to nie pomyslalas ze zdjecie moze nie byc moje?

Gość weź się usuń z tego
Jak mnie mąż nie szanuje i robi chore jazdy to po primo od niego odchodzę a nie wale go w rogi :o

Gość j.b.c.
piszę Ci, dziecko, że niepotrzebnie robisz z siebie cyrk. męża sama sobie wybrałaś, a nie ja tobie, ja sobie wybrałam swojego i sama sobie z nim poradzę bez dyskusji z tobą. chyba za wcześnie zabrałaś za bycie dorosłą, tylko w tym wszystkim zapomniałaś dorosnąć. ok, scenariusz stary jak świat, że ona głupia i młoda, zachciało jej się ślubu, ale małżeństwo to niewypał. odeszła, ok. ale po co szopka tutaj?

Gość j.b.c.
gdybyś podziwiała, a nie drwiła pewnie żyłabyś inaczej

Dla Ciebie może szopka, ale dziewczyny z którymi rozmawiam i dziele się moim bądz co badz doswiadczeniem zyciowym, maja inne zdanie. Mam propozycję. Ty nie będziesz mi udzielac rad jak mam żyć, ja nie bede sie denerwowac, bo nie powinnam i wszyscy bedziemy zadowolleni ok? A jesli moja osoba z jakiegos powodu Cie drazni to nie rozmawiaj ze mna i tylel, ok?

Gość j.b.c.
raczej złościsz. nie tyle twoja osoba, co ogólnie publiczne robienie z siebie takiej ścierki nie wiadomo po co.

To czy ja robie z siebie scierke nie powinno Cie obchodzic, bo nie jestes dla mnie nikim bliskim. A jezeli Cie zlości moje pol nagie zdjecie to widac jakis kompleks masz i tyle.

Gość j.b.c.
oj, dziewczę, dziewczę, dobrej nocy życzę i rozumu :) miło się rozmawiało ;)

Kurcze, no skąd w ludziach taka bezinteresowna troskliwość o drugiego. Zawsze znajdzie się życzliwa/y, żeby wydłubać ci słomkę z oka... Rozumiem, że się ostro naparzamy spierając się o jakieś kontrowersyjne sprawy, ale skąd takie uzurpacje do osądzania czyjegoś życia :O

A kto by Ci tam zawiszczał tych czarnych kokardek :D [Nie, no nie przeginaj :D]

Gość weź się usuń z tego
predzej wscibstwo, bo zazdroscic nie ma czego, chyba nikt nie marzy o rozwalonym malzenstwie w takim wieku

Tak, też jestem zdania, że o wiele lepiej je rozwalić bo wielu, wielu latach toksycznego związku [co mówię z własnego doświadczenia]

Gość nie wiem czy jestem prawa
czy glupia, ale jak mnie mąż poniża to skupiam się zeby odejsc od gnoja a potem ulozyc sobie zycie na nowo, a nie doświadczać uciech u kochanka. Zdradą się brzydzę i nie wiem co w tym takiego zadziwiającego i prawego, dla mnie to coś co powinno być zupełnie normlanym i podstawa. I nie oceniam Ciebie, takie tylko moje dywagacje.