Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plz halp

Laska ma "zimno" - wypryski na ustach - jak zerwać?

Polecane posty

Gość a jaką dostałeś odpowiedź
Ale co jej powiesz? Pytam, bo moja też ma zimno. Jutro nasz ślub, nie wiem co robić. Podziel się wiedzą, stary.

Gość ogarnij sie czlowieku
""""Do pierwotnego zakażenia jamy ustno-gardłowej często dochodzi u dzieci poniżej 4 roku życia, z reguły przez pocałunki nosicieli HSV-1. Należy pamiętać że osoby nie mające aktualnie objawów klinicznych opryszczki tez mogą zakażać! Zakażenie pierwotne może przebiegać bezobjawowo, albo jako ostre zapalenie dziąseł i jamy ustnej."""

Gość caroline22
a ja rozumiem autora topiku bo tez bym nie chciala sie tym zarazic.

Gość hjbhb
powiedz, jej , ze nie mozecie byc razem, bo nie akceptujesz jej wirusa - opryszczki miej odwage sie przyznac, chociaz tyle, bo zes glupi. i nie zalezy ci nq dziewczynie skoro to jest powod ... imbecylu, moze najpierw dowiedz sie czegos wiecej o tym wirusie

Gość trolinja
HSV jest może uporczywy ale bez przesady :/ Słaba wymówka ta opryszczka, szczególnie że ma ją 90% społeczeństwa więc ciężko trafić na dziewczyne która nie miewa oprychy

Gość mayday11
do Plz halp - Masz 29 lat i przeszkadza Ci zimno na ustach dziewczyny?!?!? Ciekawa jestem jak bys zaregowal gdyby dziewczyna zerwala z toba z tego wlasnie powodu albo nie .... bo jestes slaby w lozku i powiedzialaby ze jej poprzedni faceci byli o wiele lepsi ale ty - jestes bez wyobrazni i nie chce z toba byc bo boi sie ze moze ona tez sie taka stanie!! wszyscy Ci co tak potepiaja zimna i namietnie doradzaja Ci abys rzucil ta dziewczyne (ktora pewnie juz pozegnales patrzac na date twojego wpisu) niech spojrza na siebie jak czuja sie idealni - i wiecie co wcale tacy nie jestescie, gwarantuje wam za wasz partner kladac sie spac mysli jak by cos w was zmienic - co im nie odpowiada, co ich irytuje.... i zycze wam aby waszym luba ktos tez poradzil aby was zostawili - i wtedy moze odczujecie jakie prymitywne jest wasze podejscie. Idioci